Anadolu Efes Doellman serbest bırakıp, Zoran Dragiç'i almış. Doellman'ı çok severim keşke biz alabilsek.
Sakatligi ve yasi cok etkiledi onu.
Epey geri gitti.
Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone... https://twitter.com/UgurBerkin
1) Mike Green
2) Earl Calloway
3) Walter Hodge
4) Jordan Taylor
* Bonus: Ryan Boatright
Oyun kurucu pozisyonu icin uygun alternatif önerilerim bunlar.
Uc numara içinse şutuyla, rakiplere ters gelen fiziğiyle ve savunmasıyla Avellino'dan Adonis Thomas.
Caleb Green ayrilirsa Hapoel Jerusalem'den stretch dort numara Travis Peterson. Eurochallenge'da oynadigimiz Avtodor serisinden hatirlayanlar olacaktir, Fesenko'yla birlikteydiler uzun rotasyonunda.
Onu tamamlayacak savunmaci ve ribantcu bes numara Jerai Grant.
Veteran ve dengeli bir bes.
Bu mesaji temmuz ayında yazmıştım. Boatright Bjk'ye, Calloway Uşak'a, Thomas Banvit'e, Taylor Gs'ye geldi. Şimdi de Hodge Antep'le anlaşmış.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Maaşların ödenmemesi gerekçesiyle daha önce kulübe ihtarnâme gönderen ŠarÅ«nas Vasiliauskas, bugün de fesihnâme gönderdi: Šaras, istediği takdirde takımdan ayrılabilecek. (Basketfaul)
Bora Paçun hamlesi küme düşme transferi. Minik Muharrem külübü düşürmeye karar vermiş. Büyük Muharrem'in, şehrin, taraftarın umrunda değil. Biz bir avuç gariban düşünüp duruyoruz ne olacak diye.
Yorum