Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Eski Olinli Uşak Sportif'in radarında

Justin Carter'ı Galatasaray Liv Hospital'e veren Uşak Sportif eski Olinli David Jelinek (1990-1.96) ile ilgileniyor.

Çek oyuncu 2012-13 sezona Olin'de başlamış, gösterdiği performans sonucunda sezon ortasında dikkatini çektiği Laboral Kutxa'ya geçmişti. Bu sezon başında Krasnye Krylia'ya geçen Jelinek VTB Ligi'nde 27.3 dakika, 11.1 sayı, 4.1 ribaund, 2.0 asist ortalaması tutturmuştu.

Yorum

• Cevher hamlesi takıma çok katkı yapar. Belki öncelikli bölge değil ama iş yapacağını düşünüyorum ben.
      Her ne kadar bu sezon ligde 6 maçta hiç süre alamamış, diğerlerinde de yeterince dakika bulamamış olmasına rağmen katkı verecektir.
      ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Adam 3 adet üçlüğü fast break te atmış Çok sinir bozucu valla. Zamanında Murat Evliyaoğlu nun da böyle birşey yaptığını hatırlıyorum.
        Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• İlk olarak Tunç Tosun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Adam 3 adet üçlüğü fast break te atmış Çok sinir bozucu valla. Zamanında Murat Evliyaoğlu nun da böyle birşey yaptığını hatırlıyorum.
          Sağ ve sola açılan dizlerinin üstüne esneyerek
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sağ ve sola açılan dizlerinin üstüne esneyerek
            Hahah. Harbiden ya, şimdi ne yapıyor acaba?
            Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• Banvit’in daha önce anlaşmaya vardığı Brady Heslip, Geliştirme Ligi’nden gelen teklif üzerine kontrat imzalamaktan vazgeçti. Marc Stein’ın haberine göre NBA’de bir kontrat bulacağına inanan Heslip, Geliştirme Ligi takımlarından Reno BigHorns ise 10 günlük bir kontrat imzaladı. Kaynak: Marc Stein Hearing @nbadleague star Brady Heslip, believing he's on verge of NBA callup, has opted to stay […]

Heslip gelmekten vazgecmis.
              Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Eski Olinli Uşak Sportif'in radarında

Justin Carter'ı Galatasaray Liv Hospital'e veren Uşak Sportif eski Olinli David Jelinek (1990-1.96) ile ilgileniyor.

Çek oyuncu 2012-13 sezona Olin'de başlamış, gösterdiği performans sonucunda sezon ortasında dikkatini çektiği Laboral Kutxa'ya geçmişti. Bu sezon başında Krasnye Krylia'ya geçen Jelinek VTB Ligi'nde 27.3 dakika, 11.1 sayı, 4.1 ribaund, 2.0 asist ortalaması tutturmuştu.
                Transfer gerçekleşti. David Jelinek Uşak Sportif'te.

Yorum

• Uşak ayrıca Hakan Demirel'i transfer etti. Mutlu Demir KSK'dan ayrılma noktasında GS ile ismi geçiyor. İBB bir yabancı daha aldı Micheal Jenkins diye.Ellerinde Wright vardı o ne olacak acaba.Bakarsınız bize gelir bu karmaşada.

Yorum

• İbb'de Babrauskas büyük ithimal yolcu.Mutlu Demir Yeşil Giresun'a gitmiş.

Yorum

• İlk olarak axelman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İbb'de Babrauskas büyük ithimal yolcu.Mutlu Demir Yeşil Giresun'a gitmiş.
                      Hayda, bu nasıl transfer gerçekten anlamadım.

Önce Galatasaray'ın ismi geçti şimdi de Giresun'a gidiyor, cidden çok şaşırdım.

Gelelim bizim takıma.

Bu takıma adam gibi bir PG şart oğlu şart, Twitter'da Toure Murry gelsin diye kampanya başlatmışlar, Jazz serbest bırakmış Murry'i, bu sene D-League takımlarından Idaho Stampede'de oynuyordu.

Yorum

Hayda, bu nasıl transfer gerçekten anlamadım.

Önce Galatasaray'ın ismi geçti şimdi de Giresun'a gidiyor, cidden çok şaşırdım.

Gelelim bizim takıma.

Bu takıma adam gibi bir PG şart oğlu şart, Twitter'da Toure Murry gelsin diye kampanya başlatmışlar, Jazz serbest bırakmış Murry'i, bu sene D-League takımlarından Idaho Stampede'de oynuyordu.
                        Haydaaaa...

Murry diye bir efsane oluştu. Bu adamı kim ne kadar tanıyor, gerçekten merak ediyorum. Avrupa tecrübesi yok. Saf oyun kurucu değil. Sezon başı olsa anlarım da, sezon ortasında ihtiyacımız olan bir oyuncu çekmek gerek.

Murry'nin kolejde yanında oynayan gard, Joe Ragland Avrupa'da üçüncü sezonunu geçiriyor. Geçen yıl Eurocup, bu sezon Milano'yla Euroleague oynuyor.

Basketbol, voleybol, atletizm, hentbol, formula 1 ve diğer spor dallarına ilişkin tüm gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...
                        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Haydaaaa...

Murry diye bir efsane oluştu. Bu adamı kim ne kadar tanıyor, gerçekten merak ediyorum. Avrupa tecrübesi yok. Saf oyun kurucu değil. Sezon başı olsa anlarım da, sezon ortasında ihtiyacımız olan bir oyuncu çekmek gerek.

Murry'nin kolejde yanında oynayan gard, Joe Ragland Avrupa'da üçüncü sezonunu geçiriyor. Geçen yıl Eurocup, bu sezon Milano'yla Euroleague oynuyor.

http://forum.bordomavi.net/showpost....postcount=1439
                          Oğuz zamanında kampımıza gelip gitmiş olması ve, NYK ile All-Star havasında geçen dakikalarda yaptığı asistlerle gündemimize geliyor anladığım kadarıyla, 10 dakikalık videolara aldanmamak gerek, eski menajerimiz Cömert Küce faydalı olur diyor.

Bence Avrupa tecrübesi olmayan Murry yerine daha oturaklı bir oyuncu almamız gerekiyor.

Yorum

Oğuz zamanında kampımıza gelip gitmiş olması ve, NYK ile All-Star havasında geçen dakikalarda yaptığı asistlerle gündemimize geliyor anladığım kadarıyla, 10 dakikalık videolara aldanmamak gerek, eski menajerimiz Cömert Küce faydalı olur diyor.

Bence Avrupa tecrübesi olmayan Murry yerine daha oturaklı bir oyuncu almamız gerekiyor.
                            Tavsiye edene, isteyene saygı duyarım Murat. Kıyaslama noktamız Bost ise tabii faydalı olur. Bost'u güzellemek için Randle'ı harcamış camiayız. Takımın sorunu Randle değilken, onu feda ettiler., yerine de önlerine konulan bu faciayı aldılar.

Dünyada o kadar oyun kurucu varken neden Murry diyorum sadece.
                            En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 05.01.2015, 11:24.

Yorum

• Torku Hakim Warrick'i almış.

Verim alamadıkları Jason Boone gönderecekler mi acaba?

Yorum

Tavsiye edene, isteyene saygı duyarım Murat. Dünyada o kadar oyun kurucu varken neden Murry diyorum sadece.
                                Ha şu da var tabi, Markovic henüz hiçbir hamle yapmadı, transfer yapılacaksa ben Markovic'e güveniyorum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X