Ryan Thompson'ın için hiç iyi şeyler duymuyorum yorumlarda fiyasko çıkma ihtimali yüksek.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketbol Transfer Dosyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak axelman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuraya da yazayım herkes görsün;
Kinseye cazip teklif geliyor kulüp vermek istiyor ama taraftar baskısından çekiniyor.
Önce 1 ayrılma haberi yapılıyor.(menajer kaynaklı)
Aradan 1 hafta geçmeden kriz çıkarılıp oyuncu Kızılyıldız'a postalanıyor. Yerine oradan 1 eleman alınıyor.
Söylenene göre 120 bin euro boy-out parası alınıyor. Ayrıca Djo'da şutlanıyor yerine ne gelecek meçhul.
Yani nerden tutsan elinde kalıyor. Burada suç Markoviç'in değil 1 üstü olan GM Maladır gözümde.
bumu cazip?"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak axelman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOyuncu + 120 Bin Euro basket için cazip. 120Bin Euro'ya oynayak çok adam var yıllık.
bari alinan oyuncunun bir numarasi varmi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor adinin yaninda 120bin hep gülünc gözükecektir
bari alinan oyuncunun bir numarasi varmi
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiste
120bin
taraftar baskisi baskette
bana inandirici gelmiyor
bu sehir tekkenin satildigini yasadi
kinsey kimmis
Yorum
-
İlk olarak axelman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuraya da yazayım herkes görsün;
Kinseye cazip teklif geliyor kulüp vermek istiyor ama taraftar baskısından çekiniyor.
Önce 1 ayrılma haberi yapılıyor.(menajer kaynaklı)
Aradan 1 hafta geçmeden kriz çıkarılıp oyuncu Kızılyıldız'a postalanıyor. Yerine oradan 1 eleman alınıyor.
Söylenene göre 120 bin euro boy-out parası alınıyor. Ayrıca Djo'da şutlanıyor yerine ne gelecek meçhul.
Yani nerden tutsan elinde kalıyor. Burada suç Markoviç'in değil 1 üstü olan GM Maladır gözümde.
Arada Kinsey'i taşlattılar. Makrovic'in bunlardan haberdar olmaması imkansız, o da etrafındakilerin işini kolaylaştırdı.
*
Kitchen geçen kış ayağını kırmış.
*
Profesyonel kariyerinde triple doubller var Kitchen'ın. Maccabi Rishon'a 12 sayı 11 rib 10 ast yapmış 29 dakikada.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle49 yıllık futbol takımı ile 8 yıllık basketbol takımını karşılaştırmak çok sağlıklı değil. Ki üstte de yazıldığı gibi, çoğu transferin bedelsiz gerçekleştiği basketbolda 120 bin euro az bir rakam değil."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDJO ve Kinsey gibi iki transition oyuncusundan faydalanamadık. Kitchen ve Thompson daha düzen oyuncusu. Odom ve Kinsey'e göre daha az top kullanmaları muhtemel. Pota altı atletizminden yakınırken takımın en atletik iki oyuncusunu gönderiyoruz.
Kitchen (yine) saf oyun kurucu değil. Biraz daha Bost gibi kullanılabilir. H. Jerusalem'den hatırlıyorum, son durumunu takip etmedim.
R. Thompson hakkında derin bilgim yok. Ne kolejde ne de Avrupa'da takip ettim.
İnşallah hayırlısı olur. Dilerim en kısa sürede takımın yeni kadrosunda uyum sağlanır ve roller oturur.
Yönetim tercihini böyle kullandı. Yanlış yaptıklarını düşünsem de bize destek düşüyor. Koça yeniden güvenmek lazım. O da hatalarını tekrarlamaz inşallah.
2016 yılı takımımız için başarılarla dolu ve sorunsuz geçsin...
EK: Moda tabirle "Ben şok!" Thompson uzaktan değilmiş, bizim Bay Raznatovic'in elemanıymış.
Artık direnmeyeceğim, adam müthiş tüccar. Ataları kesin Develi'den...
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
EK: Moda tabirle "Ben şok!" Thompson uzaktan değilmiş, bizim Bay Raznatovic'in elemanıymış.
Artık direnmeyeceğim, adam müthiş tüccar. Ataları kesin Develi'den...
Bu işin planlı olduğu açık 1 günde 2 gitti 2 geldi. Mişko gelen pası geri çevirmedi doğal olarak.
DJO'ya da teklif varmış kendisi de gitmek isteyince yollar ayrıldı. Geçen yazmıştın ya teklif var diye Oğuz.En son axelman tarafından düzenlendi; 27.12.2015, 23:09.
Yorum
-
oyun kurusu olmayan , atletik olmayan , demode bir Takimiz . Tsli olmasam maclarimizi izlemezdim . zevk vermiyoruz.
KInseyi gönderip Thompsonu getirmek...Kinseyin müthis savunmasi , sutu ( özellikle orta mesafe ) ve ribaund katkisi cok önemliydi.
Odom iyi oyuncu ancak saf pg degil. kitchende öyle . Hadi Kitchen yine faydali olabilir fakat thompson hamlesi cok mantiksiz.
Yorum
-
İsmail Şenol'dan transfer hakkında bir kaç cümle paylaşayım.
Trabzonspor Medical Park'ta Rönesans TED Ankara Kolejliler maçı devam ederken oyunu bırakıp soyunma odasına giden Tarence Kinsey gönderildi.Trabzon'da Kinsey'nin yanı sıra, gelen transfer teklifi sonrası takımdan ayrılmak isteyen Darius Johnson-Odom'ın da sözleşmesi feshedildi.Tarence Kinsey yerine kısa forvet pozisyonuna Kızılyıldız'dan Ryan Thompson, DJO yerine Nancy'den Derwin Kitchen transfer edildi.
Derwin Kitchen saf bir oyun kurucu olmasa da, Trabzon'da kısa savunmasını çok yukarı çekebilecek, Avrupa tecrübesi yüksek bir guard. Kitchen'ın üç sayı tehdidi yok ama pozisyonuna göre çok iyi ribaundcu, penetresi iyi ve çaldığı toplarla geçiş hücumu fırsatı yaratabilir.Ryan Thompson sezonun büyük hayal kırıklığı. Her gittiği takımda iyi bir karakter olduğu konuşulur, fakat saha içinde şu anki durumu kötü.Thompson topla yaratan bir oyuncu değil, ribaundlara katkı vermez ve bu sezon bitiriciliğinden de eser yok. Yüzdeleri kötü. Riskli transfer.Gelen-giden dengesinde kâğıt üzerinde kârlı görünmüyor Trabzon. Bu değişikliğin takıma verdiği mesajın olumlu etkisini bekleyecekler.
Yorum
-
İlk olarak axelman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen ana suçlu olarak dedim Mala'yı.
Bu işin planlı olduğu açık 1 günde 2 gitti 2 geldi. Mişko gelen pası geri çevirmedi doğal olarak.
DJO'ya da teklif varmış kendisi de gitmek isteyince yollar ayrıldı. Geçen yazmıştın ya teklif var diye Oğuz.
*
Darüşşafaka maçından beklentim yok, kulübün de yok galiba iki kritik oyuncuyu çıkarıyoruz. Yenilerin işlemleri yetişse bile Trabzon'a gelip antrenmana çıkacaklar mı? O nedenle DSK maçını saymıyorum. Ama devamı Ksk ve Konya maçları iki kulvar için çok önemli.
Türkiye Kupası'na 90% katılamıyoruz. Bir yandan iyi, çünkü All-Star arasıyla birlikte yaklaşık 20 günü boş geçme şansımız var. O dönemi yenilerle kamp ve Son 32'de İtalyan maçlarına odaklanarak geçebiliriz.
Kitchen'ın Odom'a göre artısı tecrübe. Bir numarada önemli bir kriter. Randle, Bost ve DJO'nun birbirlerine göre farklı yetenekleri vardı. Üçü de Avrupa basketbolunda fazla zaman geçirmemişti (Randle daha tecrübeliydi). Fizik olarak da uzun. Yalnız geçen seneki sakatlığı onu nasıl etkiledi bilmiyorum.
Diğer çocuk çok dikkatimi çekmemişti. Son iki sezon Ostende ve Brose'nin şampiyonluklarında payı varmış. Kısa sürede uyum sağlamaları şart. Zaten zor bir düzenimiz yok. Biraz hareketli oyun biliyorsa sıkıntı yaşamaz.
Kızılyıldız'daki şut çalışması https://www.youtube.com/watch?v=rCnjbQj0jskEn son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 28.12.2015, 00:00.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum