ibbden sloven oyuncu jaka klobucar ve karşıyakadan carter ve palaciosu takımımızda görmek isterim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketbol Transfer Dosyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak axelman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSON DAKİKA: Kulübümüz, SLUC Nancy'de forma giyen oyun kurucu Derwin Kitchen ile anlaşmaya yakın. (via @IAmDPick)
Böyle bir haber düştü haydi hayırlısıİlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKızılyıldız'dan Ryan Thompson ile anlaşmışız.
Kitchen (yine) saf oyun kurucu değil. Biraz daha Bost gibi kullanılabilir. H. Jerusalem'den hatırlıyorum, son durumunu takip etmedim.
R. Thompson hakkında derin bilgim yok. Ne kolejde ne de Avrupa'da takip ettim.
İnşallah hayırlısı olur. Dilerim en kısa sürede takımın yeni kadrosunda uyum sağlanır ve roller oturur.
Yönetim tercihini böyle kullandı. Yanlış yaptıklarını düşünsem de bize destek düşüyor. Koça yeniden güvenmek lazım. O da hatalarını tekrarlamaz inşallah.
2016 yılı takımımız için başarılarla dolu ve sorunsuz geçsin...
EK: Moda tabirle "Ben şok!" Thompson uzaktan değilmiş, bizim Bay Raznatovic'in elemanıymış.
Artık direnmeyeceğim, adam müthiş tüccar. Ataları kesin Develi'den...En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 27.12.2015, 20:15.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Ryan THOMPSON
Eski Sacramento uzunu Jason Thompson'ın biraderiymiş.
Avrupa'da bir yıl İtalya İkinci Ligi oynadıktan sonra (Hardy'nin yolu da oradan geçmişti) Belçika'da epey ses getirmiş, biz duymamışız.
74 Belçika Ligi
10 Eurochallenge
32 Eurocup
42 Almanya Ligi
10 Euroleague
17 Adriyatik Ligi
3 Euroleague ön elemesi
Toplam 188 profesyonel Avrupa maçına çıkmış (154'ü ilk beş).
Ortalama 26,7 dk
Maç başına yaklaşık 9 top kullanmış (6 ikilik - 3 üçlük).
55% iki sayılık
40% Üç sayılık (((Gayet iyi)))
80% Faul atışı
13,2 sayı - 2,6 rib - 2,2 ast - 1,0 tç - 1,7 tk - 1,7 faul
Sırasıyla;
2012-13'te 41 maç
2013-14'te 61 maç
2014-15'te 59 maç
2015-16'da şimdilik 27 maç oynamış. Dayanıklılık ve devamlılık açısından iyi bir gösterge.
Dediğim gibi oyununu çok detaylı bilmiyorum. Artısı eksisine hakim değilim. Sadece şu ribaund verisine takıldım. Onu da kağıtta görünmeyen katkılarıyla giderir diye umuyorum.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 28.12.2015, 14:10.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Derwin KITCHEN
Uzatmalı da olsa Florida St. mezunu. Orada sonradan NBA olan Brnard James, Ryan Reid, Chris Singleton, S. Alabi ve Toney Douglas'la oynadı. Ayrıca Giresun'un forveti Dulkys ve Aris'te bize karşı oynayan Okaro White da Florida State'deydi o dönem.
86 İsrail Ligi
9 Yunan Ligi
9 Adriyatik
7 Fransa Ligi
9 Euroelague
33 Eurocup
2 Euroleague ön elemesi olmak üzere Avrupa'da 155 maça çıkmış (128'i ilk beş).
Ortalama 28,3 dk
Maç başına 7,4 top kullanmış (5,4'ü ikilik - 2'si üçlük).
55% ikilik
33% üçlük
77% faul atışı
10 sayı - 5,5 rib - 3,8 ast - 1,5 tç - 1,8 tk - 2,2 faul
Bir numarada kullanılacaksa büyük bir fizik avantajı yaratacaktır.
Saf oyun kurucu değil dedim ama Odom gibi kariyerinin çoğunu iki numarada geçirmiş bir oyuncu değil.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 28.12.2015, 14:09.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Buraya da yazayım herkes görsün;
Kinseye cazip teklif geliyor kulüp vermek istiyor ama taraftar baskısından çekiniyor.
Önce 1 ayrılma haberi yapılıyor.(menajer kaynaklı)
Aradan 1 hafta geçmeden kriz çıkarılıp oyuncu Kızılyıldız'a postalanıyor. Yerine oradan 1 eleman alınıyor.
Söylenene göre 120 bin euro boy-out parası alınıyor. Ayrıca Djo'da şutlanıyor yerine ne gelecek meçhul.
Yani nerden tutsan elinde kalıyor. Burada suç Markoviç'in değil 1 üstü olan GM Maladır gözümde.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum