Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ibbden sloven oyuncu jaka klobucar ve karşıyakadan carter ve palaciosu takımımızda görmek isterim.
    “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

• Önüzdeki günlerde SF oyuncu bakacağız gibi. Kinsey bugün ki hareketinden sonra büyük ihtimal yolcu. Kızılyıldız haberleri çıkmaya başladı bile

Yorum

• kinsey biyere gidemez.Takima acilen bir oyun kurucu sart.Neyi bekliyorlar acaba hayret bisey.

Yorum

• SON DAKİKA: Kulübümüz, SLUC Nancy'de forma giyen oyun kurucu Derwin Kitchen ile anlaşmaya yakın. (via @IAmDPick)

Böyle bir haber düştü haydi hayırlısı

Yorum

• Son Dakika
            Dün yaşanan olaylardan sonra Kinsey ile @tsbasket yolları beklendği gibi ayrıldı.

Yorum

• Markoviç zaten 2-3 mağlubiyet sonra gidecek gibi görünüyordu.. Olan Kinsey'e ve oldu..
              www.x.com/zykmda

Yorum

• dünkü maçta kinseyin yaptığı hareketi anlatabilecek olan var mı benim gibi maçı izleyemeyenler için ve kinsey ile yolların ayrıldığı bilgisi kesin mi?
                Eski Nick : @phxsuns61

Yorum

• markovic istifa et !!!! Odomlada yollarimiz ayrilabilirmis . Onlari sen getirdin.KInsey gibi bir Adami harcadiniz yaziklar olsun.
                  Nihat Mala istifa
                  En son kanterts tarafından düzenlendi; 27.12.2015, 19:15.

Yorum

• Kızılyıldız'dan Ryan Thompson ile anlaşmışız.

Yorum

• İlk olarak axelman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      SON DAKİKA: Kulübümüz, SLUC Nancy'de forma giyen oyun kurucu Derwin Kitchen ile anlaşmaya yakın. (via @IAmDPick)

Böyle bir haber düştü haydi hayırlısı
                      İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kızılyıldız'dan Ryan Thompson ile anlaşmışız.
                      DJO ve Kinsey gibi iki transition oyuncusundan faydalanamadık. Kitchen ve Thompson daha düzen oyuncusu. Odom ve Kinsey'e göre daha az top kullanmaları muhtemel. Pota altı atletizminden yakınırken takımın en atletik iki oyuncusunu gönderiyoruz.

Kitchen (yine) saf oyun kurucu değil. Biraz daha Bost gibi kullanılabilir. H. Jerusalem'den hatırlıyorum, son durumunu takip etmedim.

R. Thompson hakkında derin bilgim yok. Ne kolejde ne de Avrupa'da takip ettim.

İnşallah hayırlısı olur. Dilerim en kısa sürede takımın yeni kadrosunda uyum sağlanır ve roller oturur.

Yönetim tercihini böyle kullandı. Yanlış yaptıklarını düşünsem de bize destek düşüyor. Koça yeniden güvenmek lazım. O da hatalarını tekrarlamaz inşallah.

2016 yılı takımımız için başarılarla dolu ve sorunsuz geçsin...

EK: Moda tabirle "Ben şok!" Thompson uzaktan değilmiş, bizim Bay Raznatovic'in elemanıymış.

Artık direnmeyeceğim, adam müthiş tüccar. Ataları kesin Develi'den...
                      En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 27.12.2015, 20:15.
                      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk yapmamız gereken Nihat Mala'dan kurtulmak..
                        www.x.com/zykmda

Yorum

• Ryan THOMPSON

Eski Sacramento uzunu Jason Thompson'ın biraderiymiş.

Avrupa'da bir yıl İtalya İkinci Ligi oynadıktan sonra (Hardy'nin yolu da oradan geçmişti) Belçika'da epey ses getirmiş, biz duymamışız.

74 Belçika Ligi
                          10 Eurochallenge
                          32 Eurocup
                          42 Almanya Ligi
                          10 Euroleague
                          17 Adriyatik Ligi
                          3 Euroleague ön elemesi

Toplam 188 profesyonel Avrupa maçına çıkmış (154'ü ilk beş).

Ortalama 26,7 dk

Maç başına yaklaşık 9 top kullanmış (6 ikilik - 3 üçlük).

55% iki sayılık
                          40% Üç sayılık (((Gayet iyi)))
                          80% Faul atışı

13,2 sayı - 2,6 rib - 2,2 ast - 1,0 tç - 1,7 tk - 1,7 faul

Sırasıyla;

2012-13'te 41 maç
                          2013-14'te 61 maç
                          2014-15'te 59 maç
                          2015-16'da şimdilik 27 maç oynamış. Dayanıklılık ve devamlılık açısından iyi bir gösterge.

Dediğim gibi oyununu çok detaylı bilmiyorum. Artısı eksisine hakim değilim. Sadece şu ribaund verisine takıldım. Onu da kağıtta görünmeyen katkılarıyla giderir diye umuyorum.
                          En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 28.12.2015, 14:10.
                          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Odom ve Kinsey'in yerini doldurabileceģimizi düşünmuyorum. Velickovic sevdası yüzünden yazık oldu ikisine de.

Yorum

• Derwin KITCHEN

Uzatmalı da olsa Florida St. mezunu. Orada sonradan NBA olan Brnard James, Ryan Reid, Chris Singleton, S. Alabi ve Toney Douglas'la oynadı. Ayrıca Giresun'un forveti Dulkys ve Aris'te bize karşı oynayan Okaro White da Florida State'deydi o dönem.

86 İsrail Ligi
                              9 Yunan Ligi
                              9 Adriyatik
                              7 Fransa Ligi
                              9 Euroelague
                              33 Eurocup
                              2 Euroleague ön elemesi olmak üzere Avrupa'da 155 maça çıkmış (128'i ilk beş).

Ortalama 28,3 dk

Maç başına 7,4 top kullanmış (5,4'ü ikilik - 2'si üçlük).

55% ikilik
                              33% üçlük
                              77% faul atışı

10 sayı - 5,5 rib - 3,8 ast - 1,5 tç - 1,8 tk - 2,2 faul

Bir numarada kullanılacaksa büyük bir fizik avantajı yaratacaktır.

Saf oyun kurucu değil dedim ama Odom gibi kariyerinin çoğunu iki numarada geçirmiş bir oyuncu değil.
                              En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 28.12.2015, 14:09.

Yorum

• Buraya da yazayım herkes görsün;

Kinseye cazip teklif geliyor kulüp vermek istiyor ama taraftar baskısından çekiniyor.

Önce 1 ayrılma haberi yapılıyor.(menajer kaynaklı)

Aradan 1 hafta geçmeden kriz çıkarılıp oyuncu Kızılyıldız'a postalanıyor. Yerine oradan 1 eleman alınıyor.

Söylenene göre 120 bin euro boy-out parası alınıyor. Ayrıca Djo'da şutlanıyor yerine ne gelecek meçhul.

Yani nerden tutsan elinde kalıyor. Burada suç Markoviç'in değil 1 üstü olan GM Maladır gözümde.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X