Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak LittleFinger tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Basketbolla bu takım sayesinde yeni ilgilenmeye başladım, sizce bu seneki takımımız nasıl? Geçen seneye göre, yapılanmamız ve sair iyi midir? Teşekküler
    Geçen sezona göre daha iyi bir kadro oluşturduk.
    Ligde geçen sezonki başarıyı tekrarlayabiliriz.
    Eurocup'ta ise final görmemiz bir hayli zor olsa da gruplardan çıkıp başarılı olacağımızı düşünüyorum.
    ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Agency ISTBASKET ‏@IstBasketTR

Erdi Gülaslan ('94-F) Eurocup temsilcimiz Trabzonspor M.P. ile resmi sözleşme imzaladı.

kim bu adam
      Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Agency ISTBASKET ‏@IstBasketTR

Erdi Gülaslan ('94-F) Eurocup temsilcimiz Trabzonspor M.P. ile resmi sözleşme imzaladı.

kim bu adam
        Gani Erdi Gülaslan.. (2.00 boy)

2. Ligde Gelişim Kolejinde oynuyormuş. Gectiğimiz sezon 34 maç, 29,3 dk, 8,2 sayı, 6,0 rib, 1,6 asist ortalamasıyla oynamış.

2013 Genç Erkekler Türkiye şampiyonasında sayı kralı olmuş.

Maçkolik'te istatistikleri var.

Erdi Gülaslan maçları, transferleri, maç istatistikleri, ilgili haberler
        En son AdemS tarafından düzenlendi; 10.07.2015, 17:22.

Yorum

• Bu nereden çıktı ya!Hayırlısı ama pek bir fayda sağlayacağını sanmıyorum.
          Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu nereden çıktı ya!Hayırlısı ama pek bir fayda sağlayacağını sanmıyorum.

Hasan Seçkin kontenjanından almışlardır, gerçi Hasan'dan çok daha iyi oyuncu. Hayırlı olsun, idman oyuncusu olur.

Yorum

• TrabzonsporBasketbol ‏@TSBaskeTaraftar
              Gani Erdi Gülaslan, mevcut kısa forvetler arasında alınabilecek en iyi isimdi belki de. Millî Takım seviyesinde mücadele etmiş genç oyuncu.
              *
              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                TrabzonsporBasketbol ‏@TSBaskeTaraftar
                Gani Erdi Gülaslan, mevcut kısa forvetler arasında alınabilecek en iyi isimdi belki de. Millî Takım seviyesinde mücadele etmiş genç oyuncu.
                Şapkadan tavşan değil gergedan çıktı resmen. Ne alaka bu adam şimdi.

Yorum

• Basketbol Transfer Dosyası

Son olarak Aliağa ile birinci ligde mücadele etmişti yanılmıyorsam.

Geçtiğimiz sezonu da yine İzmir'de Gelişim Koleji'nde geçirdi.
                  En son Murat' tarafından düzenlendi; 10.07.2015, 18:27.

Yorum

• Adı sanı belli olmayan adamları almak adetten olmuş.Umarım faydalı olur.
                    Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• Adını duymadığım bir oyuncu.
                      Hayırlı olsun diyelim.
                      Belki Oğuz'un bilgisi vardır onun hakkında.
                      ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Sportando'nun Alper haberini gordunuz mu? Yilin komedisi olarak anilabilir.

*

Gulaslan'a sasirdim. Markovic nerede seyretmis de kadroya katmak istemis? Potansiyeline lafim yok ama gercekten ilginc.
                        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sportando'nun Alper haberini gordunuz mu? Yilin komedisi olarak anilabilir.

*

Gulaslan'a sasirdim. Markovic nerede seyretmis de kadroya katmak istemis? Potansiyeline lafim yok ama gercekten ilginc.
                          O haberi kaçırdım, ne yazmış?

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sportando'nun Alper haberini gordunuz mu? Yilin komedisi olarak anilabilir.

*

Sportando'nun haberini görmedim. Araştırdım ama bulamadım. Herhalde kaldırmışlar.
                            Ne vardı haberde?
                            Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                            You'll Never Walk Alone...
                            https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• Kaldirmislar.

Trabzonspor part ways with Alper Saruhan. Player wants to leave team.

Halbuki adam kaldi. :-)
                              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• kinsey transferinin hala gerçekleşmemesinin nedeni nedir acaba yönetim o bölgeye başka bir oyuncuyumu düşünüyor
                                İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                                Karl Marx
                                анархія-мама

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X