Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fenerbahçe Datome ile anlaşmış.

Kinsey de elimizden uçmak üzere.

Kinsey'den daha iyisini aliriz bizde
    *
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• FB Ülker küçülecek falan dendi ancak öyle bir şey olmadı, aynen devam ediyorlar.

25 milyon euroluk bütçeleri var.

Yorum

• Datome Nba öncesi formunu yakalarsa iş yapar beğendiğim bir oyuncuydu.

Ama ne zaman Datome lafı geçse aklıma şu video gelecek.

https://www.youtube.com/watch?v=INewpW6twZk Drummond komik adam
        DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
        ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kinsey'den daha iyisini aliriz bizde
          Daha iyisi zor
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

• çok hızlı girdiğimiz transfer dönemine malesef çok sert bir düşüşle devam ediyoruz basketbol transferlerinde hız önemlidir kulig hamlesi örneğin daha lig bitmeden gelmiş ve herkes tarafından başarılı bulunmuştu keza odomda öyle ama ben hala geçen senenin üstünde bir yerli rotasyonumuz olduğunu düşünmüyorum iyi oyuncular kendilerine kulüp buluyorlar eğer ileriki günlerde sıkıntı yaşamak istemiyorsak transferler mutlaka bitmeli diye düşünüyorum
            İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
            Karl Marx
            анархія-мама

Yorum

• 17 Ağustos'ta calismaya baslayacagiz, yani bir aylik bir sure var onumuzde. 12-13 kisilik kadronun 11 oyuncusu hazir. Beklenen bir yabanci kisa forvet var. Ve bir de belki yerli iki numara... Gec kalindi elestirilerine katilmiyorum.

Uc numaranin karakteristigini bilmedigim icin onu es geciyorum. Ancak olusturulan kadronun genel yapisina bakinca biri ciddi ikisi cok onemli olmayan uc noktada endisem var:

1) Markovic'in setlerini detaylica analiz etmistim kendi basliginda. Net oyun kurucusuz oynayarak takim EC finali ve TBL yari-finali gordu. Ancak Efes serisindeki gibi kisalarimiza baski geldiginde topu getirme ve sete yerlesmedeki aciklari kapatacak bir playmaker zekasindan mahrum kalmistik.

Bu kadroda o mahrumiyetin giderildigini goremiyorum. Umarim motion ofense'i sorunsuz oynayacak bir uc numara bulurlar ve DJO'nun tempo yapmasiyla akisimiz aksamaz.

2) Cember savunmacisi... Cok elzem olmasa da Eurocup duzeyinde uzun rotasyonunda bu tarz bir oyuncu arti olabilirdi.

3) Kenardan gelecek yerli kisa skorer. Hakan ve Alper savunmaci oyuncular. Ibrahim'in istikrarli sutu yok.

Bunlara ragmen genc ve gecen senenin uzerinde potansiyele sahip yerli dongumuz olustu. Uc numarayi merakla beklerken, asil farki DJO'nun oyun sekli belirleyecektir diye tahmin ediyorum.
              En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 14.07.2015, 20:28.
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                17 Ağustos'ta calismaya baslayacagiz, yani bir aylik bir sure var onumuzde. 12-13 kisilik kadronun 11 oyuncusu hazir. Beklenen bir yabanci kisa forvet var. Ve bir de belki yerli iki numara... Gec kalindi elestirilerine katilmiyorum.

Uc numaranin karakteristigini bilmedigim icin onu es geciyorum. Ancak olusturulan kadronun genel yapisina bakinca biri ciddi ikisi cok onemli olmayan uc noktada endisem var:

1) Markovic'in setlerini detaylica analiz etmistim kendi basliginda. Net oyun kurucusuz oynayarak takim EC finali ve TBL yari-finali gordu. Ancak Efes serisindeki gibi kisalarimiza baski geldiginde topu getirme ve sete yerlesmedeki aciklari kapatacak bir playmaker zekasindan mahrum kalmistik.

Bu kadroda o mahrumiyetin giderildigini goremiyorum. Umarim motion ofense'i sorunsuz oynayacak bir uc numara bulurlar ve DJO'nun tempo yapmasiyla akisimiz aksamaz.

2) Cember savunmacisi... Cok elzem olmasa da Eurocup duzeyinde uzun rotasyonunda bu tarz bir oyuncu arti olabilirdi.

3) Kenardan gelecek yerli kisa skorer. Hakan ve Alper savunmaci oyuncular. Ibrahim'in istikrarli sutu yok.

Bunlara ragmen genc ve gecen senenin uzerinde potansiyele sahip yerli dongumuz olustu. Uc numarayi merakla beklerken, asil farki DJO'nun oyun sekli belirleyecektir diye tahmin ediyorum.
                Oğuz hoca hngi bölgelere transfer yapılmalı yapılacak olanlar kimler olabilir?

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Oğuz hoca hngi bölgelere transfer yapılmalı yapılacak olanlar kimler olabilir?
                  Bir yabanci forvet kesin alacaklardir.

Bu yaz piyasayi cok takip edemedim. Bosta olan JP Prince, T. Darden, J. Bostic, Dijon Thompson, K. Simon, D. Moss, D. Nichols, J. White, DJ Stephens var galiba. Hatta birakmadiysa C. Tucker da bosta.
                  En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 15.07.2015, 11:50.
                  Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

17 Ağustos'ta calismaya baslayacagiz, yani bir aylik bir sure var onumuzde. 12-13 kisilik kadronun 11 oyuncusu hazir. Beklenen bir yabanci kisa forvet var. Ve bir de belki yerli iki numara... Gec kalindi elestirilerine katilmiyorum.

1. Bunun icin Engin Atsur transferi benim icin deger kazaniyor. O sahadayken Odom ya da Hardy rahatlikla yaninda oynayabilir. Savunmasi vasat ustu oldugu ve zeki bir basketbolcu oldugu icin cok faydali olur. Ozellikle dusuk tempoda oynanan maclarda cok verimli olur. Odom, Hardy, Atsur, Demirel, Yildirim rotasyonu bence yeterli bu pozisyonda olacak 80 dakikanin 75'ini Odom, Atsur ve Hardy'e gozu kapali verirdim... 5 dakikada Hakan ve Ibrahim oynasinlar iste.
                    2. Sanirim Sertac bu gorevi yapacak. Cok atletik degil ama kalibiyla rakibin dikine gitmesini engeller. Atletizm yonunden eksik ama bilegi duzgun 5 uzunumuz var. Bu buyuk avantaj.
                    3. Engin Atsur bu acidan onemli - sezon boyu 7-10 sayi 3-4 assist gibi bir katki verebilir. %35-40 arasi 3 sayi yuzdesi de gelir kendisinden... Gecen sene Eurocup'ta verdigi katkiyi verse yeter...
                    The official site of Euroleague Basketball. Check out live matches, stats, standings, teams, players, interviews, fantasy challenge and much more.
                    Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                    You'll Never Walk Alone...
                    https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

Bir yabanci forvet kesin alacaklardir.

Bu yaz piyasayi cok takip edemedim. Bosta olan JP Prince, T. Darden, J. Bostic, Dijon Thompson, K. Simon, D. Moss, D. Nichols, J. White, DJ Stephens var galiba. Hatta birakmadiysa C. Tucker da bosta.
                      Tarence Kinsey en iyi aday. Olmazsa tecrubesiyle T. Darden iyi bir alternatif.
                      Demetris Nichols CSKA'dan ayrildi mi? Ayrildiysa hem 3 hem de 4 oynamasi, size ve sutuyla onemli fark yaratir...
                      Hic istemediklerm ise David Moss, James White ve DJ Stephens. Sutlari istikrarli degil ve oyunlarinin standardi yok.
                      Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                      You'll Never Walk Alone...
                      https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• Banvir Gasper Vidmar'ı kadrosuna kattı.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Banvir Gasper Vidmar'ı kadrosuna kattı.
                          Banvit herhalde nasıl başarıya ulaştığını unuttu. Ama sistem çerçevesinde yapılan transferse bişi diyemem

Yorum

• Belki bizle ilgisi yok ama paylaşmak istedim;

Oly Daniek Hackett'i, Pana da Nick Calathes'i transfer etmiş.
                            ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Beklediğimiz yerli ve üç numara hamlesi bir türlü gelmiyor.

Yorum

• Banvit AJ Slaughter'ı transfer ettiğini açıkladı, Fortson'u da yakında açıklarlar herhalde.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X