Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Cumartesi akşamı M. Usta açıklamıştı zaten: https://twitter.com/BiGBeNoZ/status/592047245094170625
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Stipanovic ve Hardy için sevindim daha iyi şutu olan bi uzun alınmayacaksa Velickovic de kalabilir. Geri kalan kadro tümüyle Türk ve gard, 3 numara zenginleştirilirse güzel bi sezon bizi bekliyor hadi hayırlısı diyelim

Bu tarz faaliyetlere şimdiden başlamamız güzel umarım transferde de gecikmeyiz

Yorum

• Sevgili Oguz benim onerilerim islenmemis listene

Yabancilar olarak Earl Calloway, Courtney Fells ve Sharrod Ford demistim.
        4-5 oynayacak oyuncu ararsak orasi icin arastirmam lazim.
        Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
        You'll Never Walk Alone...
        https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• inanamıyorum basketbol transfer başlığı neredeyse futbolu geçecek

Yorum

• YERLİLER

Doğuş Balbay XX
            Kartal Özmızrak X
            Göksenin Köksal XX
            Deniz Kilicli /
            Tayfun Erülkü /
            Barış Ermiş /
            Cevher Özer /
            Sertaç Şanlı X
            Şafak Edge /
            Barış Hersek /
            Melih Mahmutoğlu /
            Can Maxim Mutaf /
            Birkan Batuk /
            Serhat Çetin
            Engin Atsür X
            Dusan Cantekin
            Burak Selen
            Sertaç Şanli
            Samet Geyik
            Yiğit Arslan
            Erkan Veyseloğlu
            Orhan Hacıyeva
            Okben Ulubay
            Cenk Akyol
            Dusan Cantekin
            Samet Geyik
            Caner Topaloğlu
            İzzet Türkyılmaz

KALMASI İSTENENLER

Nusret XXXX/
            Alper Saruhan XXXX
            Can Korkmaz X
            Can Altıntığ /
            Yunus Akçay

YABANCILAR

Kyle Weems X
            Courtney Fortson
            Ryan Pearson
            Miro Bilan
            Adam Hanga
            Jimmer Fredette
            Krunoslav Simon
            Walter Hodge
            Mateuzs Ponitka
            Milan Macvan
            Ben McCauley
            Manny Harris
            Pau Ribas
            D. Hackett
            E. Calloway
            C. Fells
            S: Ford
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak UğurB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sevgili Oguz benim onerilerim islenmemis listene

Yabancilar olarak Earl Calloway, Courtney Fells ve Sharrod Ford demistim.
              4-5 oynayacak oyuncu ararsak orasi icin arastirmam lazim.
              Üçü de favori oyuncum.

:root { --bmn-maroon: #6f1a2a; --bmn-blue: #79b7e3; --text: #1f2937; --muted: #6b7280; --bg: #ffffff; --chip-bg: #f5f7fa; --chip-border: #e5e7eb; } * { box-sizing: border-box; } html, body { margin: 0; padding: 0; background: var(--bg); color: var(--text); font-family: system-ui, -apple-system, "Segoe UI", Roboto, "Helvetica Neue", Arial, "Noto Sans", "Apple Color Emoji", "Segoe UI Emoji"; line-height: 1.5; } .wrap { max-width: 980px; margin: 0 auto; padding: 32px 16px 48px; text-align: center; } .logo { display: block; margin: 0 auto 20px; max-width: 420px; width: min(80vw, 420px); height: auto; } h1 { font-size: clamp(28px, 4vw, 40px); margin: 8px 0 6px; font-weight: 800; letter-spacing: -.02em; } p.lead { font-size: clamp(16px, 2.5vw, 18px); color: var(--muted); margin: 4px 0 22px; } .btn { display: inline-block; background: var(--bmn-maroon); color: #fff; padding: 12px 18px; border-radius: 999px; text-decoration: none; font-weight: 700; margin: 6px 0 28px; transition: transform .08s ease, opacity .2s ease; } .btn:hover { transform: translateY(-1px); opacity: .95; } .panel { background: #fff; border: 1px solid #eceff3; border-radius: 16px; padding: 18px 16px 6px; text-align: left; margin-top: 8px; } .panel h2 { font-size: clamp(18px, 2.6vw, 22px); margin: 0 0 8px; color: var(--text); text-align: center; } .panel p { margin: 0 0 16px; text-align: center; } .names { list-style: none; display: grid; grid-template-columns: 1fr; gap: 10px; padding: 0; margin: 12px 0 0; } .names li { background: var(--chip-bg); border: 1px solid var(--chip-border); border-radius: 12px; padding: 10px 12px; } @media (min-width: 640px) { .names { grid-template-columns: 1fr 1fr; } } @media (min-width: 960px) { .names { grid-template-columns: 1fr 1fr 1fr; } } footer { margin-top: 28px; font-size: 13px; color: var(--muted); }     Sitemiz Yapım Aşamasındadır Kısa süre içinde yeni yüzümüzle karşınızda olacağız. Foruma Giriş İçin Tıklayın #EliniCebineAt – Teşekkürlerimizle Kulübümüzün başlatmış olduğu #EliniCebineAt kampanyasına bordomavi.net | Trabzonspor Taraftarlar Birliği olarak 1 adet TSBLACK Card ile katılım sağladık. İsmi geçen katılımcı üyelerimize teşekkür ederiz. Adil Ali Karanis Ahmet Başkaya Ahmet Bıyık Ahmet Can Ramazanoğlu Ahmet Haşim Badur Arda Yavuz Asiye Çakıroğlu Aytaç Çakıroğlu Behçet Sarıcaoğlu Behiye Çakıroğlu Berat Bulut Berber Kardeşler Bilgehan Kandil Bmn Halı Saha Bmn Kasa Cafer Özer Cemalettin Mehmet Şahin Cengiz Çubukçu Ceyhun Dündar Cihan Kibar Dündar Gün Emre İskender Emre Şahin Ethem Cumhur Eyüp Yazıcı Faruk Berber Fatih Birinci Ferşat Balcı Furkan Dündar Gamze Aydın Halit Doğan Şahin Hasan Bektaş Hüseyin Bağdat İbrahim Ay İlker Yazıcıoğlu İsmail Saral Kadir Kaan Külünk Kerim Fındık Mehmet Mercanlı Metehan Saraç Metin Külünk Metin Mso Neva Liman Nihat Günay Oğuz Zeytin Ömer Faruk Sandıkçı Özcan Asanoğlu Samet Berber Sefa Sağlam Süleyman Çakır Taner Gündoğdu Tunga Liman Uğur Ayaz Uğur Berkin Uğur Kalaylıoğlu Uğur Sadıkoğlu Ümit Çebi Ünal Zihni Vehbi Sancak Yenal Saral Yiğit Gayretli Zekeriyya Uzun Zeki Şevik © 2025 bordomavi.net 

:root { --bmn-maroon: #6f1a2a; --bmn-blue: #79b7e3; --text: #1f2937; --muted: #6b7280; --bg: #ffffff; --chip-bg: #f5f7fa; --chip-border: #e5e7eb; } * { box-sizing: border-box; } html, body { margin: 0; padding: 0; background: var(--bg); color: var(--text); font-family: system-ui, -apple-system, "Segoe UI", Roboto, "Helvetica Neue", Arial, "Noto Sans", "Apple Color Emoji", "Segoe UI Emoji"; line-height: 1.5; } .wrap { max-width: 980px; margin: 0 auto; padding: 32px 16px 48px; text-align: center; } .logo { display: block; margin: 0 auto 20px; max-width: 420px; width: min(80vw, 420px); height: auto; } h1 { font-size: clamp(28px, 4vw, 40px); margin: 8px 0 6px; font-weight: 800; letter-spacing: -.02em; } p.lead { font-size: clamp(16px, 2.5vw, 18px); color: var(--muted); margin: 4px 0 22px; } .btn { display: inline-block; background: var(--bmn-maroon); color: #fff; padding: 12px 18px; border-radius: 999px; text-decoration: none; font-weight: 700; margin: 6px 0 28px; transition: transform .08s ease, opacity .2s ease; } .btn:hover { transform: translateY(-1px); opacity: .95; } .panel { background: #fff; border: 1px solid #eceff3; border-radius: 16px; padding: 18px 16px 6px; text-align: left; margin-top: 8px; } .panel h2 { font-size: clamp(18px, 2.6vw, 22px); margin: 0 0 8px; color: var(--text); text-align: center; } .panel p { margin: 0 0 16px; text-align: center; } .names { list-style: none; display: grid; grid-template-columns: 1fr; gap: 10px; padding: 0; margin: 12px 0 0; } .names li { background: var(--chip-bg); border: 1px solid var(--chip-border); border-radius: 12px; padding: 10px 12px; } @media (min-width: 640px) { .names { grid-template-columns: 1fr 1fr; } } @media (min-width: 960px) { .names { grid-template-columns: 1fr 1fr 1fr; } } footer { margin-top: 28px; font-size: 13px; color: var(--muted); }     Sitemiz Yapım Aşamasındadır Kısa süre içinde yeni yüzümüzle karşınızda olacağız. Foruma Giriş İçin Tıklayın #EliniCebineAt – Teşekkürlerimizle Kulübümüzün başlatmış olduğu #EliniCebineAt kampanyasına bordomavi.net | Trabzonspor Taraftarlar Birliği olarak 1 adet TSBLACK Card ile katılım sağladık. İsmi geçen katılımcı üyelerimize teşekkür ederiz. Adil Ali Karanis Ahmet Başkaya Ahmet Bıyık Ahmet Can Ramazanoğlu Ahmet Haşim Badur Arda Yavuz Asiye Çakıroğlu Aytaç Çakıroğlu Behçet Sarıcaoğlu Behiye Çakıroğlu Berat Bulut Berber Kardeşler Bilgehan Kandil Bmn Halı Saha Bmn Kasa Cafer Özer Cemalettin Mehmet Şahin Cengiz Çubukçu Ceyhun Dündar Cihan Kibar Dündar Gün Emre İskender Emre Şahin Ethem Cumhur Eyüp Yazıcı Faruk Berber Fatih Birinci Ferşat Balcı Furkan Dündar Gamze Aydın Halit Doğan Şahin Hasan Bektaş Hüseyin Bağdat İbrahim Ay İlker Yazıcıoğlu İsmail Saral Kadir Kaan Külünk Kerim Fındık Mehmet Mercanlı Metehan Saraç Metin Külünk Metin Mso Neva Liman Nihat Günay Oğuz Zeytin Ömer Faruk Sandıkçı Özcan Asanoğlu Samet Berber Sefa Sağlam Süleyman Çakır Taner Gündoğdu Tunga Liman Uğur Ayaz Uğur Berkin Uğur Kalaylıoğlu Uğur Sadıkoğlu Ümit Çebi Ünal Zihni Vehbi Sancak Yenal Saral Yiğit Gayretli Zekeriyya Uzun Zeki Şevik © 2025 bordomavi.net 

Gözümden kaçmış Uğur Ağabey. Ekledim şimdi.
              En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 29.04.2015, 10:13.

Yorum

• Son iki sezon Eurocup'a katılan takımların kadrolarındaki Türk oyuncular:

Banvit (Yarı Final-Bu sezon): Şafak Edge - Maxim - Tolga Geçim - Berkay Candan (Erkan & Cevher) *Simmons Türk pasaportuyla oynuyor.

BJK (Son16-Geçen sezon): Kerem T. - Engin A. - Muratcan - Caner E. - Doğan Şenli - Mehmet Y. - Caner T. *Ruzic Türk pasaportuyla oynamıştı.

KSK (Çeyrek Final- Bu sezon): Soner Ş. - Can Altıntığ - Yunus Sonsırma - Ceyhun A. - Erkan V. - İnanç Koç - Barış Hersek - Mutlu D. - Cemal Nalga

TED (Çeyrek Final-Geçen sezon): Berent - Muhammed B. - Caner E. - Berkay *Davud Kamer Türk pasaportuyla oynamıştı.

Daha önce Gs Liv ve Türk Telekom da bu kupada oynamıştı.

Yorum

• Oğuz Stipanovic, Velickovic ve Hardy'nin kaldığını varsayarsak, Markovic'in sistemine uygun guardlar sence kimler?

NCAA'den alınıp katkı verecek isimler var mıdır?

Yorum

• İlk olarak Mehmet Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Oğuz Stipanovic, Velickovic ve Hardy'nin kaldığını varsayarsak, Markovic'in sistemine uygun guardlar sence kimler?

NCAA'den alınıp katkı verecek isimler var mıdır?
                    Mehmet, Princeton Offense'te top dolaştığı için point gardın iki özelliği ön plana çıkar:

1) Ceza şutu ve/veya penetre becerisi

2) Rakip garda baskı (bireysel savunma)

Bost'un son 2-3 ay iyi oynuyor görünmesinin nedeni de bu. Şut performansı inanılmaz yükseldi.

Fakat Final Four'daki gibi ikili oyunlarımızı kilitleyen takımlara alternatif üretemedik Bost'la çünkü oyu zekası/karar mekanizması çok yüksek değil.

ASVEL'deki Trent Meacham aklıma geliyor mesela...

Yorum

• Şuanda Ludwigsburg Göttingen Maçini bakiyorum, adini yazmiştim ama birdaha yazmak istiyorum: DJ Kennedy alinmasi lazim! Adamin paslari, tophakimyeti süper!

Yorum

• Fesenko yu da yazalım listeye. İzledim izleyeli söylüyorum.

O kadar istiyorum ki o gelmezse alternatifim Greg Oden
                        Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• Basketbol Transfer Dosyası

Hem weems hem de fortson alamazmiyiz
                          https://twitter.com/cemcaglaryavuz
                          Beşirli/TRABZON

Yorum

• Jamont Gordon derim, eski günlerine dönerse uçurur bizi

Yorum

• Basketbol Transfer Dosyası

İlkan Karaman'ın durumu nedir?

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İlkan Karaman'ın durumu nedir?
                                23 subat ta ameliyat oldu ve gelecek sezona daha guclu donecegine dair tweet atti. Sonrasi ne oldu ayaga kalkti mi, antreman yapabildi mi, durumu ne oldu bilmiyorum.
                                Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X