İlk olarak Cihan Kibar tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketbol Transfer Dosyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOğuz normal sezon şampiyonu direk eurolegue yapabiliyor mu
* Şampiyon
* Diğer finalist
* Normal sezon lideri (veya sırayla altındakiler) Euroleague'e gider veya ön eleme oynar.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Yerlilerimizden hiç birini beğenmiyorum. Nusret belki rotasyon için kalabilir ancak Alper falan bizim gibi Eurocup ya da play off takımı için kesinlikle yeterli değil. İhtiyaç olduğu hiç bir anda sorumluluk alamadı ya da şut sokamadı. Ne yapacağız biz böyle adamı. Onun yerine bir tane U21 milli takım oyuncusu kiralayalım. En azından adamın geleceği olur.
Yerlilerin tamamı değişmeli bence.Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...
Yorum
-
Alper ve Nusret rotasyon açısından kalabilir.
Onun dışında, son iki sezonda kadromuzda bulunan Can'lardan Maxim Mutaf en verimlisiydi bana göre ama o bile tutulmadığına göre gelecek sezon diğer iki Can'la devam edeceğimizi düşünmüyorum açıkçası, şayet EuroCup seviyesinde hedefleri olan bir takım kuracaksak daha iyi yerlilerle takımı takviye etmeliyiz bence. Yunus'a hiç değinmiyorum bile, beklentilerimin çok altında kaldı.
Doğuş Balbay koçun sisteminin en önemli parçalarından biri olur, keşke alabilsek.
Sertaç Şanlı aldığı sürelere oranla fena bir sezon geçirmiyor aslında, düşünülebilir.
Engin Atsür'ü, Barış Hersek'i ve Göksenin'i takımda görmeyi gerçekten isterim.
Gelelim gitmesi gereken yabancılara, buraya ilk olarak Sean Marshall'ı yazıyorum. Yetersiz.
Her ne kadar üzerine koyarak oyununu geliştirse de, Dee Bost hedef büyültecek bir takım için doğru adam olmayabilir.
Bazı arkadaşlar gerçekten sevse de Ivanov'u çok savruk buluyorum, yerine daha iyi bir takviye yapılabilir sanki.
Gelmesini istediğim yabancılar ise; Ivanov'un yerini doldurabilecek bir Ben McCouley'e hayır demem. Savunması iyi, skorer kimliği de var yeri gelir 3 numaraya da kaydırırsın, iş yapar bence.
Pau Ribas biraz zor gibi geliyor ama onun gelmesini de çok isterim. Bir zamanların yıldız adaylarındandı, draft edilmişti hatta ama sonra gözden düştü. Bu sezonki performansı iyi sayılır. Valencia'nın kontrat uzatma teklifini reddetmiş. Söylentilere göre Barça ilgileniyormuş ama dedim ya zor o iş, bize gelmeyebilir.
Daniel Hackett gibi sicili kabarık bir oyuncu Trabzon'a uğrar mı bilinmez ama ben Eskişehir'deki Manny Harris'in bizde iş yapabileceğini düşünüyorum. TT ve Eskişehir maceraları fena geçmedi bana göre.En son Hamdi Karamahmutoğlu tarafından düzenlendi; 28.04.2015, 11:44.''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-
İstikrar için takımın iskeletini korumak önemli.
Koçla devam ediyoruz.
Yabancılardan Stipanoviç(sözleşmesi uzatıldı),Veliçkoviç(tutabilirsek) ve Hardy kesin olarak takımda kalmalı.Diğer yabancıların yerine daha iyileri bulunabilir.Özellikle guard seçimi çok kritik olacak ama ben Markoviç'ten Bost'u takımda tutma sürprizini bekliyorum.
Yerli takviyesi şart.Alper ve Nusret rol oyuncuları olarak takımda kalmalı.Can kiralık durumu ne olacak bilmiyorum.Kalsa bile en az üç kaliteli yerli transferi yapılmalı.En son winner tarafından düzenlendi; 28.04.2015, 12:49.ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİki A lisans takımımız dışında sırasıyla;
* Şampiyon
* Diğer finalist
* Normal sezon lideri (veya sırayla altındakiler) Euroleague'e gider veya ön eleme oynar.
Onun dışında şampiyon, Efes veya fb'den birisi şampiyon olursa onunla final oynayan Euroleague gider.
Daçka bu performansıyla final ayağından, olmazsa normal sezon sıralamasından 3.Euroleague takımı olmak için çok şanslı.
Efes ve fb dışında final ayağından biri olmak için Daçka'yı zorlayacak tek takım Karşıyaka.Bu iki takımdan birisi Eurloeague bileti alır.En son winner tarafından düzenlendi; 28.04.2015, 13:00.ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU
Yorum
-
su sarvatovun dreadlock sac stili olan afrika kökenli amerikalisini isterdim
stipanovic disi gelecek sezon icin gecerli kontrati olan oyuncumuz varmi,
velickovic, bost ve en önemlisi hardyyi tutma sansimiz varmi
altyapida bi isik varmi gibi sorular beynimde dolaniyor
varmi bilen arkadaslar"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Stipanovic imzaladı , hardy nin de imza haberi duyulur bir kaç güne
Alper in sözleşmesi iki yıllık diye hatırlıyorum
Velickovic iyi oyuncu ama istikrarsız , sezonun büyük bölümünde inişli çıkışlı performans sergiledi, umarım Eurocup için daha iyisi düşünülüyordur.
Nusret-yunus-can korkmaz yeni hedefler için yeterli değiller kalacaklarını zannetmem
Can altıntığ benim için sezonun büyük hayalkırıklığı, ne biz tutarız ne de o kalır
Bost ve İvanov, kesinlikle daha kaliteli yabancılar alınacaktır
Mutlaka takıma yabancıların yanına kaliteli bir kaç yerli oyuncu katmalıyız
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum