Arkadaşlar konu ile alakası yok fakat çember genişliği değişebiliyor mu basketbolda bilen varsa cevaplarsa sevinirim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketbol Transfer Dosyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak ayti35 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar konu ile alakası yok fakat çember genişliği değişebiliyor mu basketbolda bilen varsa cevaplarsa sevinirim.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMasa görevlisi olarak cevap vereyim...Çember çapı değişmez..
Gözüme bazı maçlarda çemberler daha geniş gözüküyor ve top daha rahat giriyor sankiEn son ayti35 tarafından düzenlendi; 07.06.2015, 17:44.
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTelekom, Ben Woodside ve Cevher Özeri açıkladı.
Jenkins
Woodside
Buckner
Covan Brown
Cevher Özer
Takımı yavaştan oluşturmaya başladılar, yalnız bu kadar kısası ne yapacaklar çözemedim ben.
Cevher geldiğine göre Ümit Sonkol ayrılır takımdan.ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU
Yorum
-
Nenad Miljenovic çok iyi bir oyuncu olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Şu an Kızılyıldız ile oynuyorlar ve sahada farkını hemen belli ediyor. Akıl olarak 1-2 tık yukarda oynuyor diğer oyunculara göre. Saha görüşü muazzam gerçekten. Fizik olarak biraz güçlenirse fazla kalmaz oralarda.DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSasha Kaun, "basketboldan artık zevk almıyorum" diyerek 30 yaşında basketbolu bıraktı.
Vay vay vayKusur değil, çare bulun.
Henry Ford
Yorum
-
Basketbol Transfer Dosyası
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenusret yıldırım'ın banvitle görüşmesine ne diyorsunuz?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum