Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Nenad Markovic takviye istiyor

Tarihinde ilk kez katıldığı Avrupa Kupaları'nda EuroChallenge'ta grubunu namağlup lider olarak bitiren Trabzonspor'da başantrenör Nenad Markovic, takviye yapacaklarını belirtti.

08 Ocak 2015, Perşembe

Avrupa’da bir üst turda Belçika’dan Antwerp, Mons ve Rus temsilcisi Enisey ile aynı gruba düşen Bordo-Mavililer’de deneyimli çalıştırıcı, “Sahamızda Banvit’e karşı aldığımız bu yenilgi, çıkışımızı sekteye uğrattı. Yapacağımız 1-2 takviye ile birlikte, ligde daha yukarılara çıkacağız” dedi.

Yorum

• Evet, takviye haberleri başladığına göre bakalım kim gidecek kim kalacak?

Yorum

• Antwerp maci sonrasi All-Star arasinda olabilir.

Bekleyip gorecegiz.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Cevher Özer Rönesans TED Ankara Kolejliler ile anlaşmış.

Yorum

• Cevher gitti, erkan gitti...elimizi çabuk tutamadık ne yazık ki...

Yorum

• Eskisehir Umit Sonkol'dan vazgecmis.

*

Bost'a odaklandik, Lawal bombasi patlayabilir ( Sadece his)...
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Eskisehir Umit Sonkol'dan vazgecmis.

*

Eger NBA deki kadar kati bir butce sinirlamamiz olsaydi ben de Lawal i iyi bir kisa icin gozden cikartirdim
                Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

*

Büyük saçmalarız o zaman.Takımın ihtiyacı belli, başka tarafla oynamaya gerek yok bence.

Yorum

*

Aman diyim, o giderse pota altını Hasan Seçkin'e mş emanet edeceğiz.

Yorum

• İlk olarak Tunç Tosun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Eger NBA deki kadar kati bir butce sinirlamamiz olsaydi ben de Lawal i iyi bir kisa icin gozden cikartirdim
                      İlk olarak axelman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Büyük saçmalarız o zaman.Takımın ihtiyacı belli, başka tarafla oynamaya gerek yok bence.
                      İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Aman diyim, o giderse pota altını Hasan Seçkin'e mş emanet edeceğiz.
                      Yerli hamlesi yapmayacaksak Bost'un yaninda Lawal'i da gonderebilir diye dusunuyorum. Tamam, buyuk risk, kabul ediyorum. Ama tek yonlu oynuyor. Hem duyum degil, dedigim gibi sadece his. ☺

Yarin kulis bilgisi toplarsiniz Murat. ☺

Yorum

*

lawal atletik uzun olarak büyük bir ihtiyacı karşılıyor ve stipanovicle birbirini tamamlayan uyumlu bir ikili oldular.. umarım öyle bir hata yapılmaz..

en iyi olduğumuz bölge 5 numara .. bence en kötü olduğumuz yer ise 1 numara.. oraya odaklanmalıyız diye düşünüyorum..
                        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

Yerli hamlesi yapmayacaksak Bost'un yaninda Lawal'i da gonderebilir diye dusunuyorum. Tamam, buyuk risk, kabul ediyorum. Ama tek yonlu oynuyor. Hem duyum degil, dedigim gibi sadece his. ☺

Yarin kulis bilgisi toplarsiniz Murat. ☺
                          Eğer doğru bir PG alabilirsek topu içeri geçirebilecek Lawal bulunmaz adam.KSK maçında Can dediğimi yaptı sonuç 25 sayı.Boşuna oturmuş kadroyla oynamış oluruz diğer türlü.

Yorum

• Yaprak kıpırdamıyor baskette.Takviye olmayacak mı?
                            Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• İlk olarak axelman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Eğer doğru bir PG alabilirsek topu içeri geçirebilecek Lawal bulunmaz adam.KSK maçında Can dediğimi yaptı sonuç 25 sayı.Boşuna oturmuş kadroyla oynamış oluruz diğer türlü.
                              Sorunun hücumla ilgili olmadığını düşünüyorum. Savunmada hayalet Casper gibi takildigi icin suresi düşüyor. Bu maliyetle takıma kattığınız oyuncudan beklentiler daha farklı oluyor.

Dediğim gibi, ortada henüz bir şey yok. Hüsnü kuruntu... :-)

Yorum

• Herkes o kadar takviye yaptı,biz yapamadık.
                                TRABZON İMPARATORLUKLARIN ÇÖKERTİLDİĞİ YERDİR ASLANIM

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X