Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Transferin bittiği iddiasında bulunan kişi Djord Matic diye birisi.Baktım kimmiş, neyin nesiymiş bu adam diye, sadece basketbol dünyasında tanınan bir isim olduğunu bulabildim.

Bakalım gerçekten gerçekleşecek mi bu transfer.

Yorum

• Tamam kısa savunmasında sıkıntı yaşayacağımız korkusu bende de var,ama şimdi Kelati gibi bir oyuncuyu da kaç kere alma fırsatı yakalayabilirsiniz ki?

Yorum

• thomas kelati hayirli olsun cok hucumcu bir takim olduk savunma basa bela olabilir
        Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Savunmayı kim yapacak ben bunu merak ediyorum.Göksenin Köksal şart oğlu şart oldu.

Yorum

• Şartların zorlamasıyla sadece hücum gücü ön planda olan bir kadro kurmak zorunda kaldık anladığım kadarıyla.

Oluşacak olan kadro takım olabilir ve hücum gücünü sahaya yansıtabilirse baş ve başaltı takımları hariç diğer takımları yenebilir belki de play off yapabiliriz.

Baş ve başaltı takımları yenmek için iyi savunma yapmak gerektiğini hepimiz biliyoruz ve onlar karşısında fazla galibiyet almayı beklemiyorum.

Asıl beni düşündüren olay, topu seven oyuncuların top paylaşımında sıkıntısı yaşaması halinde içine düşeceğimiz sıkıntı. Böyle bir durumda
            play off da hayal olur, verimli bir sezon da...
            https://twitter.com/kuyumcuender

2010-2011 Şampiyonu TRABZONSPOR Taraftarı

Yorum

• Takımın uyumsuz olduğu ortada, Kaya-Cooley ikilisinin aynı anda 20 dakika civarında sahada kalacağını düşünürsek D'Antoni tarzı koş koş bir basketbol oynama şansımız da yok. Kısa oyuncu savunmasında zorlanacağımız belli, aklıma Hawkins'i Rakoceviç'le savunmaya çalışıp her gelenden 30 sayı fark yiyen Nachbar'lı Rako'lu Efes geliyor. Yine de bu olumsuzluklara rağmen takım bütçesinin hakkını veremese bile play-off yapacaktır bence, en kötü ucundan kaçırırız.

Bir de bence imkansız olsa bile Kelati veya Penney'den birini altıncı adam olarak kullanıp savunmacı bir 2-3 karışımı oyuncuyu kadroya ekleme ihtimalimiz olabilir. Yabancı sayımız buna müsait, Kelati'nin Polonya vatandaşı olması da uygun şartlarda bir Amerikalıyı getirmeyi mümkün kılıyor.

Kadroya kesin olarak katmamız halinde inşallah Kelati sağlıklı bir sezon geçiriz, son yıllardaki durumunu bilmiyorum ama geçmişte sakatlıktan çekmiş bir oyuncu. Hatta yanlış hatırlamıyorsam Avrupa'nın büyük takımlarından birine transferi bu sebeple yatmıştı. Umarım hayırlı olur bizim için.

Yorum

• Kelati net degilmis.

Yorum

• Bunu gördüm geldim ne oluyor?

Yorum

• Göksenin + yunus çankaya hamlesiyle takım iyi bir yere gelcektir, ekstradan pota altına gelecek 1-2 (zuza gönderilirse 2) pastanın üstüne krema olcaktır. Şuana kadar yapılan hamlelerin değerini şimdi yapılcak sg ve sf yedeği hamleleri belirleyecektir.
                    'Suç yokken suçlu arayanlar, suç varken suçlu bulamıyorlar.'

Yorum

• kelati takimimizin bu yilki organizasyonu acisindan lükstur.Bora Numanoglu
                      Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Kelati transferi de yalanlandı.

Şu yerli transferini bitirebilseydik bari.

Yorum

• Yarın fikstür çekilecek ve halen ligin 16. takımı belli değil
                          TBF farkı
                          gerçekten anlayamıyorum kime sorsan Turgay Demirelden ve yönetiminden rahatsız kimse istemiyor
                          ama gelgör ki adam 20 yıldır Türk basketbolunu yönetiyor

Yorum

• İlk olarak Taner Uykuçeken tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yarın fikstür çekilecek ve halen ligin 16. takımı belli değil
                            TBF farkı
                            gerçekten anlayamıyorum kime sorsan Turgay Demirelden ve yönetiminden rahatsız kimse istemiyor
                            ama gelgör ki adam 20 yıldır Türk basketbolunu yönetiyor

Ve belki de en kötüsü de lige alınacak takımın küme düşmesi neredeyse garanti gibi.Bu işin için nasıl çıkamıyorlar anlayamıyorum.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ve belki de en kötüsü de lige alınacak takımın küme düşmesi neredeyse garanti gibi.Bu işin için nasıl çıkamıyorlar anlayamıyorum.
                              Onların derdinde mi.Futbolda olduğu gibi baskette de takımları belli.Gerisi hava cıva.
                              Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• 16.takımı bende çok merak ediyorum gönlüm torkukonyaspordan yana giresunun bize yaptıklarından sonra onlardan çok soğudum.
                                2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X