Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Velickovic gidiyor mu yoksa?

Tutku'nun dönme ihtimali var mı?
    Twitter'da bizim hesaplardan biri yazdı. Detaylarını bilmiyorum Murat.
    Daha geçen akşam Unicaja'ya karşı oynamıştı Ivanov.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• TrabzonsporBasketbol ‏@TSBaskeTaraftar 26 sn.27 saniye önce
      SON DAKİKA: MoraBanc Andorra kulübünden resmî açıklama geldi. Kaloyan "Koko" Ivanov resmen Trabzonspor'da.
      .

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        TrabzonsporBasketbol ‏@TSBaskeTaraftar 26 sn.27 saniye önce
        SON DAKİKA: MoraBanc Andorra kulübünden resmî açıklama geldi. Kaloyan "Koko" Ivanov resmen Trabzonspor'da.
        Hayırlı olsun.İyi ribaundçu ve savunmacı bir uzundur hatırladıım kadarıyla.Hucum özellikleri ise Veliçkoviç'e göre daha kısıtlı bir oyuncu.

Yorum

• O ki transfer yapılabiliyor bost yerine adam gibi birini alsalarya resmen onla bir kişi eksiğiz.

Yorum

• Kaç yabancı transfer hakkımız daha var?

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kaç yabancı transfer hakkımız daha var?
              İki hakkımız daha var diye biliyorum.
              Bir yerde Velickovic sakatlanmasına rağmen takımda kalıcak diye okudum. Doğru mudur?

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kaç yabancı transfer hakkımız daha var?
                İlk olarak Emre B. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İki hakkımız daha var diye biliyorum.
                Bir yerde Velickovic sakatlanmasına rağmen takımda kalıcak diye okudum. Doğru mudur?
                Bu yaz yapılan yeni düzenlemeyle takımlat TBL'de 10 yabancı oyuncuya lisans çıkarabiliyor.

Randle
                Hardy
                Marshall
                Velickovic
                Lawal
                Stipanovic
                +Bost
                + Ivanov

İki hakkımız kaldı.

2006'dan sonraki istatistikleri (Kısa Ukrayna deneyimi yok)

Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Twitter'da bizim hesaplardan biri yazdı. Detaylarını bilmiyorum Murat.
                  Daha geçen akşam Unicaja'ya karşı oynamıştı Ivanov.
                  İspanyol sitelerinde Trabzonspor'dan gelen iyi teklife hayır diyememiş diyorlar.

Onun yerine de Luka Bogdanovic'i almışlar, Velickovic'in durumu nedir, gidecek mi kalacak mı?

Yorum

İspanyol sitelerinde Trabzonspor'dan gelen iyi teklife hayır diyememiş diyorlar.

Onun yerine de Luka Bogdanovic'i almışlar, Velickovic'in durumu nedir, gidecek mi kalacak mı?
                    Ha, işte bunu merak ediyorum ben de. Ne kadar buy-out ödemişiz acaba?

Oradan Ivanov'u çıkarıp bize getirdiler, yerine Bogdanovic'i Andorra'ya götürdüler. İkisi de BEOBASKET'ten...

*

Velickovic'in durumunda iki nokta var:

1) Kontratı garantiyse, yani sezonluk ücretinin tamamı ödenecekse bırakmaya gerek yok, kalsın.

(Aynısını Kaya için de düşünüyorum. O ki bu sezonun ücreti ödendi, gelsin Trabzon'da antrenmana çıksın, benchte otursun...)

2) Garanti değilse, çıkış opsiyonumuz var mı? Adam sakatlandı ve kontratı feshetmek istiyorum tek taraflı... Neden soruyorum bunları? Çünkü bumerang gibi dönüp dolaşıp yarın bize TRANSFER YASAĞI gibi dönebilir.

Yorum

Ha, işte bunu merak ediyorum ben de. Ne kadar buy-out ödemişiz acaba?

Oradan Ivanov'u çıkarıp bize getirdiler, yerine Bogdanovic'i Andorra'ya götürdüler. İkisi de BEOBASKET'ten...

*

Velickovic'in durumunda iki nokta var:

1) Kontratı garantiyse, yani sezonluk ücretinin tamamı ödenecekse bırakmaya gerek yok, kalsın.

(Aynısını Kaya için de düşünüyorum. O ki bu sezonun ücreti ödendi, gelsin Trabzon'da antrenmana çıksın, benchte otursun...)

2) Garanti değilse, çıkış opsiyonumuz var mı? Adam sakatlandı ve kontratı feshetmek istiyorum tek taraflı... Neden soruyorum bunları? Çünkü bumerang gibi dönüp dolaşıp yarın bize TRANSFER YASAĞI gibi dönebilir.
                      Sakatlıklarıyla bilinen Velickovic ile garanti kontrat yapmamışlardır diye düşünüyorum.

Ben hala Tutku'yu bekliyorum, Bost'un hala takımda olmasını başka türlü açıklayamıyorum.

Yorum

Sakatlıklarıyla bilinen Velickovic ile garanti kontrat yapmamışlardır diye düşünüyorum.

Ben hala Tutku'yu bekliyorum, Bost'un hala takımda olmasını başka türlü açıklayamıyorum.
                        Ama Tutku'yla yaptılar Murat. Kaya'dan çık(a)madılar.

Yorum

Ama Tutku'yla yaptılar Murat. Kaya'dan çık(a)madılar.
                          O kadar şuursuz bir yönetim varki şu Veliçkoviç'e Avrupa'da bizden başka garanti kontrat verecek takım yok.Ve büyük ihtimal vermişizdir.

Yorum

• Hayirli olsun. Umarim Markovic transferidir. Fizigine ragmen 3 numara oynayabiliyor denmis. Merakla bekliyorum..
                            Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• İlk olarak axelman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hayırlı olsun.İyi ribaundçu ve savunmacı bir uzundur hatırladıım kadarıyla.Hucum özellikleri ise Veliçkoviç'e göre daha kısıtlı bir oyuncu.
                              Oyuncu hakkında bilgim yok ama dediğin özellikler varsa kesin Markovic transferidir...çünkü herkesin aksine ben koçun hucümcu değil savunmacı olduğunu ve bu alanda takviye isteği olduğunu düşünüyorum.

Velickovic'in oynamadığı maçlarda 4 numara pozisyonunda oynatılan Laval'ın savunma anlamında ne derece eksik kaldığını, koça nasıl saç baş yoldurduğunu hepimiz gördük. Buna ek olarak Velickovic'i de savunma anlamında koçun pek beğenmediği gayet aşikar.

Herkesin değindiği gibi sanırım Tutku geri dönecek ki hala daha inatla bir guard almıyorlar.
                              En son recdodo tarafından düzenlendi; 27.01.2015, 09:06.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X