Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• takımın tam seviye atlayacağı dönemde konuşulan isimler takımın seviyesini aynı tutar maalesef.. bizim her yıl bu seviye ve üstüne çıkabilmemiz lazım.. son 6-7 maçta ne nusret ne de alper varlık gösteremiyor.. bu seviyeyi kaldıracak oyuncular değil belli ki..

bize anlaştığımız 3 oyuncunun haricinde bir tık üst seviyede oyuncular gerekiyor kanısındayım..
    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak tekbüyük61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yabanci kontenjani bostla harcanmamali.yerli olarak kim varki,baris ermisi begeniyorum.alabilirmiyiz acaba ?
      Millet Dixonla Rowlandla falan oynuyor.
      Resmi aciklamalari bekleyelim derim.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Dee Bost kalacak deniliyor
        Bir de beobasket nedir.Bilmiyorum maruz görün

Yorum

• Bost'u kesin göndermeleri gerek
          Victory & Yisyiri Zenci / Cesc

Yorum

• İlk olarak OĞUZHAN061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Dee Bost kalacak deniliyor
            Bir de beobasket nedir.Bilmiyorum maruz görün
            Beobasket, Avrupa'nin en buyuk menajerlik firmalarindan biri. Biz de 2010'dan beri en ciddi musterilerinden biriyiz.
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Eurocup'a katılmamız kesinleştiğine göre yarın imzalar herhalde Kulig

Yorum

• İlk olarak Cengizhan Okur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Eurocup'a katılmamız kesinleştiğine göre yarın imzalar herhalde Kulig
                Adam yarin Polonya lig final serisi macina cikacak.

Yorum

• Bu Kulig inşallah Cedric Simmons transferine benzemez.

Yorum

• Kadro istikrarı sağlamak lazım. En kötü yabancı mız Bost gözükse de son 2 aydır da kendini toparladı. Artık ligde hedef büyütmek lazım. Kaliteli yerli lere ve nokta yabancılara ihtiyaç var. Hardy , Stipanovic ve Velickovic kesinlikle kalmalı.

Yorum

• Kulig, Aaron derken Bost'un kalması yönünde çıkan haberler birçok kişiyi üzdü. Ancak son 2 ayki performansını sürdürürse kalmasını çok isterim.

Bu arada Oğuz abi yıllardır yazılarını takip ederim, az çok tanıyorum. Bir bildiğin var sanki PG konusunda
                      Bana sanki çok iyi bir yerli PG alacakmışız gibi geliyor, sen öyle deyince öyle hissettim.

Yorum

• İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kadro istikrarı sağlamak lazım. En kötü yabancı mız Bost gözükse de son 2 aydır da kendini toparladı. Artık ligde hedef büyütmek lazım. Kaliteli yerli lere ve nokta yabancılara ihtiyaç var. Hardy , Stipanovic ve Velickovic kesinlikle kalmalı.
                        Üçüyle de sözleşme yenilendi.
                        www.x.com/zykmda

Yorum

• Basketbol Transfer Dosyası

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Adam yarin Polonya lig final serisi macina cikacak.
                          öyleyse bir de alıcı gözle izleyelim bu beyaz zenciyi 18.45 de imiş maçı

Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kulig, Aaron derken Bost'un kalması yönünde çıkan haberler birçok kişiyi üzdü. Ancak son 2 ayki performansını sürdürürse kalmasını çok isterim.

Bu arada Oğuz abi yıllardır yazılarını takip ederim, az çok tanıyorum. Bir bildiğin var sanki PG konusunda
                            Bana sanki çok iyi bir yerli PG alacakmışız gibi geliyor, sen öyle deyince öyle hissettim.
                            Inan ki yok. Cok fazla spekulasyon donuyor ortada. Hadi Kulig'i gectim. Jackson, Holmes, Djedovic, Redding, Rochestie su ana kadar kaynaksiz iddia edilen oyuncular. Cogu da 50 mesajli tuhaf teitrer hesaplarindan yazilmis. Pazar gunu birisi sordu: "Holmes diye Euroleague gardi aliyormusuz". Dusundum, oyle bir gard aklima gelmedi. Megerse birisi dalga gecmek icin yazmis.

Hepsi bir ysna Kulig'in iki yillik imzaladigi dun iddia edildi. Kulup mu acikladi? Hayir. Raznatovic mi duyurdu? Hayir. Oyuncu mu soyledi? Hayir. Polonya siteleri haberi bize dayandiriyor. Avrupa'nin buyuk basketbol portallari, Kulig icin sadece I. Senol'un mesajini gecti, onun disinda hicbir haber yok. Yine dun birisi "Kulubumuz Kulig'le anlasti, oyuncu yarin (bugun) Trabzon'a gelip mukavele imzalayacak" yazmis. Halbuki adamin bugun maci var.

O sebeple resmi aciklamalari beklemekte fayda var.

Yorum

• Duyumculuk mesleği basketbola da sıçradı anlaşılan
                              www.x.com/zykmda

Yorum

• Dün bi yönetici abimle laflıyoduk da almışız Kulig'i

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X