İlk olarak Sacit tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketbol Transfer Dosyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Muharrem Usta @UstaMuharrem 1h
demiştik ya.. "BASKETBOLDA İYİ ŞEYLER OLACAK". oluyor ve devam edecek... size yakışan bir kadro oluşuyor.. bu takım,bu gurur hepimizin.
Muharrem Usta @UstaMuharrem 1h
büyük kulüpler her alanda büyük düşünür.. futbol takımımızın küçük kardeşi basketbolu ÖZENLE BÜYÜTME ZAMANI.. o da büyüyecek,İZ BIRAKACAK.."ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. teşekkürler dünya." kazim koyuncu
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle4-5 oynayabilen bir yabancı ve bir yerli 2 numara daha alınıp transfer bitirilecekmiş.
Göksenin de olsa havalara uçarız herhalde.
Jamont Gordon ve Sinan Güler'den süre çalması çok zor.
SF de kim oynayacak ?
Penney mi düşünülüyor 3 için
İsmet kalıyor mu ? kalıyorsa 3 numarada o mu kullanılacak ?
Yerli ya da yabancı ben anlamam bir SF lazım
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle4-5 oynayabilen bir yabancı ve bir yerli 2 numara daha alınıp transfer bitirilecekmiş.
Jamont Gordon ve Sinan Güler'den süre çalması çok zor.İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
İlk olarak Taner Uykuçeken tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1-2-4-5 arada bir pozisyon eksik değil mi
SF de kim oynayacak ?
Penney mi düşünülüyor 3 için
İsmet kalıyor mu ? kalıyorsa 3 numarada o mu kullanılacak ?
Yerli ya da yabancı ben anlamam bir SF lazım
Abi İsmet gitti, takımla beraber idmanlara katılmıyor. Penney ve Maxim 3 numarada oynar herhalde.
2 oyuncu daha alınacak, gerisi hocanın işi.
Yorum
-
İlk olarak phxsuns61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületrabzonspor basketbol takımından bayadır geri kaldım şu son transferlerle birlikte kadromuzu tam olarak yazabilecek olan var mı şimdiden teşekkürler
El Amin
Tuku Açık
Alper Özcan
Can Korkmaz
Can Maxim Mutaf
Kirk Penney
Önder Külçebaş
Kaya Peker
Jack Cooley
Eren Beyaz
??????????
??????????
İki transfer daha yapılacak, Zuza da sözleşmeli oyuncumuz hala.En son Murat' tarafından düzenlendi; 31.08.2013, 15:59.
Yorum
-
Bu sene keyifle izlenecek bir kadro kuruyoruz galiba sonunda.Tutku ligin en beğendiğim oyun kurucularından.Cooley ile ikili oyunları iyi bi hücüm opsiyonumuz olur.can maxim bilekleri iyi çocuk.Ceza şutlarını sokar.Kaya da pota altında savaşırsa play-off yaparız.2 sene önce alamadığımız süpriz galibiyetleride bu sene alırız işallah
Yorum
-
Kadronun veteranlari el-Amin, Penney, Tutku ve Kaya Euroleague oyunculari.
Onder ligin tecrübeli yedeklerinden. Eren, Alper ve Can kadoya derinlik katiyor
Maxim ve Cooley ise genc & enerjik parcalar.
Beko icin kurulan onceki iki takima gore daha iyi duruyor kagit uzerinde. Ustelik Rasic ve Wright gibi iki onemli isme ragmen!
Yabanci 4 hamlesi umarim bekledigimiz tarz bir oyuncu olur :
- Yuzu donuk oyunu olan, hareketli, su tehdidi olan ve cemberi savunan
Ve tabii kisa forvet ...Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi İsmet gitti, takımla beraber idmanlara katılmıyor. Penney ve Maxim 3 numarada oynar herhalde.
2 oyuncu daha alınacak, gerisi hocanın işi.
ki öyle görünüyor Kinsey'den de vazgeçilmiş yerli bir SF de yok piyasada
Göksenin hamleside gelmeli
gelecek 4 numarayı merak ediyorum nasıl bir oyuncu peşindeler Cooley'i tamalayacak onla iyi anlaşacak tarzda biri olmalı
Yorum
-
Jamont Gordon ve Sinan Güler'den süre çalması çok zor.
Tabii o durumda da 5 numaradan ne katki alacagimizin belirsizligi dusunduruyor.
DENGE adina 5 yabanciya gitmeliyiz gibi...
Neyse, gelenler gelsin hele, sonrasinda degerlendiririz.
Penney'nin sf oynamasi hakkinda bir not paylasayim. Hasan Hoca'nin oyuncu twrcihleri ve ozellikleri uzerine onceki sayfalarda yazmistim. Uc numaralari genelde seti bitiren sutorlerdi. Omer Unver'i hatirliyorum... Penney'i o rolde kullanacaksa sorun olmaz da, savynmada daha guclu ve cabuk oyunculara karsi ne yapacagini merak ediyorum.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum