Beyler Alican Güney ve Yunus Akcay kalmayacakmi ? Birde Kaya Peker Center degilmi ?
Kaya Peker PF. 5 numara da oynayabiliyor ama asıl pozisyonu 4 numara
Alican ve Yunus konusunda da bir bilgim yok. Henüz onlar hakkında net karar verilmedi galiba..
Alınan ve adı geçen oyunculara bakınca bu sezon hedef yönetimin açıkladığı gibi ligde kalmak olduğunu zannetmiyorum. Kurulacak kadroyla play-off'a oynar bu takım. Kağıt üstünde her sezon daha kötü kadrolarla play-off yapan takımlar oluyor.
33# DRAGO GABRIC 61# IBRAHIMA YATTARA #11
13# Steve Nash
10# Kerem Tunçeri 6# Aleksander Rasic
Can Korkmaz'a en çok Cengiz (Çubukçu) Abi sevinmiştir. Yıllar sonra gerçekleşti bu transfer.
*
Kaya ve Eren geliyorsa, Önder kalacaksa, Wright'ın maliyetine katlanmak istemeyebilirler; oraya yabancı düşünebilirler.
*
Eğer Hasan Hoca çift gardlı beşi sahada tutacaksa Shumpert o sistemde iş yapar. Sakatlığı, savunması vs. gibi etkenleri devre dışı tutuyorum.
*
Penney gerçekleşirse PG pozisyonuna Chatman olmaz herhalde. Herkese bir top veremez koç.
Son durumunu bilmiyorum ama daha önce Sakota'nın beğenmediği ve geçen yıl EuroChallenge'a damga vuran Aaron Miles, Penney'i tamamlayacak bir gard. Barış Özcan, Penney, Ersin bilinçli transferlerse bu sene şuta dayalı bir basketbol bizi bekliyor demektir. Bunun için setleri oynatacak iyi bir pass first PG lazım.
*
Bir de Cömert Küce ayrılmış diyorlar. O zaman bu tranferleri kim yapıyor? Nihat Mala başladı mı göreve?
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
fb ulker , gs, efes, banvit, telekom, bjk, karsiyaka gibi takımlar cok buyuk ihtimalle play off oynar geriye kalir son bir bilet. o bileti düzgün yabancilarla neden biz almayalim
Kaya Peker PF. 5 numara da oynayabiliyor ama asıl pozisyonu 4 numara
Alican ve Yunus konusunda da bir bilgim yok. Henüz onlar hakkında net karar verilmedi galiba..
Alınan ve adı geçen oyunculara bakınca bu sezon hedef yönetimin açıkladığı gibi ligde kalmak olduğunu zannetmiyorum. Kurulacak kadroyla play-off'a oynar bu takım. Kağıt üstünde her sezon daha kötü kadrolarla play-off yapan takımlar oluyor.
Tesekkürler Renktas.Ali Karadeniz mutlaka alinmali,zenci sart.Zaten kalitesini ligde her Sene ispat ediyor,hemde türk statüsünde.Bu firsat kacmamali.
Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Can Korkmaz'a en çok Cengiz (Çubukçu) Abi sevinmiştir. Yıllar sonra gerçekleşti bu transfer.
*
Kaya ve Eren geliyorsa, Önder kalacaksa, Wright'ın maliyetine katlanmak istemeyebilirler; oraya yabancı düşünebilirler.
*
Eğer Hasan Hoca çift gardlı beşi sahada tutacaksa Shumpert o sistemde iş yapar. Sakatlığı, savunması vs. gibi etkenleri devre dışı tutuyorum.
*
Penney gerçekleşirse PG pozisyonuna Chatman olmaz herhalde. Herkese bir top veremez koç.
Son durumunu bilmiyorum ama daha önce Sakota'nın beğenmediği ve geçen yıl EuroChallenge'a damga vuran Aaron Miles, Penney'i tamamlayacak bir gard. Barış Özcan, Penney, Ersin bilinçli transferlerse bu sene şuta dayalı bir basketbol bizi bekliyor demektir. Bunun için setleri oynatacak iyi bir pass first PG lazım.
*
Bir de Cömert Küce ayrılmış diyorlar. O zaman bu tranferleri kim yapıyor? Nihat Mala başladı mı göreve?
Hem Wright hem de yabancı bir pivot düşünmezler mi acaba, çok mu maliyetli olur ?
Wright ucuz oyuncu değil. Onun parasına iki yabancı alınır Murat. Yani gelirse mutlu olurum, orası ayrı.
Eski Banvitli V. Golubovic boştaysa Bosman pivot için fena aday değil.
Geçen sene Antalya getirmişti.
Seneler geçiyor ama Wright'ın ücreti bir türlü düşmüyor demek ki, Wright'ın alınmasını istememin nedeni de Türk statüsünde oynayabilecek olması yoksa dediğin gibi daha düşük ücretlere o ayarda oyuncu bulunabilir.
Yorum