Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    CAN MAXİM MUTAF TRABZONSPOR'DA...
    Ayrıntılar ilerleyen saatlerde...

Kaynak: Trabzonspor Basket
    Çok güzel olur.
    Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• Maxim Mutaf Trabzonspor'da.

Hayırlı olsun.

Yorum

• Muharrem Usta ‏@UstaMuharrem 1h

demiştik ya.. "BASKETBOLDA İYİ ŞEYLER OLACAK". oluyor ve devam edecek... size yakışan bir kadro oluşuyor.. bu takım,bu gurur hepimizin.

Muharrem Usta ‏@UstaMuharrem 1h

büyük kulüpler her alanda büyük düşünür.. futbol takımımızın küçük kardeşi basketbolu ÖZENLE BÜYÜTME ZAMANI.. o da büyüyecek,İZ BIRAKACAK..
        "ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. teşekkürler dünya." kazim koyuncu

Yorum

• 4-5 oynayabilen bir yabancı ve bir yerli 2 numara daha alınıp transfer bitirilecekmiş.

Göksenin de olsa havalara uçarız herhalde.

Jamont Gordon ve Sinan Güler'den süre çalması çok zor.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            4-5 oynayabilen bir yabancı ve bir yerli 2 numara daha alınıp transfer bitirilecekmiş.

1-2-4-5 arada bir pozisyon eksik değil mi

SF de kim oynayacak ?
            Penney mi düşünülüyor 3 için
            İsmet kalıyor mu ? kalıyorsa 3 numarada o mu kullanılacak ?
            Yerli ya da yabancı ben anlamam bir SF lazım

Yorum

4-5 oynayabilen bir yabancı ve bir yerli 2 numara daha alınıp transfer bitirilecekmiş.

zuza gönderilecekse el amin- penney-cooley- bir yabancı ile 4 yabancı oluyor. 2 veya 3 oynayabilen atletik bir yabancıya ihtiyacımız yok mu ?
              İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
              -------------
              Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İlk olarak Taner Uykuçeken tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                1-2-4-5 arada bir pozisyon eksik değil mi

SF de kim oynayacak ?
                Penney mi düşünülüyor 3 için
                İsmet kalıyor mu ? kalıyorsa 3 numarada o mu kullanılacak ?
                Yerli ya da yabancı ben anlamam bir SF lazım

Abi İsmet gitti, takımla beraber idmanlara katılmıyor. Penney ve Maxim 3 numarada oynar herhalde.

2 oyuncu daha alınacak, gerisi hocanın işi.

Yorum

• trabzonspor basketbol takımından bayadır geri kaldım şu son transferlerle birlikte kadromuzu tam olarak yazabilecek olan var mı şimdiden teşekkürler
                  Eski Nick : @phxsuns61

Yorum

• İlk olarak phxsuns61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    trabzonspor basketbol takımından bayadır geri kaldım şu son transferlerle birlikte kadromuzu tam olarak yazabilecek olan var mı şimdiden teşekkürler

El Amin
                    Tuku Açık
                    Alper Özcan
                    Can Korkmaz
                    Can Maxim Mutaf
                    Kirk Penney
                    Önder Külçebaş
                    Kaya Peker
                    Jack Cooley
                    Eren Beyaz
                    ??????????
                    ??????????

İki transfer daha yapılacak, Zuza da sözleşmeli oyuncumuz hala.
                    En son Murat' tarafından düzenlendi; 31.08.2013, 15:59.

Yorum

• Bu sene keyifle izlenecek bir kadro kuruyoruz galiba sonunda.Tutku ligin en beğendiğim oyun kurucularından.Cooley ile ikili oyunları iyi bi hücüm opsiyonumuz olur.can maxim bilekleri iyi çocuk.Ceza şutlarını sokar.Kaya da pota altında savaşırsa play-off yaparız.2 sene önce alamadığımız süpriz galibiyetleride bu sene alırız işallah

Yorum

• Hazırlık maçlarımız yok mu?
                        Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• Can Maxim Mutaf: "Transferimin gerçekleşmesi için büyük emek harcayan Sayın Muharrem Usta ve Başkanımız Abiş Hopikoğlu'na teşekkürler."
                          Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Kadronun veteranlari el-Amin, Penney, Tutku ve Kaya Euroleague oyunculari.

Onder ligin tecrübeli yedeklerinden. Eren, Alper ve Can kadoya derinlik katiyor

Maxim ve Cooley ise genc & enerjik parcalar.

Beko icin kurulan onceki iki takima gore daha iyi duruyor kagit uzerinde. Ustelik Rasic ve Wright gibi iki onemli isme ragmen!

Yabanci 4 hamlesi umarim bekledigimiz tarz bir oyuncu olur :

- Yuzu donuk oyunu olan, hareketli, su tehdidi olan ve cemberi savunan

Ve tabii kisa forvet ...
                            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Abi İsmet gitti, takımla beraber idmanlara katılmıyor. Penney ve Maxim 3 numarada oynar herhalde.

2 oyuncu daha alınacak, gerisi hocanın işi.
                              3 numarayı kadro içinden halletmeyi düşünüyorlarsa (Penney ve Can Maxim) ve son yabancı hakkımızı 4 numaradan kullanılacaksa

ki öyle görünüyor Kinsey'den de vazgeçilmiş yerli bir SF de yok piyasada

Göksenin hamleside gelmeli

gelecek 4 numarayı merak ediyorum nasıl bir oyuncu peşindeler Cooley'i tamalayacak onla iyi anlaşacak tarzda biri olmalı

Yorum

Murat, eger kadro bu ise, yani yabanci Penney sf dusunuluyorsa, bence 4-5 degil 3-4 oynayan bir tweener daha faydali olur.

Tabii o durumda da 5 numaradan ne katki alacagimizin belirsizligi dusunduruyor.

DENGE adina 5 yabanciya gitmeliyiz gibi...

Neyse, gelenler gelsin hele, sonrasinda degerlendiririz.

Penney'nin sf oynamasi hakkinda bir not paylasayim. Hasan Hoca'nin oyuncu twrcihleri ve ozellikleri uzerine onceki sayfalarda yazmistim. Uc numaralari genelde seti bitiren sutorlerdi. Omer Unver'i hatirliyorum... Penney'i o rolde kullanacaksa sorun olmaz da, savynmada daha guclu ve cabuk oyunculara karsi ne yapacagini merak ediyorum.
                                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X