Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketbol Transfer Dosyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePaul Stoll?
Kadroda Tutku-Alper-Can gibi uc tane PG oynayan oyuncu varken bir tane daha pg almak?
Stoll'u tanimiyorum. Gecen seneki verilerine bakinca iki sey dikkat cekici:
- Mac basina 7-8 ucluk! ( Biz de zaten Penney var, bu isin ustasi)
- 3 kusur top kaybi!
Bir de size'i masallahlik.
Acaba 5. yabanci da mi gelecek?
Ne diyelim, hayirli olsun.
*
Ncaa'den 2008'de cikmis.
2008-12 arasi Meksika ve Venezuela'da gecirmis.
Gecen sene ise Israil'e dusmus yolu. 35 maca cikmis (28 ilk 5) .
Asist siralamasinda 2. sirada tamamlamis sezonu.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 31.10.2013, 06:41.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu yuzden Chatman'i hatirlattim. Bence riskli bir hamle.
Kadroda Tutku-Alper-Can gibi uc tane PG oynayan oyuncu varken bir tane daha pg almak?
- 3 kusur top kaybi!
*
Ncaa'den 2008'de cikmis.
Asist siralamasinda 2. sirada tamamlamis sezonu.
Tekrardan hayırlı olsun, bir tane de üç numara aldırabilir bence hoca.
Yorum
-
çok şükür beklenen transfer yapıldı inşallah beklenen katkıyıda yapar ben birşeyi merak ediyorum 5.yabancıyı almak için el-aminin sözleşmesi fes edilmesimi gerekiyor eğer öyleyse hemen fes etsinler bu saatten sonra bize yaramaz el-amin zaten iyice yaşlandı ben takıma hava katıcak taraftarıı çoşturacak bir amerikalı alınmasından yanayım tabi bu biraz maliyetli olur sayın m.usta ne düşünür bilemem neyse hayırlısı bakalım bekleyip görücez.2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu yuzden Chatman'i hatirlattim. Bence riskli bir hamle.
- 3 kusur top kaybi!
*
Ncaa'den 2008'de cikmis.
Asist siralamasinda 2. sirada tamamlamis sezonu.
Yorum
-
İlk olarak gurelalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçift pg ile oynadığımız maçlarda oldukça etkili olduk. Ben bu sistemi tuttum... Tutku'nun alternatifi değil equrisi olarak düşünürsek fena değil. Zaten Tutku dışında creatif işler yapan oyuncu sıkıntımız vardı. O açıdan da faydalı olacağına inanıyorum. Penny 3 lükleri screen altından çıkıp atıyor. Bu adam biraz daha pozisyon yaratma özelliği var gibi
Savunma? Oyuncuyu tanimiyorum. Acaba zaman zaman tam sahada baskili mudafaayi mi deneyecegiz? Sete oturdugumuzda siZe dezavantaji yasamaz miyiz?Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Bu Transfer beni hic memnun etmedi.Savunabilen atletik birine benzemiyor.
Sutu var diyen var bizde zaten sut atan adamlar var.
Neyse besinci yabanciyida almaliyiz.Bence almayacagiz ama kesinlikle savunabilen amerikali bir small forward sart.Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
Yorum
-
Tutku - Stoll - Penney - Kaya -Cooley
Alper - Can - Maxim - Katelynas - (Onder/Eren)
11 kisilik bir kadrosu var Hakan Hoca'nin. Hep kadroya girecekleri konusuyoruz, ya kesilecekler?
Giden olur mu?Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum