Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sean Marshall, Novica Velickovic, Cedric Simmons - bunların yanına 2 guard var ise geçen seneden bir yabancı mı kalıyor?
    Nusret Yıldırım, iyi, sert, savunma direnci yüksek bir oyuncu. Velickovic'in düştüğü anlarda takıma enerji getirecektir...
    Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
    You'll Never Walk Alone...
    https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• Muharrem Usta @UstaMuharrem · 15 dk.
      basketbola atletik zenciler çok yakışıyor..
      geçen yıl olmadı..
      AMA..
      bu yıl zenci şov var..

basketbolda da beyin güçlü olmalı..
      iyi 3,4,5 pozisyonlarının yanına..
      kaliteli point guard hiç fena olmaz..
      O DA GELİYOR..
      aksilik olmazsa.
      "Hakikati bulan, başkaları farklı düşünüyor diye, onu haykırmaktan çekiniyorsa hem budala hem de alçaktır. Bir adamın ‘Benden başka herkes aldanıyor’ demesi güç şüphesiz; ama sahiden herkes aldanıyorsa ne yapsın?" Cemil Meriç

Yorum

• Bu sene basketbolu da takip edeceğiz artık

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Muharrem Usta'nın çabasını takdir ediyorum, ne yapılması gerekiyorsa yapıyor kendisi.
          .

Yorum

• Ismail Senol @ismailsenol · 10 sn.

Tablo Trabzonspor'un riskli ama hücum basketbolu oynayacak kadro kurduğu yönünde. Çok kaliteli oyuncular ama çeşitillik ve savunma gerek.

Ismail Senol @ismailsenol · 2 dk.

Sanırım Tutku devam ettiği için guard transferini sona bıraktı Trabzon. Hardy-Marshall-Veliçkoviç-Simmons'ı tamamlayacak savunmacı 1 lazım.

Ismail Senol @ismailsenol · 2 dk.

Hardy çok temiz bir şutör, ikili oyun üzerinden kendi pozisyonunu da yaratır. İyi skorer. EuroChallenge'da iş yapabilecek bir oyuncu.

Ismail Senol @ismailsenol · 5 dk.

Trabzonspor'un iki numarası da belli oldu. İtalya Ligi'nin önemli skorerlerinden Dwight Hardy, Virtus Bologna'dan Trabzon'a transfer oldu.

Yorum

• Sorry, we couldn’t find that page
              "Hakikati bulan, başkaları farklı düşünüyor diye, onu haykırmaktan çekiniyorsa hem budala hem de alçaktır. Bir adamın ‘Benden başka herkes aldanıyor’ demesi güç şüphesiz; ama sahiden herkes aldanıyorsa ne yapsın?" Cemil Meriç

Yorum

• Seneye insallah ilk dördü zorlarız.

Yorum

• Merhaba,
                  Şenol abi sitem etmiş haklı olarak o kadar transfer var yorum gelmiyor diye
                  Ben şahsen bir numara transferini bekliyorum o yüzden şimdilik izlemedeyim… yapılan transferlerden sonra Guard rotasyonumuz çok önem kazandı, Basketbolda “Guardın kadar konuş” diye bir söz vardır..
                  Bu yapılan transferlere isim olarak tek tek bakarsak bizim seviyemizde basketbolun daha ilk basamaklarında bir takım için bir iki basamak yukarıda isimler, ama işte bize ne katkı verecekler bu isimleri sahada nasıl verimli olarak kullanacağız
                  Simmons (gelirse kesin değil galiba) Veliçkoviç, Marshall farklı oyun karakterlerine farklı stillerde oyuncular bunları saha içinde nasıl harmanlıyacağız merak ediyorum bu yüzden gelecek guard çok önemli Lider özellikli biri olmalı ki sahada bu isimleri yönetsin yönlendirsin…
                  Gelecek Guard’ın yanı sıra Tutku’yu (muhtemelen kalacak) yedekleyecek kişide önemli malum Tutku bir sakatlanınca 7-8 maç kaçırıyor arkadaki isme çok iş düşecek o yüzden o isim önemli mesela Can Korkmaz kalacak mı sakatlıktan nasıl dönecek.. Yunus’a güveniliyorsa böyle bir durumda hata ederiz…

Takımı yıldızlarla donatmak önemli değil takım olmak önemli son Nba finaline bir bakın isterseniz Le bron, Wade, Bosh, R.Allen lı Miami son yılların en gerçek anlamda takım gibi takımı S.a.Spurs resmen dağıttı

Bir de Oğuz’da değinmiş bu isimleri buraya çeken şey paradır umarım ödemeler aksatılmaz yoksa sezon içinde sıkıntı yaşarız
                  Benim asıl kafamdaki sıkıntı zaten işin bu boyutu bir Basketbol sevdalısı olarak takımın geleceğini düşünüyorum bu ödemeler nerden nasıl yapılıyor bizim sponsorluk anlaşmamızın içeriği ne ya da ver mı böyle bir anlaşma Muharrem bey Kulübün başkanlığına oynuyor başkan olamazsa Basket takımına desteği devam edecek mi verilen paraları geri ister mi ya da kalan ödemeleri yapmazsa ne olacak..
                  Alt yapı çalışmalarımız ne durumda ne zaman alt yapıdan oyuncu çıkartırız, kulübün devamlılığı için gelir getirecek çalışmaları var mı yarın Muharrem bey sponsorluk desteğini çekerse takım ne olacak
                  Kafamda deli sorular…

Saygılar…
                  En son Taner Uykuçeken tarafından düzenlendi; 20.06.2014, 12:01.

Yorum

• Dwight Hardy: 32 dk, 17 sayı, % 55 2 sayı, % 43 3 sayı, % 79 ft, 2.3 rib, 1.9 asist

Yorum

• İlk olarak Taner Uykuçeken tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Merhaba,
                      Şenol abi sitem etmiş haklı olarak o kadar transfer var yorum gelmiyor diye
                      Ben şahsen bir numara transferini bekliyorum o yüzden şimdilik izlemedeyim… yapılan transferlerden sonra Guard rotasyonumuz çok önem kazandı, Basketbolda “Guardın kadar konuş” diye bir söz vardır..
                      Bu yapılan transferlere isim olarak tek tek bakarsak bizim seviyemizde basketbolun daha ilk basamaklarında bir takım için bir iki basamak yukarıda isimler, Simmons (gelirse kesin değil galiba) Veliçkoviç, Marshall farklı oyun karakterlerine farklı stillerde oyuncular bunları saha içinde nasıl harmanlıyacağız merak ediyorum bu yüzden gelecek guard çok önemli Lider özellikli biri olmalı ki sahada bu isimleri yönetsin yönlendirsin…
                      Gelecek Guard’ın yanı sıra Tutku’yu (muhtemelen kalacak) yedekleyecek kişide önemli malum Tutku bir sakatlanınca 7-8 maç kaçırıyor arkadaki isme çok iş düşecek o yüzden o isim önemli mesela Can Korkmaz kalacak mı sakatlıktan nasıl dönecek.. Yunus’a güveniliyorsa böyle bir durumda hata ederiz…

Takımı yıldızlarla donatmak önemli değil takım olmak önemli son Nba finaline bir bakın isterseniz Le bron, Wade, Bosh, R.Allen lı Miami son yılların en gerçek anlamda takım gibi takımı S.a.Spurs resmen dağıttı

Bir de Oğuz’da değinmiş bu isimleri buraya çeken şey paradır umarım ödemeler aksatılmaz yoksa sezon içinde sıkıntı yaşarız
                      Benim asıl kafamdaki sıkıntı zaten işin bu boyutu bir Basketbol sevdalısı olarak takımın geleceğini düşünüyorum bu ödemeler nerden nasıl yapılıyor bizim sponsorluk anlaşmamızın içeriği ne ya da ver mı böyle bir anlaşma Muharrem bey Kulübün başkanlığına oynuyor başkan olamazsa Basket takımına desteği devam edecek mi verilen paraları geri ister mi ya da kalan ödemeleri yapmazsa ne olacak..
                      Alt yapı çalışmalarımız ne durumda ne zaman alt yapıdan oyuncu çıkartırız, kulübün devamlılığı için gelir getirecek çalışmaları var mı yarın Muharrem bey sponsorluk desteğini çekerse takım ne olacak
                      Kafamda deli sorular…

Saygılar…

Bu kadroya Sapanoulis yakışır.
                      Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Ynt: Basketbol Transfer Dosyası

İlk olarak Bahadır Şimşek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu kadroya Sapanoulis yakışır.
                        Spanoulis leş bir oyuncudur
                        # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Spanoulis leş bir oyuncudur
                          Bunu da duyduk ya ne deyim daha...

Kıtalararası Kupa (basketbol) MVP (2013)
                          Euroleague MVP (2013)
                          3x Euroleague Final Four MVP (2009, 2012, 2013)
                          5x Euroleague Yılın 5'i
                          2x Euroleague En İyi 1. Beşi (2012, 2013)
                          3x Euroleague En İyi 2. Beşi (2006, 2009, 2011)
                          EuroBasket Turnuvanın En İyi Beşi (2009)
                          Avrupa'da Yılın En İyi Basketbolcusu (2012)
                          2x Acropolis Turnuvası MVP (2007, 2009)
                          2x Yunanistan Ligi MVP (2009, 2012)
                          6x Yunan Ligi En İyi Beşi: (2005, 2006, 2008, 2009, 2011, 2012)
                          3x Yunan Ligi Asist Lideri (2008, 2011, 2012)
                          Yunanistan Ligi Yılın Çaylağı (2002)
                          Balkan'larda Yılın Sporcusu (2009)

Yorum

• Ynt: Basketbol Transfer Dosyası

İlk olarak Bahadır Şimşek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bunu da duyduk ya ne deyim daha...

Kıtalararası Kupa (basketbol) MVP (2013)
                            Euroleague MVP (2013)
                            3x Euroleague Final Four MVP (2009, 2012, 2013)
                            5x Euroleague Yılın 5'i
                            2x Euroleague En İyi 1. Beşi (2012, 2013)
                            3x Euroleague En İyi 2. Beşi (2006, 2009, 2011)
                            EuroBasket Turnuvanın En İyi Beşi (2009)
                            Avrupa'da Yılın En İyi Basketbolcusu (2012)
                            2x Acropolis Turnuvası MVP (2007, 2009)
                            2x Yunanistan Ligi MVP (2009, 2012)
                            6x Yunan Ligi En İyi Beşi: (2005, 2006, 2008, 2009, 2011, 2012)
                            3x Yunan Ligi Asist Lideri (2008, 2011, 2012)
                            Yunanistan Ligi Yılın Çaylağı (2002)
                            Balkan'larda Yılın Sporcusu (2009)
                            şaka yapıyorum hocam ya adamımdır
                            # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Dwight Hardy Trabzonspor'da!

Önümüzdeki sezon Avrupa’da mücadele edecek olan Trabzonspor Medicl Park, Sean Marshall, Novica Velickovic ve Cedric Simmons’un ardından, Virtus Bologna'dan Dwight Hardy'i transfer etti.

Dwight Hardy geçen sezon Virtus Bologna formasıyla İtalya liginde 29 maçta 17.1 sayı, 2.2 ribaund ve 1.9 asist ortalamalarıyla mücadele etmişti.

Yorum

• İlk olarak Veysel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                şaka yapıyorum hocam ya adamımdır
                                Gerçekten bir an ciddisin zannettim ve o an daha fazla basketbol konuşmak gelmedi içimden

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X