tekrar basarilar diliyorum yeni oyuncularimiza ...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketbol Transfer Dosyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence yeni formalarimiz çikacaktir, bunlarla beko basketbol 1.ci liginde mucadele edilmezGöz kırpma ifadesinin kaldırılmasını talep ediyorum !
Yorum
-
İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleengin ve ömer aşık transferlerinde bir gelişme varmı
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Formalar çok basit görünüyor, halı sahalarda turnuva için yaptırılan formaları andırıyor.
Daha profosyonel bişeyler yapılabilir...Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
forma konusunda unutulmamalıdır ki 2.ligde oynayan bir takımın formalarıydılar bunlar..demek ki And 1'ın 2.lig için ürettikleri formalar bu şekilde. Beko liginde daha kaliteleri gelecektir kanımca. şimdiden de beklentiye girmek erken olur sanırım yaklaşık 4 ay bir süre daha var liglerin başlamasına
Yorum
-
antonio granger vardi eskiden efes'te, onu alsak, omadi yine eski efes'li rus milli takiminda oynayan amerikali marcus brown
yko arkadas, ben vassilis spanoulis veya papaloukas isterim, olmadi bourousis ^^
ula bu adamlar bir gun bize gelir mi bee, hayal bile edemiyorum yaaaaTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleantonio granger vardi eskiden efes'te, onu alsak, omadi yine eski efes'li rus milli takiminda oynayan amerikali marcus brown
yko arkadas, ben vassilis spanoulis veya papaloukas isterim, olmadi bourousis ^^
ula bu adamlar bir gun bize gelir mi bee, hayal bile edemiyorum yaaaaİkisi de basketbolu bıraktı
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGranger ve Brownİkisi de basketbolu bıraktı
Yorum
-
"Zalgiris'in koçu oldu."
Edit: Yukarıdaki bilgi henüz kesinleşmemiş, Marcus Brown bir yıl daha oynamak istiyormuş.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 05.06.2010, 15:47.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum