Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tekrar basarilar diliyorum yeni oyuncularimiza ...
    *
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bence yeni formalarimiz çikacaktir, bunlarla beko basketbol 1.ci liginde mucadele edilmez
      Karizmamıza yakışır havalı formalar bekliyoruz
      Göz kırpma ifadesinin kaldırılmasını talep ediyorum !

Yorum

• engin ve ömer aşık transferlerinde bir gelişme varmı
        ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İlk olarak x_man tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          engin ve ömer aşık transferlerinde bir gelişme varmı
          Yok sanırsam

Yorum

• engin le ömer türkiyede euroleage de oynamak için kalırlar bize gelmeleri imkansız zaten türkiyede kalmazlarsa ispanya olur büyük bir ihtimal

Yorum

• formalar inş daha güzel dizayn edilir..

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu formaların tasarımını kim yapıyor acaba çok merak ettim...

Formalar çok basit görünüyor, halı sahalarda turnuva için yaptırılan formaları andırıyor.

Daha profosyonel bişeyler yapılabilir...
                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Amerikalı guard alıcaz diyorlar.Aklımdan Mire Chatman hiç çıkmıyor.Gelirse şampiyonluk için bizim de adımız geçebilir.
                  Colmandante

Yorum

• forma konusunda unutulmamalıdır ki 2.ligde oynayan bir takımın formalarıydılar bunlar..demek ki And 1'ın 2.lig için ürettikleri formalar bu şekilde. Beko liginde daha kaliteleri gelecektir kanımca. şimdiden de beklentiye girmek erken olur sanırım yaklaşık 4 ay bir süre daha var liglerin başlamasına

Yorum

• Şunun genç versiyonunu alabiiriz

Yorum

• antonio granger vardi eskiden efes'te, onu alsak, omadi yine eski efes'li rus milli takiminda oynayan amerikali marcus brown
                        yko arkadas, ben vassilis spanoulis veya papaloukas isterim, olmadi bourousis ^^
                        ula bu adamlar bir gun bize gelir mi bee, hayal bile edemiyorum yaaaa
                        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Arkadaşlar formadan bende var gayet güzel kumaş olarak.Bu forma çok acele ile üretildi o yüzden bu kadar sade.Seneye çok güzel bir formamız olur merak etmeyin.

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            antonio granger vardi eskiden efes'te, onu alsak, omadi yine eski efes'li rus milli takiminda oynayan amerikali marcus brown
                            yko arkadas, ben vassilis spanoulis veya papaloukas isterim, olmadi bourousis ^^
                            ula bu adamlar bir gun bize gelir mi bee, hayal bile edemiyorum yaaaa
                            Granger ve Brown İkisi de basketbolu bıraktı
                            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Granger ve Brown İkisi de basketbolu bıraktı
                              Marcus Brown bıraktı mı?

Yorum

• "Zalgiris'in koçu oldu."

Edit: Yukarıdaki bilgi henüz kesinleşmemiş, Marcus Brown bir yıl daha oynamak istiyormuş.
                                En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 05.06.2010, 15:47.
                                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X