3 sene önce Trabzonspor EBBL'de oynarken Murat abinin programına mail atmıştım Trabzonpspor ikinci lig yolunda diye.Bizim böyle bir takımımız olduğunu bilmediği için hayli şaşırmıştı.Ama o sezon malum Bornova yüzünden çıkamamıştık TB2L'ye.Bu sene Trabzonspor hiç olmadığı kadar çok konuşulacak inşallah.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketbol Transfer Dosyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Sabah sabah heyecanlandım yine. Engin Atsür ve Cevher Özer mi? Üstelik Evren Büker ve Ersin Görkem'in ardından. Şahane olur. Bir an önce imzalar atılsın. Bekliyoruz.
Ancak, yabancı oyuncu almayacak mıyız biz yahu? İlk 5 oyuncuları alınıyor çünkü devamlı. Alınacak yabancılar, benchten gelmek zorunda kalacaklar.
-------BİZE HER YER TRABZON-------
http://twitter.com/#!/eren_1967
Yorum
-
İlk olarak Eren Karaahmetoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSabah sabah heyecanlandım yine. Engin Atsür ve Cevher Özer mi? Üstelik Evren Büker ve Ersin Görkem'in ardından. Şahane olur. Bir an önce imzalar atılsın. Bekliyoruz.
Ancak, yabancı oyuncu almayacak mıyız biz yahu? İlk 5 oyuncuları alınıyor çünkü devamlı. Alınacak yabancılar, benchten gelmek zorunda kalacaklar.
Amerika'da draftlar ve yaz liginin geçmesini de bekliyor olabilirler.
Biraz daha sabır...Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Önceki yıllarda BBL'de en uyuz olduğum oyuncuların başında geliyordu Cevher.Ama Trabzonspor'a gelirim lafını burada okuduktan sonra her şeyi unuttum.Vay be kim derdi bu oyuncuları alacağımızı
Engin'i konuşmaya gerek bile yok.Tam aradığımız cinsten.Engin gelirse gidecek isim Umut olur bence.
-1461 TRABZON-
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNejat Sayman'a attığım mesaj sonucu aldığım cevap.Açıkçası üzüldüm şimdi ya.
Cevher'e gelene kadar Newley ve Baxter'ın alacaklarını veremediği için kaybettiler. Alacaklarını tahsil etmiştir, belki...
Sabır - sabır - sabırAkıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAltyapıya Leyla Çalışkan veya Selçuk Ernak gibi hocalar lazım. Hem öğretecek hem yönetecek...61>34 Trabzonspor
En büyük Trabzonsporlu Kazım Koyuncu'yu rahmetle anıyoruz.
Sahte mutlulukların peşinde koşacağına, gerçek hüzünlere gömül...
Yorum
-
İlk olarak Ba®ış tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGalatasarayda Evren Büker diye bi eleman varmış,onu da almışız galiba?İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErsin'in takımı ligden düştü ve Kepez'in sıkıntıları var. Fesih yoluna gidecekmiş yazıyordu.
Cevher'e gelene kadar Newley ve Baxter'ın alacaklarını veremediği için kaybettiler. Alacaklarını tahsil etmiştir, belki...
Sabır - sabır - sabır
Sabretmekten başka şansımız yok.
Burdaki transfer heyecanı da bir başkaymı.
Doğan Hakyemez imzalar olmadan isim vermek istemiyor olabilir.
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNejat Sayman'a attığım mesaj sonucu aldığım cevap.Açıkçası üzüldüm şimdi ya.61>34 Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak grEEnEyE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLeyla Çalışkan cinsiyet değiştirip Kadın olan Hidayet'i yetiştiren antrenör. Efes'ten kopmaz o kolay kolay.
YEtiştirdiklerine bak sen
Ayrıca Efes'ten kopalı çok oldu.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Beşiktaşlı taraftarlar hiç ihtimal vermiyorlar bu transfer haberine.
Ki bizde kalıcaklar büyük ihtimal ....Bütün oyuncularımızla anlasıp ustunede furkan aldemir'i alıcaz ....Fletcerda gidicek yerine yeni yabancı gelcıek sonra gelecek sene lige başlarken herkes favori gorucek ama ondan sonra takım yine krize giricekBizm takım için nostradamus olmaya gerek yok
Yorum
-
İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzel hayatından bize ne?
YEtiştirdiklerine bak sen
Ayrıca Efes'ten kopalı çok oldu.61>34 Trabzonspor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum