tekrar basarilar diliyorum yeni oyuncularimiza ...
Basketbol Transfer Dosyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Yorum
-
Yorum
-
-
Yorum
-
Amerikalı guard alıcaz diyorlar.Aklımdan Mire Chatman hiç çıkmıyor.Gelirse şampiyonluk için bizim de adımız geçebilir.ColmandanteYorum
-
forma konusunda unutulmamalıdır ki 2.ligde oynayan bir takımın formalarıydılar bunlar..demek ki And 1'ın 2.lig için ürettikleri formalar bu şekilde. Beko liginde daha kaliteleri gelecektir kanımca. şimdiden de beklentiye girmek erken olur sanırım yaklaşık 4 ay bir süre daha var liglerin başlamasınaVahid Halilhodziç: Trabzonspor taraftarları kendilerini dünyanın en büyük takımı olarak görüyolar...Şenol Güneş : Trabzon'da herkesin liverpool'a sempatisi var, ama benim sempatim liverpool'a değil Mancehster United'a.Yorum
-
-
antonio granger vardi eskiden efes'te, onu alsak, omadi yine eski efes'li rus milli takiminda oynayan amerikali marcus brown
yko arkadas, ben vassilis spanoulis veya papaloukas isterim, olmadi bourousis ^^
ula bu adamlar bir gun bize gelir mi bee, hayal bile edemiyorum yaaaaTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat ÖzyazıcıYorum
-
Granger ve Brownantonio granger vardi eskiden efes'te, onu alsak, omadi yine eski efes'li rus milli takiminda oynayan amerikali marcus brown
yko arkadas, ben vassilis spanoulis veya papaloukas isterim, olmadi bourousis ^^
ula bu adamlar bir gun bize gelir mi bee, hayal bile edemiyorum yaaaa
İkisi de basketbolu bıraktı
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.Yorum
-
"Zalgiris'in koçu oldu."
Edit: Yukarıdaki bilgi henüz kesinleşmemiş, Marcus Brown bir yıl daha oynamak istiyormuş.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 05.06.2010, 15:47.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum