Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bende beğeniyorum da, daha iri blokcu pota altını karartıcak bir uzun istiyorum
    Jamison çok iyi pozisyon alıyor ve topu elinden kolay kolay alamıyorlar.Kimsenin böyle bir hata yapacağını sanmıyorum.Jamison yeterince iri zaten
    -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Jamison çok iyi pozisyon alıyor ve topu elinden kolay kolay alamıyorlar.Kimsenin böyle bir hata yapacağını sanmıyorum.Jamison yeterince iri zaten
      biraz kısa sanki

Yorum

• bir pivot var aklımda ama almamız imkansız gibi çok isterdim bizde oynasın ,

Yorum

jamıson u gönderip yerine tam 5 numara bir amerikalı alsak daha iyi olurdu ,
          Paksoy Abi Jamisson iyi bir oyuncu.Bence kalması bizim için iyi oldu.Bir tane yerli 5 numara alsak iyi olur.
          Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Paksoy Abi Jamisson iyi bir oyuncu.Bence kalması bizim için iyi oldu.Bir tane yerli 5 numara alsak iyi olur.
            2.ligde farkını ortaya koyamayan bir oyuncunun Beko da çok birşey yapabileceğini düşünmüyorum.Katkı yapar ama tek başına takımı sırtlayabilir mi Wright gibi sanmıyorum...

Yorum

biraz kısa sanki
              O kadar olur.Sen de Gasol'u arıyorsun sanki.
              -1461 TRABZON-

Yorum

• Basketbol oyun kurallarını ve oyuncu mevkiilerini öğrensem hiç fena olmaz.

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Murat Didin'in ögrencisi Derrick Allen hakkinda bilgisi olan varmi ?

Derrick Allen'ı önceki sayfalarda yazmıştım.

İki yaz önce Detroit Pistons'ın yaz ligi kadrosunda yer almıştı. M. Wright'ın daha iyi savunma yapanı + hücümda biraz daha etkisizi... Fizikleri-stilleri de benzer...

Wright geldikten sonra ona gerek kalmadı gibi...

Ayrıca C. Gaines haberlerinin doğruluğuna inanmıyorum (inanmak istemiyorum)...

Artık bu noktadan sonra öncelikli ihtiyaç oyun kurucudur (1).

2) 5 numara için yerli oyuncu!!! Hatta takıma yükseklik katacak bir pivot...

3) Kalacak oyuncular da belli olsun artık: Mesela Caner-Hakan kalacak mı?

Gardlardan kimle devam edeceğiz?

***Basketbol pozisyon bilgileri arka sayfalarda mevcut, biraz zahmet etsek. Yine de ipucu: google'a "pivot kısa forvet bigben" yazdığınızda çıkan ilk sayfayı ziyaret edebilirsiniz...
                  En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 02.06.2010, 22:08.
                  Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Basketbol oyun kurallarını ve oyuncu mevkiilerini öğrensem hiç fena olmaz.
                    Bi arka sayfada var. İsmail abi alıntılamıştı.

Yorum

• Jamison hakkında...

İtalyan liginde (Avellino, Ferrara gibi takımlarda) ortalama 25-27 dk. alıp 11-15 sayı, 5-7,5 ribaund aralıklarında, %55+ ile oynayan, tecrübeli, kalın pota altı oyuncusu...

TBL'deki ilk sezonumuz için daha iyisini nereden bulacaktık? Eksiksiz değil tabii ki ancak bu koşullarda iyi bir tercih bence...

Onu tamamlayacak, oyunun savunma tarafına ağırlık veren, şutu olan, atletik bir dört numarayla verimi de artacaktır.
                      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        O kadar olur.Sen de Gasol'u arıyorsun sanki.
                        dünyada gasola gelince kimler var, mesela birdman,
                        En son Paksoy tarafından düzenlendi; 02.06.2010, 23:08.

Yorum

• Bigbenin bahsettigi pozisyonlar sanırım

Basketbol takımımızın tüm lig maçlarının ve takım kadrosunun değerlendirildiği forum bölümüdür...
                          İki renk ve Asalet Bordomavi.net

Yorum

bir pivot var aklımda ama almamız imkansız gibi çok isterdim bizde oynasın ,
                            Söyle, kim bilir belki alıveririz
                            Son ağaç kesildiğinde,
                            Son nehir kirlendiğinde,
                            Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• İlk olarak İsmail Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Söyle, kim bilir belki alıveririz
                              sandro niçevic

Yorum

sandro niçevic
                                Ne ettun Paksoy, biz yaş ortalaması yukarı gidiyor diye endişelenirken sen daha da yukarıya çektin

Neyse inşallah okumazlar bunları da 35 yaşındaki pivotu alalım demezler
                                Son ağaç kesildiğinde,
                                Son nehir kirlendiğinde,
                                Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X