İlk olarak grEEnEyE tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketbol Transfer Dosyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehaislip sezon ortasında avrupaya gelmedimi? panatinaikos 'a
cok para ıster bıze gelmez o
Yorum
-
İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi birileri Aydın örs geliyo gibi şeyler yazmış acaba doğruluğu nedir? Ben Alahattin hocayı çok seviyorum inşallah doğru değildir..
Yorum
-
http://www.paobc.gr/team.php?categor...4&period_id=36 Pana nın kadroda gözükmüyor.61>34 Trabzonspor
En büyük Trabzonsporlu Kazım Koyuncu'yu rahmetle anıyoruz.
Sahte mutlulukların peşinde koşacağına, gerçek hüzünlere gömül...
Yorum
-
Haislip demişken Mirsad Türkcan la kavgasını hatırlayan var mı?
Bu arada Pana da oynayan eski Efesli Drew Nicholas ı alsak harika olurdu.Hem Pana da istatistikleri çok yüksek değil Pana da ellinden çıkarmaması için hiçbir neden yok(Sanırım ABD Lİ oyuncu alma hakkımız kalmadı galiba.Açık varsa bence kesinlikle Nicholas düşünülmeli).
Serbest atışlardaki stili çok hoşuma giderdi.En son Bdeniz_61 tarafından düzenlendi; 02.06.2010, 18:44.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi birileri Aydın örs geliyo gibi şeyler yazmış acaba doğruluğu nedir? Ben Alahattin hocayı çok seviyorum inşallah doğru değildir..
Aydın Örs gerçekten iyi bir isim fakat şuanda Alaattin hocamızdan vazgeçmek doğru olmaz.1.ligte bize koçluk yapmayı en çok hakeden kişi Alaattin hocamızdır.
Umarım doğru değildir çıkan haberler..Yeterki ONUR'suz
olmasın
aŞk!
Yorum
-
İlk olarak Nihal Ayvaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende bunu soracaktım.Çıkan haberlerin gerçeklik payı var mı gerçekten?
Aydın Örs gerçekten iyi bir isim fakat şuanda Alaattin hocamızdan vazgeçmek doğru olmaz.1.ligte bize koçluk yapmayı en çok hakeden kişi Alaattin hocamızdır.
Umarım doğru değildir çıkan haberler..
Aydın örs gelirse altyapının başına geçecek.Takımın başında Alaattin hoca devam edecek.ANe Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...
Yorum
-
İlk olarak ugurselcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAydın örs gelirse altyapının başına geçecek.Takımın başında Alaattin hoca devam edecek.AYeterki ONUR'suz
olmasın
aŞk!
Yorum
-
İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülejamıson u gönderip yerine tam 5 numara bir amerikalı alsak daha iyi olurdu ,Jamison'ı göndermek yapılacak en büyük hatalardan biri olur.
-1461 TRABZON-
Yorum
-
İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJamison'ı gönderip mi?Jamison'ı göndermek yapılacak en büyük hatalardan biri olur.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum