Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şaka bir yana hazırlık maçlarında yenilince bile sinirim zıplıyor yeni bir kahır kapısı mı açıldı bize yoksa?
    İki ABDli uzunumuz da sakat. Onlarsız oynamak büyük eksiklik. Ayrıca, takıma yön veren oyun kurucu pozisyonuna yabancı oyuncumuz daha bu hafta başında geldi. O takıma alıştıkça, setleri öğrendikçe ve haliyle takımı yönlendirdikçe seviyemiz yükselecek.

İçinizi ferah tutun... Bize biraz zaman lazım...
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Abi Rasic mükemmel bir adam.
      O kadar iyi ki olmayacak yerde verdiği paslarla gözlerimizin pasını sildi.
      Oyuncular ve hocanın ona büyük bir saygısı var belli. Ama Alaaddin Hoca'nın henüz Rasic ile tam etkileşim kuramadığını, iletişim kopukluğu yaşadığını gördüm, sezdim...
      Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
      İşte BMN!*

Yorum

• Avrupalı serbest oyuncular

Giedrus GUSTAS - Kavala, 1 numara (Trefl Sopot'a gitmiş )

Bojan Popovic - Partizan, 1 numara

Sasa VASILJEVIC - Kolossos Rodou, 1 numara (BC Donetsk'e gitmiş)

Vedran MOROVIC - Zadar, 1 numara

Goran VRBANC - Cibona Zagreb, 1-2 numara

Uzunlar

Dalibor BAGARIC- Cibona, 5 numara

Predrag DROBNJAK - PAOK, 4-5 numara

*

Boştaki Avrupalı yıldızlar

Saras Jasikevicius, Nikola Vujcic, T.van den Spiegel, M. Jaric...
        En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 26.09.2010, 21:40.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Avrupalı serbest oyuncular

Giedrus GUSTAS - Kavala, 1 numara (Trefl Sopot'a gitmiş )

Bojan Popovic - Partizan, 1 numara

Sasa VASILJEVIC - Kolossos Rodou, 1 numara (BC Donetsk'e gitmiş)

Vedran MOROVIC - Zadar, 1 numara

Goran VRBANC - Cibona Zagreb, 1-2 numara

Uzunlar

Dalibor BAGARIC- Cibona, 5 numara

Predrag DROBNJAK - PAOK, 4-5 numara

*

Boştaki Avrupalı yıldızlar

Saras Jasikevicius, Nikola Vujcic, T.van den Spiegel, M. Jaric...
          bu durumda benim tercihim sabas olur ama parayı çok sever o. 1 milyon dolar dan aşağı oynamaz.
          olabilir tercih için popoviç diyorum.

Yorum

Arvydas EITUTAVICIUS

18 Eylül 1982, Klaipedai - Litvanya

Boy: 188 cm

Kilo: 86 kg

2003-2007 arası NCAA Amercan Uni. Eagles

2007-08 İspanya'da Ciudad Real'de forma giydi.

2008-09 Litvanya'da Neptunas Klaipeda'da oynadı.

2009-10 Fransa şampiyonu Cholet'de ise;

*

Arvydas gelirse, Ayhan Hoca'nın "Litvanyalı gelsin" isteği karşılanır

ne oldu bu litvanyalı oğuz ,imza atmadı mı daha?
            En son Ayhan Çolak tarafından düzenlendi; 27.09.2010, 22:38.

Yorum

• 1 Numara pozisyonuna yabancı transfer yapılıp Rasic 1-2 oynatılacak.

Bu şekilde Evren'in açığı da kapatılmış olacak.
              Son ağaç kesildiğinde,
              Son nehir kirlendiğinde,
              Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• İlk olarak Ayhan Çolak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ne oldu bu litvanyalı oğuz ,imza atmadı mı daha?
                trabzonbasket.com'da yazılanlara göre Litvanyalı değilmiş görüştüğümüz oyuncu Ayhan Hocam.

http://www.trabzonbasket.com/?Syf=18&Hbr=72590 (son paragraf)

Yorum

• İlk olarak Ayhan Çolak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu durumda benim tercihim sabas olur ama parayı çok sever o. 1 milyon dolar dan aşağı oynamaz.
                  olabilir tercih için popoviç diyorum.
                  Hocam, Popovic'in Partizan'dan ayrıldığını öğrendiğimden beri forumda sıkça yazdım. Fakat fiziksel olarak hiç iyi durumda değilmiş. Zaten hiçbir takım da onu almaya yanaşmıyor. Yani biraz soğudum...
                  En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 27.09.2010, 22:54.

Yorum

• Bu takım toparlanacak buna inanıyorum
                    KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Süleyman Baykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu takım toparlanacak buna inanıyorum
                      Henüz toparlanacak bir durum yok..

Toparlanacak bir duruma düşemesi için gerekli uyarılar yapılıyor sadece..

Kadro iyi.. Takımı henüz tam anlamıyla göremedik..
                      Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Rasic gerçekten güzel transfer yerinde ve az çok tatınmış birisi gönül teodosic'i ister ama
                        Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• Olin Edirne'den ayrılması muhtemel, Turfan ERSÖZ bizimle anılıyormuş.

Yorum

Olin Edirne'den ayrılması muhtemel, Turfan ERSÖZ bizimle anılıyormuş.
                            budur. olur bence,keskin nişancı. ama şu seubutis in olin e katkısını da kıskanmıyorum değil.

Yorum

• Amerikalı veya Arjantinli olup Avrupa pasaportu taşıyan, henüz bir takımla anlaşmamış gardlar

Antonio PORTA (Arj/İta)... Scandone Avellino - PG - 1983, 188 cm, 86 kg

Chris THOMAS (ABD/Pol)... CB Fuenlabrada... PG - 1982, 186, 86 kg

Shammond Williams (Abd/Gür)... Siena/Murcia... PG/SG - 1975, 185 cm, 93 kg

*
                              En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 30.09.2010, 00:12.

Yorum

• İlk olarak emre611967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Rasic gerçekten güzel transfer yerinde ve az çok tatınmış birisi gönül teodosic'i ister ama
                                yurttaki srıp arkadaşların hepsi rasiç'i biliyor.Sanırım sandığımdan daha popüler bir sporcu..
                                Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
                                Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X