Şaka bir yana hazırlık maçlarında yenilince bile sinirim zıplıyor yeni bir kahır kapısı mı açıldı bize yoksa?
İki ABDli uzunumuz da sakat. Onlarsız oynamak büyük eksiklik. Ayrıca, takıma yön veren oyun kurucu pozisyonuna yabancı oyuncumuz daha bu hafta başında geldi. O takıma alıştıkça, setleri öğrendikçe ve haliyle takımı yönlendirdikçe seviyemiz yükselecek.
İçinizi ferah tutun... Bize biraz zaman lazım...
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Abi Rasic mükemmel bir adam.
O kadar iyi ki olmayacak yerde verdiği paslarla gözlerimizin pasını sildi.
Oyuncular ve hocanın ona büyük bir saygısı var belli. Ama Alaaddin Hoca'nın henüz Rasic ile tam etkileşim kuramadığını, iletişim kopukluğu yaşadığını gördüm, sezdim...
bu durumda benim tercihim sabas olur ama parayı çok sever o. 1 milyon dolar dan aşağı oynamaz.
olabilir tercih için popoviç diyorum.
Hocam, Popovic'in Partizan'dan ayrıldığını öğrendiğimden beri forumda sıkça yazdım. Fakat fiziksel olarak hiç iyi durumda değilmiş. Zaten hiçbir takım da onu almaya yanaşmıyor. Yani biraz soğudum...
En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 27.09.2010, 22:54.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum