Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şimdi anladım

Ben ordaki klinik reklamını kastetmiştim. Siz haber kaynağı sanmışsınız. Dediğiniz gibi fazla önemi yok. Paylaşım için sağol.
    Göz kırpma ifadesinin kaldırılmasını talep ediyorum !

Yorum

• Baskete Tanıdık Amerikalı
      02 Haziran 2010 / 11:25
      Trabzonspor basketbol takımı transfere doymuyor...

Geçen yılki Amerikalısı Jamison'u kadroda tutan, Fransa Ligi'nin sayı kralı Obahosan ve eski Telekomlu Michael Wright'i renklerine bağlayan Trabzonspor, yine tanıdık bir isme yöneldi.
      Bordo-Mavililerin, iki yıl önce Galatasaray forması altında başarılı bir sezon geçiren Amerikalı Charles Gaines ile temasa geçildiği öğrenildi.

Yorum

• Marcus Haislip'i getirin yıkarız ortalığı.

Yorum

• bir tanede skorer guard aldıkmı olay biter...
          Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Gaines haberine pek inanmiyorum ben acikcasi cunku yabanci kontenjani onumuzdeki sezon da bu sekilde devam ederse yalnizca iki tane avrupali oyuncu alma hakkimiz var.

Yorum

• Charles Gaines ile ilgili detay. Geçen ay Çin liginde bir oyuncuya yumruk atarak hastanelik etmiş ve bu oyuncu ölümden dönmüştür. Videosu: http://www.youtube.com/watch?v=2ttHTKMf_O4
              61>34 Trabzonspor
              En büyük Trabzonsporlu Kazım Koyuncu'yu rahmetle anıyoruz.
              Sahte mutlulukların peşinde koşacağına, gerçek hüzünlere gömül...

Yorum

• Medical Park'tan ne kadar aldık acaba.

Ülker bence daha fazla verirdi..

Yorum

• iyi bi pivot ve oyun kurucu alırsak herhalde takımı tamamlamıs oluruz..cunku 1 ve 5 numara eksık var gıbı duruyor..
                  engini atsuru omer asık....eger bu ıkısını alırsak tam takım oluruz..hemde takımın ıskeletı olusur..turkıye kupasında ıddalı bıle oluruz...
                  omer asık engın atsur wrıght obahosan enver iyi bi beş olur

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Medical Park'tan ne kadar aldık acaba.

Ülker bence daha fazla verirdi..
                    acıkcası bende merak edıyorum...4 trılyon cıvarında para verıyorsa ıyı para derım

Yorum

• marcus haislip gecen seneki istattiklerini biri yazabilirmi acaba
                      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Halit Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ligde sadece Fenerbahçe Ülker'in salon kapasitesi 12500 , diğerlerinin hepsi 5000'in altında.

Taraftar olarak ezicez belliki.
                        O sayının da final serisi dışın da 5 de 1'i doluyor.

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          marcus haislip gecen seneki istattiklerini biri yazabilirmi acaba
                          haislip bu sene pana da fazla sure almadı dıye bılıyorum..
                          bu arada köylüm chealse real madrıd ınter yazmıssın ıletınde
                          3 den de nefret ederım valla...akrabam olsan konusmam senle valla

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            haislip bu sene pana da fazla sure almadı dıye bılıyorum..
                            bu arada köylüm chealse real madrıd ınter yazmıssın ıletınde
                            3 den de nefret ederım valla...akrabam olsan konusmam senle valla
                            Köylüm benimde avrupada destekledigim 3 takim

haislip i alsak fena olmaz aslinda
                            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Haislip bu sezon San antonio da pek oynayamamış. O yüzden bu seneki istatistiklerini baz alamıyoruz.
                              61>34 Trabzonspor
                              En büyük Trabzonsporlu Kazım Koyuncu'yu rahmetle anıyoruz.
                              Sahte mutlulukların peşinde koşacağına, gerçek hüzünlere gömül...

Yorum

• Abi birileri Aydın örs geliyo gibi şeyler yazmış acaba doğruluğu nedir? Ben Alahattin hocayı çok seviyorum inşallah doğru değildir..
                                Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X