Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• wright ile kesin anlaşılmışmı kaynak varmı bu konuda eğer telekomu desteklememdeki tek neden olan wright ı almış isek helal olsun diorum başka bişey demiyorum...
    Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Dodo: Aydın Örs İle Anlaştık

Medyada sıkça yer alan 'Trabzonspor ve Aydın Örs' temalı haberlerle ilgili görüşlerini aldığımız Medical Park Trabzonspor Genel Menajeri Doğan Hakyemez'den Trabzonluları sevince boğacak bir açıklama geldi:

'Aydın Örs ile anlaştık, kendisi bizden belli bir süre istedi. O süre geçtikten sonra işi resmileştireceğiz. Aydın Örs ile beraber birçok başarı elde etmiş biri olarak yeniden onunla çalışacak olmanın keyfini yaşıyorum. Kendisi Medical Park Trabzonspor'da A Takım ve altyapıdan sorumlu olacağı gibi aynı zamanda Trabzon'da antrenörlük eğitimleri de verip, oyuncu yetiştirmenin yanında antrenör de yetiştirecek. A Takım koçu son 2 yıldır olduğu gibi Aleaddin Yakan olacak.'

Çok ama çok ciddi bir hamle bu. Yapılan tüm transferlerden daha değerli bir hamle. Doğru işler yapılıyor Medical Park Trabzonspor'da. Ancak dedim ya, en doğrusu bu Aydın Örs transferi oldu herhalde. Hayırlı olsun Trabzon halkına.

kaynak : salsabasket.net
      Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Şehir adına çok büyük bir hamle.

(http://www.salsabasket.net/2010/05/d...e-anlastk.html)
        Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• İlk olarak wasudoku tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bir iki saattir işi gücü bıraktım takıma formül arıyorum

Sonuç : Giorgi Shermadini gibi Gürcü uzunları değerlendirmeliyiz.
          Panahinaikos'tan almak o kadar kolay mı

Aslında çok yetenekliydi ama geçen yaz mıydı (ya da önceki) kötü bir sakatlık geçirmişti.

Hekimoğlu'nun açıklamarını okudum şimdi, sağolun.

@ İsmail Abi

Buradan anlaşılan 4 yabancı (artık bir tane daha gelse de sorun olmaz) olacaksa, yerli rotasyonun netleşmesi gerekir. Ya 5 ya da 1'e ciddi zaman alabilecek bir yerli gelmeli.

Çünkü sadece Evren var. Onu GS bazen 1 numarada kullandı ama yanında ya Washington ya da Murat Kaya vardı. Bizde ise (bu haliyle) Evren-Ersin-Derrick- ve diğerleri olarak sahada yer alsak zorlanırız gibi...

Ersin, Derrick'i yedekleyecekse...

Wright da ciddi süreler için gitirildiğine göre...

Geriye 5 ve 1 kalıyor. Benim beklentim 5 için... Ama orası da zor... Hüseyin Beşok da boşa çıktı

(Sağlıklı bir Umut ve ümit milli Volkan da gelcek oyuncuya destek olabilir)...
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Doğan Hakyemez hakkında tereddütlerim vardı ama, bu dönemde yaptıklarıyla olumlu anlamda iki üç adım öne çıktı. Umarım Aydın Örs gelir...

Yorum

• Transfere ara vermiştik ama Wright'ı alarak bu açığı kapattık.İyi kadro kuruyoruz.İyi bir guard lazım şimdi de.
              -1461 TRABZON-

Yorum

• nerde aydın örs ismini görsem heyecanlanıyorum mükemmel bi olay....
                Habu Sevdaluk 7 Beni!..

Yorum

• dodo önceki açıklamalarında bir tane Nba oyuncu alacağız demişti merakla bekliyorum
                  Eski kullanıcı adı: olikos61
                  Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                  Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

Bir iki saattir işi gücü bıraktım takıma formül arıyorum

Sonuç : Giorgi Shermadini gibi Gürcü uzunları değerlendirmeliyiz.
                    Uzun rotasyonu Michael Wright'la tamalandı.Avrupalı guard tercihi daha mantıklı.Sırp ve Hırvatlara yönelmeliyiz.
                    Colmandante

Yorum

• İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Panahinaikos'tan almak o kadar kolay mı

Aslında çok yetenekliydi ama geçen yaz mıydı (ya da önceki) kötü bir sakatlık geçirmişti.

Hekimoğlu'nun açıklamarını okudum şimdi, sağolun.
                      O olmazsa başka bir gürcü uzun olur. Siena da vardı sanırım bir tane ya da NBA kökenli oyuncu Zaza dır belki

Şota aşısını basketbola da yapmak amacıyla açıkladım bu fikrimi ama globalleşen dünyada iklim şartları ve kültür birbirine yakın diye oyuncu almakta çok gerekli olmayabilir, duygusal bakmış olabilirim. Zaten bahsettiğimiz spor bir salon sporu, iklim şartı tutsa ne olur tutmasa ne olur
                      Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• Yabancı oyuncu sayımız 3'e çıktı, benim anlamadığım ille de futbolda olduğu gibi bütün kontenjanı kullanmak zorunda mıyız? 3 yabancı ilk sene için yetmez mi?

Yorum

• İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Uzun rotasyonu Michael Wright'la tamalandı.Avrupalı guard tercihi daha mantıklı.Sırp ve Hırvatlara yönelmeliyiz.
                          7' in üstünde adam istiyorum kardeşim. Çok mu şey istiyorum
                          Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bence yunan uzunlarda olabilir
                            Eski kullanıcı adı: olikos61
                            Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                            Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yabancı oyuncu sayımız 3'e çıktı, benim anlamadığım ille de futbolda olduğu gibi bütün kontenjanı kullanmak zorunda mıyız? 3 yabancı ilk sene için yetmez mi?
                              Cengiz abi Hakan Köseoğlu'nu alırlarsa yabancı guarda gerek yok.Ama onun dışında bu kadar iyi bir takım kurmuşken basketbolun en önemli bölgesini sıradan oyunculara teslim edemeyiz.
                              Colmandante

Yorum

O olmazsa başka bir gürcü uzun olur. Siena da vardı sanırım bir tane ya da NBA kökenli oyuncu Zaza dır belki

Şota aşısını basketbola da yapmak amacıyla açıkladım bu fikrimi ama globalleşen dünyada iklim şartları ve kültür birbirine yakın diye oyuncu almakta çok gerekli olmayabilir, duygusal bakmış olabilirim. Zaten bahsettiğimiz spor bir salon sporu, iklim şartı tutsa ne olur tutmasa ne olur
                                Anladım

Aslında işaretlediğim görüşlerinize şu şekilde yaklaşıyorum:

Dünya ne kadar küreselleşse de birbirne yakın coğrafya-kültürlerin uyum yakalaması daha kolay olacaktır. Bu şehsi görüşüm...

ANI 1:
                                Gerçi bir dönem yanılmıyorsam Finladiya veya Danimarka ile futbol maçımız vardı. Onlar kuzeyden,soğuk iklimden geliyor diye federasyon maçı Antalya'da oynatmıştı. Ama o gün müthiş yağmur yağmış ve biz de kaybetmiştik...

ANI 2: Yine futboldan... Eski oyuncumuz Tomas Jun, bir röportajında diyor ki: "Prag'da alışmışım golf oynamaya. Arkadaşlarımla-ailemle rahat rahat çıkıp gezmeye. Trabzon'da otelden 2-3 saat çıkıyorum, o da antreman için..."

Sosyal çevre şartları ve kültürün bireylerin içine yeni dahil oldukları toplumlara alışmalarında etkili olduğunu düşünüyorum. Burada Trabzon'un zamanla gelişmesi büyük önem verdiğimiz spor takımlarımızın getireceği yabancı oyuncuları çekme konusunda doğru orantılı etkilidir.

Konuyla alakalı değil belki ama paylaşmak istedim...
                                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X