Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Efes'de eskiden Nichola Prkacin vardı.
    O acaba bizim için iyi bir transfer olur mu sizce ?
    Kaç numara oynuyordu acaba ?
    Niksa, artık kariyerinin son baharında.

Ülkesine döndü ve KK Zagreb'de oynuyor.

Jamison var zaten, onun gibi dip oyuncusu.

Bana kalırsa daha uzun biraz daha diri, top kesme özelliği olan bir pivot daha faydalı olacaktır. En azından Jamison'ı tamamlayacak meziyetleri olan biri tercih edilmeli.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bana çabuk sakatlanan bir oyuncu gibi gelmişti geçen sene ...
      Düşünüldüğünü pek sanmıyorum.

Rakamları gerçekten etkileyici ama TBL çok sert bir lig. Hedef de play-off ve yukarısıysa bu tarz "one-man show" tadındaki oyunculardan ziyade takım oyuncusu aranıyordur.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Niksa, artık kariyerinin son baharında.

Ülkesine döndü ve KK Zagreb'de oynuyor.

Jamison var zaten, onun gibi dip oyuncusu.

Bana kalırsa daha uzun biraz daha diri, top kesme özelliği olan bir pivot daha faydalı olacaktır. En azından Jamison'ı tamamlayacak meziyetleri olan biri tercih edilmeli.
        katılıyorum Oğuz, jamison 20 dakikalık bir oyuncu gibi duruyor... bahsettiğin 5 numara özelliklerine Fatih Solak cuk oturuyor...

Yorum

katılıyorum Oğuz, jamison 20 dakikalık bir oyuncu gibi duruyor... bahsettiğin 5 numara özelliklerine Fatih Solak cuk oturuyor...
          Yerli düşünülüyorsa (ki büyük ihtimalle) başka alternatif yok zaten abi...

FB uzunlarını ikna edebilirlerse o ayrı

Ya da belli mi olur, T Telekom şubeyi kapatır, al sana H. Beşok...

O da yaşlandı gerçi, çok sakatlık geçirdi ama buram buram tecrübe...

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bence bize mutlaka 1 numara mevkisine oyuncu transfer etmemiz lazım.
            Engin Atsür transferi gerçekleşirse çok iyi olur diye düşünüyorum.
            Eğer bu transfer gerçekleşmezse Khalid El Amin'de çok iyi bir transfer olur
            K. el-Amin 1999 yılı UConn Huskies'in şampiyon takımını gardı.

Chicago tarfından da seçildi ama NBA'e ayak uyduramadı. Porfesyonel kariyerinin en iyi yıllarını BJK'de geçirdi diyebiliriz.

Yani iyi oyuncu tabii ki...

Kişisel görüşüm daha diri, baskı yapabilen, önce takım (pass first) düşüncesiyle oynayan bir garda sahip olmalıyız ( Neden? Çünkü Evren gibi hücumcu aldık ve Dodo dün, "çok skorer bir 3 numara alacağız" dedi).

Yorum

• İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              K. el-Amin 1999 yılı UConn Huskies'in şampiyon takımını gardı.

Chicago tarfından da seçildi ama NBA'e ayak uyduramadı. Porfesyonel kariyerinin en iyi yıllarını BJK'de geçirdi diyebiliriz.

Yani iyi oyuncu tabii ki...

Kişisel görüşüm daha diri, baskı yapabilen, önce takım (pass first) düşüncesiyle oynayan bir garda sahip olmalıyız ( Neden? Çünkü Evren gibi hücumcu aldık ve Dodo dün, "çok skorer bir 3 numara alacağız" dedi).
              evet final maçını izlemiştim ,rıchard hamilton aynı takımdaydı

Yorum

• Bir zamanlar Kaan Kural'ın Engin Atsür hakkındaki yorumu:

Soru: (Soruyu soran ben)

Dünya Gençler şampiyonasında yıldızı parlayan bir oyuncu vardı. Adını yanlış hatırlamıyorsam Engin Atsür galiba. Bu oyuncu hangi takımda oynuyor haberiniz var mı?

Cevap: (Kaan Kural)

Efes'ten North Carolina'a State'e giden bu Engin Atsür işte. Engin Türk basketbolunun gördüğü göreceği en iyi oyun kurucu beynine sahip çok ender yetişen bir yetenek. Ama maalesef yavaş ve atletik değil. Çok büyük bir zeka ama üst düzey basketbol için bir adım yavaş kalıyor.
                61>34 Trabzonspor
                En büyük Trabzonsporlu Kazım Koyuncu'yu rahmetle anıyoruz.
                Sahte mutlulukların peşinde koşacağına, gerçek hüzünlere gömül...

Yorum

• engin olursa bize iyi bir power forward ve skorer bir 3 numara tbl de yarı fınal serısı yaptırı ondan sonrası takımın ınancı ve sansa kalmıs derım...

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    evet final maçını izlemiştim ,rıchard hamilton aynı takımdaydı
                    Sorma paksoy...

Richard "RIP" Hamilton o sezon Most Outstanding Player olmuştu.

Detroit'te de yüzük taktı 2004'de ama son iki senedir ortalıkta yok, bu yaz paketleyecez gibi... Zaten Ben Gordon da geldi...

Bu konuyu NBA sayfasında konusuruz, doluyum Detroit konusunda offf
                    En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 20.05.2010, 17:21.

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bu rakamları nerde yaptı furkan :O
                      Bugün de 37 sayı 19 ribaundla oynamış...

Yorum

Cengiz abi Barış Hersek konusunda olduğu gibi bunda da yanılıyorsun.Benden söylemesi.
                        Colmandante

Yorum

• dodo fbülker -efes pilsen maçını yorumluyor, özge maça gitti konuşsada sorsa transferle ,ilgili bikaç soru

Yorum

• İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Cengiz abi Barış Hersek konusunda olduğu gibi bunda da yanılıyorsun.Benden söylemesi.
                            Osman basketbolun üstadları siz kardeşlerimizin yanında yanılabiliriz tabi ... hele o tribündeki tecrübe kokan hareketlerini gördükten sonra inan korktum senden

Yorum

• Bu maçta bize uygun oyuncu bulunamamıştır.Dodo'yu göremedim ya
                              -1461 TRABZON-

Yorum

• Trabzonspor ''Ersin'le anlaştı''

20 Mayıs 2010 / 20:40
                                Trabzonspor basketbol takımı, Kepez Belediyesi'nin yıldızıyla anlaşma sağladı

BEKO Basketbol Ligi'nin yeni ekibi Trabzonspor, önceki gün Evren Büker'in renklerine bağladıktan sonra ikinci transferini de Kepez Belediyesi'nden yaptı.
                                Büker bombasının ardından Bordo-Mavililer ikinci önemli transferini Ersin Görkem ile sözleşme imzalayarak gerçekleştirdi.

1977 doğumlu ve 1.93 metre boyundaki Görkem, 1998 yılında Galatasaray'da başladığı profesyonellik kariyerinde Sarı-kırmızılı formayı üstüste 5 sezon giydi. 2003-04 sezonunda Darüşşafaka'ya transfer olan tecrübeli oyuncu daha sonra sırasıyla Banvitspor (2004-2007), Antalya Büyükşehir Belediyesi (2007-09) ve Kepez Belediyespor (2009-2010) takımlarında görev yaptı.
                                Bu sezon Kepez Belediyespor'da 30 maçta, 12.7 sayı, 4.5 ribaund ve 1.9 asist ortalamalarını tutturan Görkem, bu sezon attığı toplam 382 sayıyla en skorer 23.'ncü oyuncu olmayı da başardı.

haber61

müthis takviye yaptik diyebiliriz. "Ben pek anlamam"
                                ...TRABZONSPOR...
                                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X