Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak wasudoku tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Michael Wright transfer haberi ile keyifler iyice yerine geldi, artık kadro kurmaya başlayabiliriz.

Engin28 dk ----------------Evren30 dk.
    (Umut 12 dk.)-------------(Caner10 dk.)
    ------------Jamison 25dk.---------
    --------------(Asım15dk)----------
    Derrick30 dk.----------------Wright30 dk.
    (Ersin 10 dk.)----------------(hakan 10dk.)

ben bu tahminin konusunda az çok oynama yaptım.
    Engin kesin olmadığına göre oraya İlker , umut, volkan , gelecek yabancı olursa onuda yazabiliriz.
    öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
    MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
    BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• hadi nin iyi bir şutu var ama kullanmıyor ... ama hakan şutunu kullanıyor ribaundu da var fiziğide gayet iyi olduğu için hakan olmalı ...

Yorum

• Valla bence Serhat olur. Malum Evren transferini gerçekleştirdi

Ama Play Off larda ki performansı sebebiyle benim gözdem Hadi.
        Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• Serhat kaldı zaten

Diğeri kim olur, açıkçası gönlüm ikisinin de (Hakan-Hadi) kalmasından yana ama Hakan bir adım önde gibi...
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Benim sene boyu takip etme imkanım olmadı, o nedenle ısrarcı olamayacağım. Yalnızca play off maçlarını çıplak gözle izledim. Bu maçlarda Hadi, el yakan topları rahatlıkla kullanabildi ve en kritik anlarda ribaund topladı. Bunlar bir back-up oyuncu için çok ekstra ve faydalı özellikler.

Dediğin gibi hepsinin takımda kalası mümkün olmadığı için bir seçim yapılmalı tabi..
            Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• Jamison,Wright ve Derrick yaptığımız üç yabancı transferleri.Eğer bir Amerikalı daha almayı düşünürsek bunun yanına bir tane de Avrupalı oyuncu almak zorundayız.Yanlış mı biliyorum.

Seneye yabancı sayısında bir değişiklik olacak mı acaba ?
              En son Murat' tarafından düzenlendi; 31.05.2010, 16:02.

Yorum

• İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Murat,

TBL’de mücadele eden takımlar beş (5) sözleşmeli ve lisanslı yabancı uyrulu sporcuyu aynı anda on (10) veya on iki (12) kişilik resmi müsabaka kadrolarında bulundurabilirler. Ancak sahada yer alan bu beş (5) yabancı uyruklu sporcudan en az iki (2) tanesi Avrupalı olmak zorundadır. Dört (4) yabnacı sporcuyu on (10) ya da on iki (12) kişilik kadrosunda bulunduran takımlarda bu dört yabancı uyruklu sporcudan en az bir (1) tanesi Avrupalı olmak zorundadır. Üç (3) veya daha az yabancı sporcuyu on (10) ya da on iki (12) kişilik kadrosunda bulunduran takımlarda bu şart aranmaz. (2009-2010 için)...

Kısacası 5 yabancı alacaksan en az ikisi Avrupalı, 4 yabancı alacaksan en az biri Avrupalı olmalı. 3 ve aşağısında bu kural aranmıyor (düzenlenmeiş haliyle)...

Derrick'e gelecek olursak hem Nijerya hem ABD vatandaşı; yani Avrupa ile bağı yok. Bu kuralın dışında kalıyor ne yazık ki...
                Jamison, Derrick, Wright ile Amerikalı hakkı doluyor.. Bu sebeplede ve Celil beyinde beyenatı dikkate alınırsa Engin Atsür ile anlaşıldığı sonucu çıkıyor.
                Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• Bakalım Avrupa'dan başka oyuncu getirecekler mi ?

Engin Atsür transferini de halledersek süper olur gerçekten de.

Bu arada seneye 5 olan yabancı sayısı belki de 6'ya çıkabilirmiş.

Yorum

• Bu arada Henry Domercant Avrupalı mı sayılıyor??
                    Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• Domercant'ın Bosna pasaportu var, sayılıyor diye biliyorum.

Bu arada Celil Hekimoğlu'nun açıklamaları yeni mi? Ne demiş?

Avrupalı gelecekse Drobnjak gelse, hem uzun ihtiyacımız var. PAOK'tan ayrıldı, serbest şimdi. Çok tecrübeli oyuncu... Jamison'la tamamlarlar birbirlerini...
                      En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 31.05.2010, 16:31.
                      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Vay Wrightı almışız gerçekten çok iyi gidiyoruz bakalım 1 numaraya kim gelecek?
                        OSCAR CARDOZO

Yorum

• Ligin başlamasına daha 4 ay var ama takımı oluşturduk sayılır.

Gerçekten de bravo basketbol yönetimi.

Yorum

• Bir iki saattir işi gücü bıraktım takıma formül arıyorum

Sonuç : Giorgi Shermadini gibi Gürcü uzunları değerlendirmeliyiz.
                            Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• 1 Numara pozisyonuna bir yabancı (avrupalı) daha alıp transferi kapatacaklar.
                              Son ağaç kesildiğinde,
                              Son nehir kirlendiğinde,
                              Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Domercant'ın Bosna pasaportu var, sayılıyor diye biliyorum.

Bu arada Celil Hekimoğlu'nun açıklamaları yeni mi? Ne demiş?

Avrupalı gelecekse Drobnjak gelse, hem uzun ihtiyacımız var. PAOK'tan ayrıldı, serbest şimdi. Çok tecrübeli oyuncu... Jamison'la tamamlarlar birbirlerini...
                                Yeni bir açıklama yok ama Amerikalı hakkımızı doldurduğumuza ve aşağıdaki açıklamaya göre Engin i almamız gerekiyor

Drobnjak ta çok yerinde bir transfer olur hatta yanında Omar Cook u da getirsin bitsin bu çile

Engin'in Alternatifi Amerikalı

Trabzonspor Basketbol Kulübü Başkan Yardımcısı Celil Hekimoğlu, önemli açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Basketbol Kulübü Başkan Yardımcısı Celil Hekimoğlu, ilgilendikleri Engin’in transferinin gerçekleşmemesi durumunda Amerika’dan bir Guard almayı düşündüklerini söyledi.
                                Hekimoğlu, haber61.net’e yaptığı açıklamada, “Bundan sonra beklememiz gerekiyor. Beko Basketbol Ligi Ekim ayında başlıyor. 4 ay gibi uzun bir zaman var. Bu süreci güzel değerlendireceğiz. Engin transferi şuan beklemede. Engin olmazsa onun yerine Amerika’dan çok iyi bir guard transfer edeceğiz. Bunun dışında herhangi bir gelişme yok” dedi.

Ömer İlker GÜNAYDIN / Haber61.net
                                Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X