wright ile kesin anlaşılmışmı kaynak varmı bu konuda eğer telekomu desteklememdeki tek neden olan wright ı almış isek helal olsun diorum başka bişey demiyorum...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketbol Transfer Dosyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Dodo: Aydın Örs İle Anlaştık
Medyada sıkça yer alan 'Trabzonspor ve Aydın Örs' temalı haberlerle ilgili görüşlerini aldığımız Medical Park Trabzonspor Genel Menajeri Doğan Hakyemez'den Trabzonluları sevince boğacak bir açıklama geldi:
'Aydın Örs ile anlaştık, kendisi bizden belli bir süre istedi. O süre geçtikten sonra işi resmileştireceğiz. Aydın Örs ile beraber birçok başarı elde etmiş biri olarak yeniden onunla çalışacak olmanın keyfini yaşıyorum. Kendisi Medical Park Trabzonspor'da A Takım ve altyapıdan sorumlu olacağı gibi aynı zamanda Trabzon'da antrenörlük eğitimleri de verip, oyuncu yetiştirmenin yanında antrenör de yetiştirecek. A Takım koçu son 2 yıldır olduğu gibi Aleaddin Yakan olacak.'
Çok ama çok ciddi bir hamle bu. Yapılan tüm transferlerden daha değerli bir hamle. Doğru işler yapılıyor Medical Park Trabzonspor'da. Ancak dedim ya, en doğrusu bu Aydın Örs transferi oldu herhalde. Hayırlı olsun Trabzon halkına.
kaynak : salsabasket.netBen Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!
Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
İlk olarak wasudoku tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir iki saattir işi gücü bıraktım takıma formül arıyorum
Sonuç : Giorgi Shermadini gibi Gürcü uzunları değerlendirmeliyiz.
Aslında çok yetenekliydi ama geçen yaz mıydı (ya da önceki) kötü bir sakatlık geçirmişti.
Hekimoğlu'nun açıklamarını okudum şimdi, sağolun.
@ İsmail Abi
Buradan anlaşılan 4 yabancı (artık bir tane daha gelse de sorun olmaz) olacaksa, yerli rotasyonun netleşmesi gerekir. Ya 5 ya da 1'e ciddi zaman alabilecek bir yerli gelmeli.
Çünkü sadece Evren var. Onu GS bazen 1 numarada kullandı ama yanında ya Washington ya da Murat Kaya vardı. Bizde ise (bu haliyle) Evren-Ersin-Derrick- ve diğerleri olarak sahada yer alsak zorlanırız gibi...
Ersin, Derrick'i yedekleyecekse...
Wright da ciddi süreler için gitirildiğine göre...
Geriye 5 ve 1 kalıyor. Benim beklentim 5 için... Ama orası da zor... Hüseyin Beşok da boşa çıktı
(Sağlıklı bir Umut ve ümit milli Volkan da gelcek oyuncuya destek olabilir)...Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak wasudoku tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir iki saattir işi gücü bıraktım takıma formül arıyorum
Sonuç : Giorgi Shermadini gibi Gürcü uzunları değerlendirmeliyiz.Colmandante
Yorum
-
İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePanahinaikos'tan almak o kadar kolay mı
Aslında çok yetenekliydi ama geçen yaz mıydı (ya da önceki) kötü bir sakatlık geçirmişti.
Hekimoğlu'nun açıklamarını okudum şimdi, sağolun.
Şota aşısını basketbola da yapmak amacıyla açıkladım bu fikrimi ama globalleşen dünyada iklim şartları ve kültür birbirine yakın diye oyuncu almakta çok gerekli olmayabilir, duygusal bakmış olabilirim. Zaten bahsettiğimiz spor bir salon sporu, iklim şartı tutsa ne olur tutmasa ne olurKusur değil, çare bulun.
Henry Ford
Yorum
-
İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUzun rotasyonu Michael Wright'la tamalandı.Avrupalı guard tercihi daha mantıklı.Sırp ve Hırvatlara yönelmeliyiz.Kusur değil, çare bulun.
Henry Ford
Yorum
-
İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUzun rotasyonu Michael Wright'la tamalandı.Avrupalı guard tercihi daha mantıklı.Sırp ve Hırvatlara yönelmeliyiz.
bence yunan uzunlarda olabilirEski kullanıcı adı: olikos61
Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
Yorum
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYabancı oyuncu sayımız 3'e çıktı, benim anlamadığım ille de futbolda olduğu gibi bütün kontenjanı kullanmak zorunda mıyız? 3 yabancı ilk sene için yetmez mi?Colmandante
Yorum
-
İlk olarak wasudoku tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO olmazsa başka bir gürcü uzun olur. Siena da vardı sanırım bir tane ya da NBA kökenli oyuncu Zaza dır belki
Şota aşısını basketbola da yapmak amacıyla açıkladım bu fikrimi ama globalleşen dünyada iklim şartları ve kültür birbirine yakın diye oyuncu almakta çok gerekli olmayabilir, duygusal bakmış olabilirim. Zaten bahsettiğimiz spor bir salon sporu, iklim şartı tutsa ne olur tutmasa ne olur
Aslında işaretlediğim görüşlerinize şu şekilde yaklaşıyorum:
Dünya ne kadar küreselleşse de birbirne yakın coğrafya-kültürlerin uyum yakalaması daha kolay olacaktır. Bu şehsi görüşüm...
ANI 1:
Gerçi bir dönem yanılmıyorsam Finladiya veya Danimarka ile futbol maçımız vardı. Onlar kuzeyden,soğuk iklimden geliyor diye federasyon maçı Antalya'da oynatmıştı. Ama o gün müthiş yağmur yağmış ve biz de kaybetmiştik...
ANI 2: Yine futboldan... Eski oyuncumuz Tomas Jun, bir röportajında diyor ki: "Prag'da alışmışım golf oynamaya. Arkadaşlarımla-ailemle rahat rahat çıkıp gezmeye. Trabzon'da otelden 2-3 saat çıkıyorum, o da antreman için..."
Sosyal çevre şartları ve kültürün bireylerin içine yeni dahil oldukları toplumlara alışmalarında etkili olduğunu düşünüyorum. Burada Trabzon'un zamanla gelişmesi büyük önem verdiğimiz spor takımlarımızın getireceği yabancı oyuncuları çekme konusunda doğru orantılı etkilidir.
Konuyla alakalı değil belki ama paylaşmak istedim...Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum