İlk olarak Özge tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketbol Transfer Dosyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburçak facebookda hangi sayfadan takip ediyosunuz?
Sayfayı aylar önce kurmuştum
Başka 2 farklı sayfa vardı ama en ufak güncelleme yoktu sayfalarda.
O nedenle bu sayfayı kurma gereği hissettim.
Diğer sayfaların üye sayısı halen fazla ama güncellik yok.
Bizim sayfada en taze haberi anında paylaşıyoruz.
Bekliyoruz
Trabzonspor Basketbol Takımı
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
İlk olarak alpacino_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSakın bana Fatih Solak'ın iyi basketbolcu olduğunu söylemeyin.Gülerimülker zamanından beri izlerim boyalı alandan boş pozisyonda kaçırdığı şutlar var ama çok iyi blokçu
Yorum
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuradan.
Bekliyoruz
Yorum
-
İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenin Ersin Görkem geldi
Tebrikler
Yorum
-
İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurçak Abi bende geldim şimdi Trabzonspor Basketbol Takımı gurubumuza.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuradan.
Bekliyoruz
Yorum
-
İlk olarak alpacino_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSakın bana Fatih Solak'ın iyi basketbolcu olduğunu söylemeyin.Gülerim
Fatih, Ersin Görkem ve Evren Büker ile birlikte milli takımda yer almış bir oyuncu(diğer yazdıklarımda öyle). Bu sebeple bu oyuncular transfer listemizdedir diye düşünüyorum. Ama tabi bende çok daha iyisini isterim.Kusur değil, çare bulun.
Henry Ford
Yorum
-
İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoşgeldin
Yorum
-
Yerli oyuncu rotasyonunun önemi ortada. Kimse elindeki iyi oyuncuyu bırakmaz (GS bu sabah bizi sevindirdi o ayrı)...
Efes, Kaya'yı-Ermal'i, Fener Semih'i-Oğuz'u Telekom Hüseyin'i bırakmaz.
Karşıyaka Furkan'ı iyi bir bonservisle (belki) elden çıkarabilir (konratı devam ediyor).
Geriye Fatih Solak, Umut Yenice, Asım Pars, Nedim Dal gibi tecrübelilerle Emre Bayav, Bora Paçun, Mutlu Demir gibi gençler kalıyor.
Zaten havuzdaki isimler pek fazla sayılmaz.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Arkadaşlar ben baya bi ilgiliyim basketbolla.. bazı isimler yazmışsınız Ömer Aşık falan uçmuşuz birazeğer Ömer Türkiye'de kalırsa büyük ihtimal onu Efes alır,milyon dolarlar seviyesine çıkamayız heralde ilk seneden..
Alınan Ersin Görken,hele de Evren gayet iyi oyuncular..Telekomdan türk statüsünde olan Erwin Dudley de alınıp yanına 3-4 yabancı katılırsa ilk 3 e rahat oynarız gibime geliyo
Yorum
-
İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYerli oyuncu rotasyonunun önemi ortada. Kimse elindeki iyi oyuncuyu bırakmaz (GS bu sabah bizi sevindirdi o ayrı)...
Efes, Kaya'yı-Ermal'i, Fener Semih'i-Oğuz'u Telekom Hüseyin'i bırakmaz.
Karşıyaka Furkan'ı iyi bir bonservisle (belki) elden çıkarabilir (konratı devam ediyor).
Geriye Fatih Solak, Umut Yenice, Asım Pars, Nedim Dal gibi tecrübelilerle Emre Bayav, Bora Paçun, Mutlu Demir gibi gençler kalıyor.
Zaten havuzdaki isimler pek fazla sayılmaz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum