Pertevniyal'den Hacıyeva düşünülebilir mi?Hem genç, hem de fizik olarak kuvvetli.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketbol Transfer Dosyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePertevniyal'den Hacıyeva düşünülebilir mi?Hem genç, hem de fizik olarak kuvvetli.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Ersin Görkem benim akrabam olur. Kendisinin cocuklugu gölcükde gecmistir. Daha sonra Galatasarayda profesyonel olmustur. Kendiside GS lidir. Baya takim degistirmistir. Insallah bizde basarili olur.BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888
Yorum
-
Bu arada şunları da yerli yerine oturtalım.(Ben de tm bilmiyorum yanlışım varsa bilen düzeltsin)
Evren Büker skorer guard olarak oynuyor bu seneki takımdaki Caner ve Fırat gibi.
Ersin Görkem de forvet mi oynuyor Gökhan ve Melih gibi?
bigben bir yardımcı ol aklım karıştı.En son Murat' tarafından düzenlendi; 18.05.2010, 22:41.
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCan Karyağdı bu transfer çok iyi ama yakında bomba bir transfer daha geliyor dedi adından baya söz ettirecek bir transfermiş..
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada şunları da yerli yerine oturtalım.(Ben de tm bilmiyorum yanlışım varsa bilen düzeltsin)
Evren Büker skorer guard olarak oynuyor bu seneki takımdaki Caner ve Fırat gibi.
Ersin Görkem de power forvet mi oynuyor ?
bigben bir yardımcı ol aklım karıştı.
Ersin 2-3... Forvet-swingman yani... Kısa forvet.
BASKETBOLDA POZİSYONLAR - GÖREVLER İÇİN tıkla
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada şunları da yerli yerine oturtalım.(Ben de tm bilmiyorum yanlışım varsa bilen düzeltsin)
Ersin Görkem de forvet mi oynuyor Gökhan ve Melih gibi?
bigben bir yardımcı ol aklım karıştı.
Yorum
-
İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvren şutör/skorer gard. 2 numara.
Ersin 2-3... Forvet-swingman yani... Kısa forvet.
Hımm tamam Melih ve Gökhan Orçun'un oynadığı mevki yani.
Yorum
-
Evren'e yıllık 800 Veren yönetim, halihazırda Fb Ülker'den yıllık 800 alan Ömer Aşık'a 1.250 verebilir pekala.''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-
İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesefa nezaman delircem
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHımm tamam Melih ve Gökhan Orçun'un oynadığı mevki yani.Colmandante
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum