Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaş bi ara verdim foruma neler olmuş.

ersin enver kadar olmasada gene iyi biri transfer. futbolda çok dolaşan adamdan bişe beklenmez ama basketbolda tam tersidir en azından " bu oyuncu beceriksizdir yaftası yemez" oyuncu.

yeni gelecek oyuncu kim acaba.

can karyağdı bu işleri nerden biliyor ?

ya da şöyle diyeyim can karyağdı basketçileri tanır mı ?

çok bomba bir transfer geliiyor dediğine göre ben miilli takımlarda oynayan ve yaş olarak büyük birini bekliyorum. tahminim mirsad türkcan.( sanırım 1 sene daha sözleşmesi var ama olsun ) başkalrıda olabilir gene milli takımdan çünkü can bunlardan başkalarını tanımaz

Yorum

• İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yerli oyuncu rotasyonunun önemi ortada. Kimse elindeki iyi oyuncuyu bırakmaz (GS bu sabah bizi sevindirdi o ayrı)...

Efes, Kaya'yı-Ermal'i, Fener Semih'i-Oğuz'u Telekom Hüseyin'i bırakmaz.

Karşıyaka Furkan'ı iyi bir bonservisle (belki) elden çıkarabilir (konratı devam ediyor).

Geriye Fatih Solak, Umut Yenice, Asım Pars, Nedim Dal gibi tecrübelilerle Emre Bayav, Bora Paçun, Mutlu Demir gibi gençler kalıyor.

Zaten havuzdaki isimler pek fazla sayılmaz.
      Şu aşağıdaki isimlere bakıyorum da Hakan Yapar'dan daha iyi olduğunu düşündüğüm bir tane adam yok.İçlerinde en iyisi Mutlu Demir duruyor.
      Colmandante

Yorum

• İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Evren Gs'den ne kadar alıyordu bilen var mı ?
        Bazı sitelerde bizim ona Galatasaray'da aldığı ücretin neredeyse 2.5 katını verdiğimiz yönünde haberler var.

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bigben Abi pota altı için Ermal Kurtoğlu ve Kaya Peker çok iyi transferler olur değil mi ?
          Ermal'in son 2 senesi pek iyi geçmedi. Aksine Kaya ise olgunluk çağını yaşıyor.

Açıkçası zor, yukarıda da dediğim gibi yerlerine koyabilecekleri isimler sınırlı.
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Açıkçası zor, yukarıda da dediğim gibi yerlerine koyabilecekleri isimler sınırlı.
            ben daha bomba transfer bekliyorum

Yorum

• İlk olarak Oqn5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadaşlar ben baya bi ilgiliyim basketbolla.. bazı isimler yazmışsınız Ömer Aşık falan uçmuşuz biraz eğer Ömer Türkiye'de kalırsa büyük ihtimal onu Efes alır,milyon dolarlar seviyesine çıkamayız heralde ilk seneden..

Alınan Ersin Görken,hele de Evren gayet iyi oyuncular..Telekomdan türk statüsünde olan Erwin Dudley de alınıp yanına 3-4 yabancı katılırsa ilk 3 e rahat oynarız gibime geliyo
              Ersin Dağlı duyum mu yoksa kişisel dileğiniz mi?
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Ha gayret futbol takımının transfer başlığını geçeceğiz.

Yorum

Pota altı için yabancı hakkımızı kullansak iyi olur mu sizce ?
                  Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• burası baya hareketli bu başlığı canlı görmek gereçekten çok güzel. 1. LİGE ÇIKMAM TARAFTARIMIZA yaramış. Seneye pelitlide bolca keyifli anlar yaşayacağız inşallah.
                    öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                    MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                    BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• marcus haislip tarzında 4 numara bulabilsek süper olur
                      acayip atletik efesde izledik kendisini doyamadık sorunlarından dolayı gitmişti

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Pota altı için yabancı hakkımızı kullansak iyi olur mu sizce ?
                        Jamison var seneye pota altı için yabancı olmuyor mu

Yorum

• Efesten o isimleri anca Efes kapanırsa alırsın. Fatih Solak ta yıllardır o gelişmeyi bir türlü gösteremedi. Tamam iyi blokçudur ama hala hücumda çok zayıf.
                          61>34 Trabzonspor
                          En büyük Trabzonsporlu Kazım Koyuncu'yu rahmetle anıyoruz.
                          Sahte mutlulukların peşinde koşacağına, gerçek hüzünlere gömül...

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bazı sitelerde bizim ona Galatasaray'da aldığı ücretin neredeyse 2.5 katını verdiğimiz yönünde haberler var.
                            Ücretin oldukça yüksek oldugu ve yıllar önce TOFAS'ın yaptıgını yaparak piyasadaki oyuncu degerlerini alt üst ettiğimiz/edeceğimiz söyleniyor ondan sordum..

Lige sert bir giriş yapılacak anlaşılan..Saner Ayar canını koyacak ortaya neredeyse..İnanılmaz bir sevda gerçekten..

Yorum

• Bu arada aklıma geldi Efes'te Nicolas vardı 3 pozisyonunda oynuyordu ve en beğendiğim oyuncuydu.Bigben o oyuncu nerde şimdi bilgin var mı?

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                850.000 tl alacakmış Evren Büker.... hakikaten şu anki bütçeye göre çok büyük para...
                                Valla Evren ve Ersin çok iyi transferler fakat verilen para çok fazla.Yazık günah yani Gs Evren'e müthiş bir sezondan sonra verdiği para 400.00 tl biz gittik 800 veriyoruz.Jamison konrat uzatmış 300.000 $ ona vericez.tamam lige renk katalımda bu kdar para saçmaya ne gerek var.Transfer piyasasının içine ettik resmen diğer takımların koçları iyi kalaylamıştır bizim yöneticileri.Bu kadar uçmaya gerek yok.Jamison iyi oyuncu ama 35 yaşındaki adama(çok yıldız değilse) avrupa'nın hiçbi yeriinde bu kadar para verilmez. o paranın üçte birine daha genç ve kaliteli adamlar alırdık.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X