Şimdi İsmet Badem'in Asist programını dinledim.İsmet abi aydın Örs ile konuşmuş ve bu transfer çok büyük olasılıkla gerçekleşecekmiş.Ligin bitmesi bekleniyormuş anlaşma için.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketbol Transfer Dosyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
kimden bahsettiğini öğrenebilir miyim?İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi İsmet Badem'in Asist programını dinledim.İsmet abi aydın Örs ile konuşmuş ve bu transfer çok büyük olasılıkla gerçekleşecekmiş.Ligin bitmesi bekleniyormuş anlaşma için.
Yorum
-
Aydın ÖRS ün transferinden bahsediyor arkadaş..İlk olarak alpacino_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekimden bahsettiğini öğrenebilir miyim?Kusur değil, çare bulun.
Henry Ford
Yorum
-
teşekkür ederim.İlk olarak wasudoku tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAydın ÖRS ün transferinden bahsediyor arkadaş..
Yorum
-
türk olarak engin atamanİlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen basketboldan fazla anlamiyorum. Birsey sormak istiyorum: Su anda Turkiye'nin en iyi teknik kadrosu hangi takimda?
yanı bu bana göre başkasına göre başka biri olur
Yorum
-
ergin ataman olacak o ama bence oktay mahmuti..adamda morinho karizması varİlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületürk olarak engin ataman
yanı bu bana göre başkasına göre başka biri olur
Yorum
-
Süleyman, arkadaşlar sağolsun bize fırsat bırakmıyorlarki, çarşaf çarşaf tüm transferlerin seçeresini döküyorlar ortayaİlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİsmail abi yeni Transferlerimizle alakalı düşüncelerin nelerdir?
Gerçi yaş ortalamasını biraz yukarılara taşıdık ama hepsi yerinde ve nokta transferler, sadece Ersin Görkem hakkında biraz tereddütlüyüm.
Ben bugünlerde basketbolcu transferinden çok Aydın Örs transferine odaklandım, heyecanla bekliyorum.İnşallah olacak
Son ağaç kesildiğinde,
Son nehir kirlendiğinde,
Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.
Yorum
-
İnşallah İsmail Abi Aydın Örs transferide gerçekleşecektirİlk olarak İsmail Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSüleyman, arkadaşlar sağolsun bize fırsat bırakmıyorlarki, çarşaf çarşaf tüm transferlerin seçeresini döküyorlar ortaya
Gerçi yaş ortalamasını biraz yukarılara taşıdık ama hepsi yerinde ve nokta transferler, sadece Ersin Görkem hakkında biraz tereddütlüyüm.
Ben bugünlerde basketbolcu transferinden çok Aydın Örs transferine odaklandım, heyecanla bekliyorum.İnşallah olacak
Yorum
-
Aynen bendeİlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞöyle genel basketbol bilgilerini bulabileceğimiz bir rehber var mı? 1 numaralı mevki 2 numaralı mevki felan diyorsunuzda hiçbişey anlamıyorum şahsen
1
Yorum
-
ismail abi:İlk olarak İsmail Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSüleyman, arkadaşlar sağolsun bize fırsat bırakmıyorlarki, çarşaf çarşaf tüm transferlerin seçeresini döküyorlar ortaya
işin ehli adamlar transfer yapınca transferi izlemek bile zevk veriyor...
Ama şu bir gerçekki; Futboldan sonra basketbolda da bir salon dolusu teknik adam olcak trübünlerde
Eee nede olsa trabzonluyuz herşeyden anlarız...
futbol bir ayak oyunu değil bizim özümüzde
bir yaşam biçimi....bir felsefe
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum