Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şimdi İsmet Badem'in Asist programını dinledim.İsmet abi aydın Örs ile konuşmuş ve bu transfer çok büyük olasılıkla gerçekleşecekmiş.Ligin bitmesi bekleniyormuş anlaşma için.

Yorum

• Mire Chatman bizi çok iyi idare ederdi.Alınsa keşke.
      Colmandante

Yorum

• Artık başka Amerikalı alma şansımız yok o yüzden Avrupalı oyunculara yönelmeliyiz.

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şimdi İsmet Badem'in Asist programını dinledim.İsmet abi aydın Örs ile konuşmuş ve bu transfer çok büyük olasılıkla gerçekleşecekmiş.Ligin bitmesi bekleniyormuş anlaşma için.
          kimden bahsettiğini öğrenebilir miyim?

Yorum

• İlk olarak alpacino_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            kimden bahsettiğini öğrenebilir miyim?
            Aydın ÖRS ün transferinden bahsediyor arkadaş..
            Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• İlk olarak wasudoku tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Aydın ÖRS ün transferinden bahsediyor arkadaş..
              teşekkür ederim.

Yorum

• Ben basketboldan fazla anlamiyorum. Birsey sormak istiyorum: Su anda Turkiye'nin en iyi teknik kadrosu hangi takimda?
                1

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben basketboldan fazla anlamiyorum. Birsey sormak istiyorum: Su anda Turkiye'nin en iyi teknik kadrosu hangi takimda?
                  türk olarak engin ataman
                  yanı bu bana göre başkasına göre başka biri olur

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    türk olarak engin ataman
                    yanı bu bana göre başkasına göre başka biri olur
                    ergin ataman olacak o ama bence oktay mahmuti..adamda morinho karizması var

Yorum

• İsmail abi yeni Transferlerimizle alakalı düşüncelerin nelerdir?

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İsmail abi yeni Transferlerimizle alakalı düşüncelerin nelerdir?
                        Süleyman, arkadaşlar sağolsun bize fırsat bırakmıyorlarki, çarşaf çarşaf tüm transferlerin seçeresini döküyorlar ortaya

Gerçi yaş ortalamasını biraz yukarılara taşıdık ama hepsi yerinde ve nokta transferler, sadece Ersin Görkem hakkında biraz tereddütlüyüm.

Ben bugünlerde basketbolcu transferinden çok Aydın Örs transferine odaklandım, heyecanla bekliyorum.İnşallah olacak
                        Son ağaç kesildiğinde,
                        Son nehir kirlendiğinde,
                        Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• İlk olarak İsmail Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Süleyman, arkadaşlar sağolsun bize fırsat bırakmıyorlarki, çarşaf çarşaf tüm transferlerin seçeresini döküyorlar ortaya

Gerçi yaş ortalamasını biraz yukarılara taşıdık ama hepsi yerinde ve nokta transferler, sadece Ersin Görkem hakkında biraz tereddütlüyüm.

Ben bugünlerde basketbolcu transferinden çok Aydın Örs transferine odaklandım, heyecanla bekliyorum.İnşallah olacak
                          İnşallah İsmail Abi Aydın Örs transferide gerçekleşecektir
                          Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Şöyle genel basketbol bilgilerini bulabileceğimiz bir rehber var mı? 1 numaralı mevki 2 numaralı mevki felan diyorsunuzda hiçbişey anlamıyorum şahsen

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şöyle genel basketbol bilgilerini bulabileceğimiz bir rehber var mı? 1 numaralı mevki 2 numaralı mevki felan diyorsunuzda hiçbişey anlamıyorum şahsen
                              Aynen bende
                              1

Yorum

• İlk olarak İsmail Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ismail abi:
                                işin ehli adamlar transfer yapınca transferi izlemek bile zevk veriyor...

Ama şu bir gerçekki; Futboldan sonra basketbolda da bir salon dolusu teknik adam olcak trübünlerde

Eee nede olsa trabzonluyuz herşeyden anlarız...
                                futbol bir ayak oyunu değil bizim özümüzde

bir yaşam biçimi....bir felsefe

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim