İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketbol Transfer Dosyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
eyupyildizz 54 Sek.Vor 55 Sekunden
Arkadaşlar bu akşam saat 20'de Trabzonspor Medical Park başkanı Abiş Hopikoğlu @radyosporcom'a bağlanacak. Merak ettiğiniz konuları soracağm"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak samet aslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKulübümüz, yerli oyun kurucu transferi konusunda Hakan Demirel ile anlaşmaya vardı.
Hayırlı olsun, Erdemir'deyken iyiydi.
Aslında potansiyeli olan bir isimdi ancak beklenen patlamayı hiç yapamadı, ikinci Fener macerası bundan büyük bir etken oldu.
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCan Korkmaz'ın yerine alındı, açıkçası beni tatmin eden bir transfer olmadı.
Hayırlı olsun, Erdemir'deyken iyiydi.
Aslında potansiyeli olan bir isimdi ancak beklenen patlamayı hiç yapamadı, ikinci Fener macerası bundan büyük bir etken oldu.
Bu arada geçen sene kadromuzda bulunan Bulgar Kaloyan Ivanov, Tofas ile 2 yıllık anlaşmış.. Hayırlı Olsun.Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!
Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
İlk olarak samet aslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEngin ismi anıldıktan sonra beni de pek tatmin etmedi açıkcası dilerim yapamadığı çıkışı bizde yapar artık..
Bu arada geçen sene kadromuzda bulunan Bulgar Kaloyan Ivanov, Tofas ile 2 yıllık anlaşmış.. Hayırlı Olsun.
Vay be, Tofaş yatırım yapmak için düşmeyi mi bekliyordu?
Yorum
-
Transferler yağmur gibi geliyor.
Uşak NCAA'den Khem Birch ve D'angelo Harrison ve Gravilenes'den eski Antepli Paul Harris aldı.
İBB, A.Efesden Deniz Kılıçlı B.Çekmece Pau Orthez'den eski Erdemirli Antywane Robinson ile anlaştı.
Banvit'in A.J Slaughter ile imzaya yakın deniyor.
Yorum
-
İlk olarak axelman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransferler yağmur gibi geliyor.
Uşak NCAA'den Khem Birch ve D'angelo Harrison ve Gravilenes'den eski Antepli Paul Harris aldı.
İBB, A.Efesden Deniz Kılıçlı B.Çekmece Pau Orthez'den eski Erdemirli Antywane Robinson ile anlaştı.
Banvit'in A.J Slaughter ile imzaya yakın deniyor.
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSlaughter olursa Courtney Fortson Banvit'e gelmeyecektir.
Fortson 1, Slaughter 2 numarada oynuyorIstanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
-
İlk olarak UğurB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeden?
Fortson 1, Slaughter 2 numarada oynuyor
Yorum
-
İlk olarak axelman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRoyal Halı Antep'ten Cory Higgins CSKA Moskova'ya transfer oldu.TBL'yi daha dikkatli izlemek lazım, geçen sene yenemediğimiz üç takımdan biriydi Antep.
Yorum
-
Engin olaydı iyiydi.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum