Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ah bir de o kupa gelseydi. :/
    Aklıma düşürdün yine. [emoji21] [emoji20]

Yorum

• eyupyildizz 54 Sek.Vor 55 Sekunden
      Arkadaşlar bu akşam saat 20'de Trabzonspor Medical Park başkanı Abiş Hopikoğlu @radyosporcom'a bağlanacak. Merak ettiğiniz konuları soracağm
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Kulübümüz, yerli oyun kurucu transferi konusunda Hakan Demirel ile anlaşmaya vardı.
        Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak samet aslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kulübümüz, yerli oyun kurucu transferi konusunda Hakan Demirel ile anlaşmaya vardı.
          Can Korkmaz'ın yerine alındı, açıkçası beni tatmin eden bir transfer olmadı.

Hayırlı olsun, Erdemir'deyken iyiydi.

Aslında potansiyeli olan bir isimdi ancak beklenen patlamayı hiç yapamadı, ikinci Fener macerası bundan büyük bir etken oldu.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Can Korkmaz'ın yerine alındı, açıkçası beni tatmin eden bir transfer olmadı.

Hayırlı olsun, Erdemir'deyken iyiydi.

Aslında potansiyeli olan bir isimdi ancak beklenen patlamayı hiç yapamadı, ikinci Fener macerası bundan büyük bir etken oldu.
            Engin ismi anıldıktan sonra beni de pek tatmin etmedi açıkcası dilerim yapamadığı çıkışı bizde yapar artık..

Bu arada geçen sene kadromuzda bulunan Bulgar Kaloyan Ivanov, Tofas ile 2 yıllık anlaşmış.. Hayırlı Olsun.
            Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak samet aslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Engin ismi anıldıktan sonra beni de pek tatmin etmedi açıkcası dilerim yapamadığı çıkışı bizde yapar artık..

Bu arada geçen sene kadromuzda bulunan Bulgar Kaloyan Ivanov, Tofas ile 2 yıllık anlaşmış.. Hayırlı Olsun.
              Engin ile kıyaslanması çok yanlış olur, Can Korkmaz'ın yerine alındığını farz edelim. Oraya sağlam bir yerli almamız gerekiyor.

Vay be, Tofaş yatırım yapmak için düşmeyi mi bekliyordu?

Yorum

• Transferler yağmur gibi geliyor.
                Uşak NCAA'den Khem Birch ve D'angelo Harrison ve Gravilenes'den eski Antepli Paul Harris aldı.
                İBB, A.Efesden Deniz Kılıçlı B.Çekmece Pau Orthez'den eski Erdemirli Antywane Robinson ile anlaştı.
                Banvit'in A.J Slaughter ile imzaya yakın deniyor.

Yorum

• İlk olarak axelman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Transferler yağmur gibi geliyor.
                  Uşak NCAA'den Khem Birch ve D'angelo Harrison ve Gravilenes'den eski Antepli Paul Harris aldı.
                  İBB, A.Efesden Deniz Kılıçlı B.Çekmece Pau Orthez'den eski Erdemirli Antywane Robinson ile anlaştı.
                  Banvit'in A.J Slaughter ile imzaya yakın deniyor.
                  Slaughter olursa Courtney Fortson Banvit'e gelmeyecektir.

Yorum

• Yunus Aydın ‏@yunusaydincom
                    Fenerbahçe Ülker Semih Erden ile yollarını ayırdı.
                    *
                    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Slaughter olursa Courtney Fortson Banvit'e gelmeyecektir.
                      Neden?
                      Fortson 1, Slaughter 2 numarada oynuyor
                      Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                      You'll Never Walk Alone...
                      https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• Royal Halı Antep'ten Cory Higgins CSKA Moskova'ya transfer oldu.

Yorum

• İlk olarak UğurB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Neden?
                          Fortson 1, Slaughter 2 numarada oynuyor
                          Bende bunu söylecektim 1-2 yanyana oynayabilirler ama Fortson'un piyasası geniş olduğu için olmama ithimali olabilir.

Yorum

• İlk olarak axelman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Royal Halı Antep'ten Cory Higgins CSKA Moskova'ya transfer oldu.
                            Bu adam bu kadar iyi miydi, vay arkadaş. TBL'yi daha dikkatli izlemek lazım, geçen sene yenemediğimiz üç takımdan biriydi Antep.

Yorum

• Hakan Demirel hamlesi çok içime sinmedi benim.
                              ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Engin olaydı iyiydi.
                                Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X