Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tarence Kinsey sakatlanmadan saglikli kalirsa mukemmel bir transfer olur.
    Adam 1 den 4 e her pozisyonu savunabilir, kendi sutunu yaratabilir, atletik.
    Tek sorunu sakatliga cok acik...
    Yerlilerde kiminle gorusuyorlar bilmiyorum ama iki numarada Tayfun Eruluku iyi bir oyuncu ve bostaki hatirladigim tek oyuncu.
    Tabii ki Cenk var ama bence gelmez es durumundan dolayi. Cenk muhtemelen ya Galatasaray'la ya Besiktas ile anlasir.
    Baska hangi pozisyonlara oyuncu aradigimizi da merak ettim...
    Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
    You'll Never Walk Alone...
    https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• Kinsey gelsin isterim. .Fener Efes biraktiklarinda sasirmistim..Geçen sene Partizan da bayağı sorumluluk aliyordu..Atletik defansi iyi hatırı sayılır bir şutu var gelirse sevinirim..

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yok beyler nerden çıkardılar bunu.

Hiçbir akrabalık yok.
        ÖYle yazmıslarda vikipedi de bende şaşırdım

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İbrahim Yıldırım gözümden kaçmış, bu saatten sonra daha guard almazlar, Engin Atsür'ün ismi geçtikten sonra Hakan Demirel hayal kırıklığı oldu maalesef.
          Bende bunu kastetmiştim zaten İbrahim'i kaçırmışsın.
          Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Sadece yabancıların eline bakacağız bu sezon da anlaşılan.
            ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sadece yabancıların eline bakacağız bu sezon da anlaşılan.
              maalesef öyle gözüküyor..
              Ben Size Torunlarınıza Anlatabileceğiniz Bir Hikaye Yazdım, Nasıl Anlatacağınız Size Kalmış !!!

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Modern basketbolda onemsedigim ve bizim oyun planimizda on plana cikan en belirgin ozellik yari sahanin her acisinda pick and roll oynanmasi. Bu butunluk icinde, her oyuncu iyi birer pas istasyonu olmali. Saha gorusu genis, gerektiginde dripling yapabilen pasor uzunlarin onemini gecen sezon vurgulamistim.

Burada iki eksik parcamiz vardi: Oyun zekasi yuksek oyun kurucu ve guclu kanat savunucusu.

Djo'nun saf oyun kurucu olmadigi malum. Engin hamlesi bu acigi giderebilirdi, olmadi. Djo bu gedigi topu mumkun mertebe dagitarak giderebilir. Bost'u hatirlayalim. Top elinde kaldikca hucum akisimiz aksiyordu. Iste gardin tempo sorunu ve buna bagli karar mekanizmasi dedigim sey buydu. Bost'un subat ayi ve devaminda verimli oldugu donemde dikkat ceken ozelligi, yuzde 50'ye yakin dis sut performansiydi, ki DJO Bost'tan cok daha istikrarli bir sutor.

Gelelim ikinci eksige, yani Sf'ye. Bunu da Marshall'in DSK serisindeki oyunuyla aciklamaya calisayim. Ilk macta savunma direncini ilk ceyrek nasil da yukariya cekmisti? Iste Kinsey bunu oyunda oldugu her dakikaya cekebilen bir forvet. Ve tabii sezonun geneline yayan... Bir diger avantaji, uzunlari tepede kullandigimiz setlerde Kinsey icin penetre koridorlarinin acilmasi. Cembere Avrupa'da onun kadar net gidebilen forvet az. Takimda bu kadar atici varken hatta uc uzundan ikisi bile aticiyken Kinsey'den orta mesafe veya dis sut katkisindan cok delicilik beklemek gerek. Ama once savunma. Umarim olur.

*

Yabanci temelli takim...

Genel olarak iki tur rotasyon var: Duzenli - Duzensiz.

Mesela Unicaja'da Granger cikar Markovic girer. Golubovic cikar, Fran girer... Plaza 10-11 oyuncusunu bu sekilde kullanirken en fazla sure verdigi oyuncusu 22-23 dk alıyor. Cunku giren cikan yakin kalite ve tecrubede.

Bizde ise Hardy 39 dk oynar, onun yedegi Yunus 1. Ya da Marshall 28, Alper 12... En azindan gecen sezon oyle oldu. Simdi bir ust seviyede yerlilerin her bir dakikayi olumlu kullanmaxi gerekecek.

DJO gecen sezeon 31 dk, Hardy 31 dk sure almis. Bu sene de buna yakin oynarlar. Stipanovic, Velickovic, Kulig ise 25-27 arasi alsa zaten pf ve c pozisyonlari 75-80 dk yapiyor.

Basrollerde bu oyuncular olacaktir. Derinlik bakimindan onceki senelerle kiyaslanamaz yetli grubumuz var. Bir tane 2 numara bulunursa tamam gibi gorunuyor.

Hayirli olsun.
                En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 02.07.2015, 11:21.
                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• @Oguz, Winner (Erdogan), Murat,

Tayfun Erulku'ye bakisiniz nasil? Ihtiyacimizi karsilar mi?
                  Hakan Demirel yerine - Mehmet Yagmur daha iyi olmaz miydi?
                  En son UğurB tarafından düzenlendi; 02.07.2015, 13:15.
                  Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                  You'll Never Walk Alone...
                  https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• İlk olarak UğurB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    @Oguz, Winner (Erdogan), Murat,

Tayfun Erulku'ye bakisiniz nasil? Ihtiyacimizi karsilar mi?
                    Hakan Demirel yerine - Mehmet Yagmur daha iyi olmaz miydi?
                    Mehmet Yağmur Daçka'da kalacak galiba, yanılmıyorsam geçen sene Daçka'da bir milyon liranı üzerinde kazanıyordu, sözleşmesi devam ediyor galiba, o kadar para verebileceğimizi zannetmiyorum. Hakan Demirel onun yarısı kadar bile kazanmıyordur.

Geçen seneki düzensizlik yine oldu gibi, yerli oyuncularımız beklenen düzeyde değil.

Tayfun Erülkü'yü hiç canlı izlemedim, herhangi bir fikrim yok.

Yorum

• Yerli oyuncularımızın hele geçen senekinden daha kötü olduğunu düşünmüyorum,bendeki tek soru işareti Hakan,onun harici alabileceklerimiz az çok belliydi zaten,piyasadaki yerli kıtlığını da düşünürsek hele.Engin Atsür ya da Barış Ermiş'i alsak harika olurdu o ayrı konu.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Yunus Aydın ‏@yunusaydincom

Can Altıntığ Pınar Karşıyaka'da!!!
                        *
                        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yunus Aydın @yunusaydincom

Can Altıntığ Pınar Karşıyaka'da!!!
                          Colton Iverson ve Earl Rowland da Karşıyaka'nın radarında.

Yorum

• KŞK'da yaprak dökümü devam ediyor, Olympiakos DJ Strawberry transferini resmen duyurdu.

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Karşıyaka'dan bizde en az bir oyuncu alsaydık.
                              Hepsi dağıldı gitti..

Palacios ve Gabriel fena olmazdı

Yorum

• Burdaki bazı arkadaşlar kadar basketboldan anlamadığımı biliyorum ama bence Stipanovic'i tutmayacaktık bu sene.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X