Transfer yasağımız kalktı mı?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketbol Transfer Dosyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak samet aslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKontrat kapabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağı dünkü maçta belli oldu ruhsuzluğu üstünden atmış gibiydi dilerim Eurobasket2015'de de yüksek performansını izleriz..
Ömer Aşık ve Enes Kanter'in olmaması onun için büyük şans, ben yine de NBA'de tutunabileceğine inanmıyorum.
Yorum
-
Yorum
-
O değil de Furkan Aldemir'le tanışma fırsatım oldu.
İnanılmaz beyefendi, ahlaklı bir çocuk.
Bir Hedo denen camışa bakıyorum bir de Furkan'a, dağlar kadar fark var.
Umarım NBA'de çok daha iyi yerlere gelir.
Konudan da baya saptım ama kusura bakmayın uşaklar.''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-
İlk olarak cem1990 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşlasa artık şu lig
Darlandım vallaha
Tam iki ay daha var.
Yorum
-
Dun Bosna Hersek'te oynayan uzun Kikanovic sezon icinde Enisey'de bize karsi oynamisti. Sutu var adamin. Sezon sonuna dogru Fransa'ya gitti. Ve bu yaz Alba Berlin'e terfi etti. Tutunabilirse adam gibi uzun kalmayan Avrupa'da onu acik.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
KESINLESEN KAMP PROGRAMI
Ilk Etap: 17 Agustos - , Trabzon
Ikinci Etap: 28 Agustos - 6 Eylul, Bolu
*
BOSNA HERSEK - Mirza Delibasic Turnuvasi
9 Eylul: KK Bosna Royal - TRABZONSPOR MEDICAL PARK
10 Eylul: Turk Telekom - Spirou macindan gelecek rakip
*
SIRBISTAN -
12 Eylul: Mega Leks - Trabzonspor
13 Eylul: Paok - Kizilyildiz macindan gelecek rakip
*
BURSA - Cevat Soydas
23-26 Eylul ( Tofas, Gaziantep, TED, Yesilgiresun, Buyukcekmece'den uc tanesi;ikisi grup ve biri siralama)
*
IZMIR - Pinar Cup
28 Eylul-30 Eylul ( Pinar Ksk, Unics Kazan, Paok ile uc mac)
*
Sezon hazirliklari bugun basliyor, hayirli olsun.
Ilk turnuvada Kizilyildiz yerine Belcika'nin Eurocup takimi Spirou davet edildi.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 21.08.2015, 11:24.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
DJ'in performansını çok merak ediyorum keşke burda da bir maç olsaydı hazırlık döneminde. Ankara'da maç kovalayacaz artık
14 Kasım 2015 Cumartesi 15:00 - TÜRK TELEKOM - TRABZONSPOR MEDICALPARK
26 Aralık 2015 Cumartesi 15:00 - RÖNESANS TED ANKARA KOLEJLİLER - TRABZONSPOR MEDICALPARK
Yazalım bi yere
Yorum
-
Takım uyumu için zorlu rakiplere karşı takımı denemek, aynı dili konuşmak çok önemli sahada.
Uzun, yorucu ama umarım başarılı bir hazırlık dönemi olur.''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-
Gecen yaz Lawal transferiyle bekledigimiz ancak hayal kirikligina ugradigimiz, devamindaki Ivanov hamlesiyle iyice netlesen MOBIL UZUN - SPACING - YARI SAHANIN HER NOKTASINA PERDE GETIRME duzeni uzerine biraz daha dusunelim istiyorum.
Bu yazki Kulig transferini de yukaridaki olculerle degerlendirdigimizde yeni trendi daha iyi anliyoruz. Sadece biz degil, baska takimlar da bu alana kayiyor.
Gs'nin Lasme'den sonra Dorsey'i getirmesi uzerine fikrim son halini aldi. Sezon icinde Ufuk Sarica'nin basketfaul'e verdigi roportajda mobil uzunlarin onemini vurgulamasini hatirliyorum, ki henuz sampiyon olmamislardi.
Efes de Tyus ve Dunston'i secti mesela... Fener Udoh'u getirdi. Dacka benzer bir hamle yapacak mi, bekleyelim. Bu bes numaralarin yaninda Saric, Brown, datome, Harangody gibi yuzu donuk, sutu olan, cabuk PFler var.
Yalniz bizim uc uzunumuzun Dunton, Tyus, Udoh, Gabriel gibilerden eksigi blok tehdidinin olmamasi.En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 20.08.2015, 09:57.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum