Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN İstanbul | Basketbol Ekibi Maç Organizasyonları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• BMN İstanbul | Basketbol Ekibi Maç Organizasyonları

Evet arkadaşlar , '' baskebol oynayalım, çok iyi atlar zıplarım, smaç yaparım '' diyenler görelim sizi
    ilk maçımızı yapmak için kimler var?
    1.Cengiz Çubukcu
    2.Taner Uykuçeken

Taa Sinan Erdem'deki finalde (2010) bunu konuşmuştuk. 5 yıl sonra hareket geçebildik

Kalp teklese de ben varım.

Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Ben de gelirim
      Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

Smaç vuramam ama bende gelebilirim. Bayadir da oynamiyorum, güzel olur.
        33# DRAGO GABRIC
        61# IBRAHIMA YATTARA #11
        13# Steve Nash
        10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

Caddebostan'daki potalarda mı oynuyoruz?

Gerçi benim dışımda herkes Avrupa Yakası galiba.

Şaka bir yana Bakırköy-İncirli'de (Çamlık Hastanesi'nin arkasında, Ataköy tarafında) harika bir saha var. Üstü çam ağaçları... Serin oluyor.

Avcılar Kampüs'te de iyi sahalar vardı.

Şişli Sıracevizler'de Cevahir Otel'in karşısında da ufak ama güzel bir saha var.

Florya'da Tevfik Ercan Anadolu Lisesi'nin bahçesi haftasonları açık. Potalar yeni...
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Öyle klavyeden oyunculara sallamak kolay �� Görelim bakalım hünerlerinizi işte er meydanı ✌������

Yorum

Zamanı ve sahayı belirleyelim ...oğuz maaşallah semt sahalarından bile haberin var

Yorum

İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Zamanı ve sahayı belirleyelim ...oğuz maaşallah semt sahalarından bile haberin var
                Bir zamanlar hayatim basketboldu Cengiz Agabey.

Simdi topu cembere degdiremiyorum. Space Jam'deki Charles Barkley gibi olduk...

Yorum

Heheyy.. Tabiki varim

@oguz benim evin dibindeki sahayi bile yazmissin (sisli) helal olsun ama bu kadar adama organizasyon yapacaksak garanti biryer olmali. Ornegin enka nin kapali tesisi var, tek pota cift pota kiraliyorsun. Enka uzak kalir muhabbeti yapmistik Cengiz beyle ve pertevniyal olabilir denmisti ki bana uygun.

Haftaici, haftasonu da farketmez bana.
                  En son Tunç Tosun tarafından düzenlendi; 08.05.2015, 00:58.
                  Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

İlk olarak Tunç Tosun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Heheyy.. Tabiki varim

@oguz benim evin dibindeki sahayi bile yazmissin (sisli) helal olsun ama bu kadar adama organizasyon yapacaksak garanti biryer olmali. Ornegin enka nin kapali tesisi var, tek pota cift pota kiraliyorsun. Enka uzak kalir muhabbeti yapmistik Cengiz beyle ve pertevniyal olabilir denmisti ki bana uygun.

Haftaici, haftasonu da farketmez bana.
                    Salon veya açık tesis kiralayacaksak Yeşilyurt Spor Kulübü'nü tek geçerim Tunç Hocam.

*

1) Cengiz Çubukçu
                    2) Taner Uykuçeken
                    3) Ogün
                    4) Mustafa Yılmaz.20
                    5) Tunç Tosun
                    6) Oğuz Zeytin

CBL'den antrenmanlı Nedim Ağabey de olsaydı aramızda...

Yorum

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Salon veya açık tesis kiralayacaksak Yeşilyurt Spor Kulübü'nü tek geçerim Tunç Hocam.

*

1) Cengiz Çubukçu
                      2) Taner Uykuçeken
                      3) Ogün
                      4) Mustafa Yılmaz.20
                      5) Tunç Tosun
                      6) Oğuz Zeytin

CBL'den antrenmanlı Nedim Ağabey de olsaydı aramızda...
                      Oğuz'um Nedim de müsait olduğu zaman bizimle olur ama kendisi evlilik telaşında bu listeye en az 3-4 arkadaş daha ekleyebiliriz, halı saha turnuvası ekiplerinden Golbastıspor'dan takım arkadaşlarım da var...hatta geçen hafta acıbademde oynadık

Yorum

Yeşilyurt bana uyar, 3e 3 tek pota kadrosu da kuruldu. Cengiz bey sizin arkadaşlar da netleşince tarihi belirleyelim o zaman.

Çift pota beni müthiş zorlar ama çift pota oynayacaksak ofsayt kuralı da koyalım
                        Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

Yeşilyurt nere? Pertevniyal olursa ben de gelirim.
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

Caddebostan sahildede güzel sahalar var. O taraflara gelirseniz mutlaka izlemeye gelirim basketboldan pek çakmıyorumda
                            "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Caddebostan sahildede güzel sahalar var. O taraflara gelirseniz mutlaka izlemeye gelirim basketboldan pek çakmıyorumda
                              Bence de Caddebostan'ın eline su dökemez diğer yerler ama herkes karşıda.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X