Kesin kalmalı diyebileceğim bir yerli yok ama Alper ve Nusret daha iyisi alınmadığı sürece kalabilir..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketbol Transfer Dosyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHasan Seçkin hariç bütün yerlileri yollarım.
Şaka bir yana tutulacak isim pek yok gibi bana göre, belki az biraz Nusret ve Alper Saruhan...pardon can korkmaz'ı da tutarım formanın hatırına
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki mevcut yerlilerden kim(ler)le devam edilmeli?
Yorum
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben de nusret'le Alper'i tutarım.... Doğuş balbay'ı istiyorum...pardon can korkmaz'ı da tutarım formanın hatırına
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRötar mı vardı Cengiz Ağabey?
Yorum
-
Doğuş Balbay,Engin Atsür,Erkan Veyseloğlu,Barış Hersek alınabilir yabancı transferdeyse 1 numaraya savunması olan ama aynı anda oyun temposunu belirleyebilecek şutu olan bir oyuncu 3 numaraya takım oyununa yatkın bir skorer 5 numaraya Stipanovic'i tamamlayabilecek atletik bir uzun.Hardy,Velickovic,Stipanovic(ki uzatıldı) kalmalı seneye şu kadro sağlam olabilir
yabancı guard
Can altıntığ
Engin atsür
Dwight Hardy
yabancı 3 numara
Alper
Erkan Veyseloğlu
Velickovic
Barış Hersek
Stipanovic
Yabancı atletik uzunOyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...
Yorum
-
Stipanovic kaldı. Velickovic ve Hardy de kalsın. Diğer tüm isimler değişebilir. İvanov, Nusret, Yunus da kalacaktır. Diğerlerinin yeri sağlam değil.
Tabi bütçe de belirleyici olacaktır. M. Usta tüm sponsorluk desteğini bu takıma verse çok şey değişir. Ayrıca diğer iş adamları da taşın altına elini koymalı.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
Engin Atsür, Doğuş, Barış Hersek gibi oyuncuları bu aşamada alabileceğimizi sanmıyorum.
2-3 seneye doğru yapılanmalarla alabiliriz...Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
You'll Never Walk Alone...
https://twitter.com/UgurBerkin
Yorum
-
İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStipanovic kaldı. Velickovic ve Hardy de kalsın. Diğer tüm isimler değişebilir. İvanov, Nusret, Yunus da kalacaktır. Diğerlerinin yeri sağlam değil.
Tabi bütçe de belirleyici olacaktır. M. Usta tüm sponsorluk desteğini bu takıma verse çok şey değişir. Ayrıca diğer iş adamları da taşın altına elini koymalı.
Yorum
-
Beğendiğim için yazmadım zaten. Yerlinin yerlisi kontenjanı her branşta var.
İlk olarak ☆Trabzon☆ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYunusun neyini beğeniyorsunuz? 0 yetenek. Mahalleden cocuklar oynasa daha iyi.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
Cengiz Ağabey'in vasıtasıyla Trabzon Kulislerinden...
Keselj ve Cook'tan sonra böyle duyumlar paylaşmayacaktım ama ilginç olduğunu düşündüğüm için yazıyorum:
GELECEK SENE ÜÇ EUROLEAGUE OYUNCUSU TAKIMA KATILACAK(MIŞ).
Gerçi Lawal da Euroleague oyuncusuydu.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Yerlide önerilerim kiralık olarak okben ulubay, cenk akyol, barış ermiş(kartal özmızrak da olabilir), duşan cantekin ve samet geyik.
yabancıda ise hardy, stipanovic, velickovic kalsın ivanov da yerine bulunacak adama göre kalıp gidebilir.
yabancı transfere ise önerilerim miro bilan, adam hanga, jimmer fredette, krunoslav simon, walter hodge, mateuzs ponitka, milan macvan
seneye istediğim takım ise;
fredette(hodge) - barış ermiş
hardy - cenk
simon(hanga)(ponitka) - okben
velickovic - macvan - samet
miro bilan - stipanovic (ivanov)'Suç yokken suçlu arayanlar, suç varken suçlu bulamıyorlar.'
Yorum
-
Eurochallenge'daki rakiplerden Fortson, Fesenko falan değil de Kyle Weems beni en çok etkileyen oyuncu. Onun alınmasını isterdim.
Gelecek sezon doğru yabancı transferleri kadar yerli kalitesi de çok önemli. İlk birkaç maç takıma ciddi katkı versede Can Altıntığ dahil malesef yerlilerin hiçbirinden yeterli katkı alamıyoruz. En az 2 tane rotasyonda takıma katkı veren yerli oyuncu olmalı.33# DRAGO GABRIC
61# IBRAHIMA YATTARA #11
13# Steve Nash
10# Kerem Tunçeri
6# Aleksander Rasic
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum