Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kesin kalmalı diyebileceğim bir yerli yok ama Alper ve Nusret daha iyisi alınmadığı sürece kalabilir..
    www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hasan Seçkin hariç bütün yerlileri yollarım.

Şaka bir yana tutulacak isim pek yok gibi bana göre, belki az biraz Nusret ve Alper Saruhan
      ben de nusret'le Alper'i tutarım.... Doğuş balbay'ı istiyorum ...pardon can korkmaz'ı da tutarım formanın hatırına

Yorum

• Basketbol Transfer Dosyası

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Peki mevcut yerlilerden kim(ler)le devam edilmeli?
        Hepsi yetersiz bana göre

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ben de nusret'le Alper'i tutarım.... Doğuş balbay'ı istiyorum ...pardon can korkmaz'ı da tutarım formanın hatırına
          Rötar mı vardı Cengiz Ağabey?
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Rötar mı vardı Cengiz Ağabey?
            rötar yok da kerem ali çok fanatik oldu, toptan başka bir şey konuşamıyoruz

Yorum

• Doğuş Balbay,Engin Atsür,Erkan Veyseloğlu,Barış Hersek alınabilir yabancı transferdeyse 1 numaraya savunması olan ama aynı anda oyun temposunu belirleyebilecek şutu olan bir oyuncu 3 numaraya takım oyununa yatkın bir skorer 5 numaraya Stipanovic'i tamamlayabilecek atletik bir uzun.Hardy,Velickovic,Stipanovic(ki uzatıldı) kalmalı seneye şu kadro sağlam olabilir

yabancı guard
              Can altıntığ
              Engin atsür
              Dwight Hardy
              yabancı 3 numara
              Alper
              Erkan Veyseloğlu
              Velickovic
              Barış Hersek
              Stipanovic
              Yabancı atletik uzun
              Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• 3 numaraya Kyle Weems'i gözüm kapalı alırım, yalnız Nanterre'in seneye Euroleague'de oynama durumu var, gerçekten taş gibi oyuncu, dün en kritik.anlarda takımı sırtladı, savunma performansı da çok iyiydi.

Yorum

• Stipanovic kaldı. Velickovic ve Hardy de kalsın. Diğer tüm isimler değişebilir. İvanov, Nusret, Yunus da kalacaktır. Diğerlerinin yeri sağlam değil.

Tabi bütçe de belirleyici olacaktır. M. Usta tüm sponsorluk desteğini bu takıma verse çok şey değişir. Ayrıca diğer iş adamları da taşın altına elini koymalı.
                  Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                  FIRTINAİHTİLALEFSANE
                  we the north

Yorum

• Engin Atsür, Doğuş, Barış Hersek gibi oyuncuları bu aşamada alabileceğimizi sanmıyorum.
                    2-3 seneye doğru yapılanmalarla alabiliriz...
                    Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                    You'll Never Walk Alone...
                    https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• Yerlilerden Nusret ve Alper kalabilir. Belki Can Korkmaz.

Yorum

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Stipanovic kaldı. Velickovic ve Hardy de kalsın. Diğer tüm isimler değişebilir. İvanov, Nusret, Yunus da kalacaktır. Diğerlerinin yeri sağlam değil.

Tabi bütçe de belirleyici olacaktır. M. Usta tüm sponsorluk desteğini bu takıma verse çok şey değişir. Ayrıca diğer iş adamları da taşın altına elini koymalı.
                        Yunusun neyini beğeniyorsunuz? 0 yetenek. Mahalleden cocuklar oynasa daha iyi.

Yorum

• Beğendiğim için yazmadım zaten. Yerlinin yerlisi kontenjanı her branşta var.

İlk olarak ☆Trabzon☆ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yunusun neyini beğeniyorsunuz? 0 yetenek. Mahalleden cocuklar oynasa daha iyi.
                          Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                          FIRTINAİHTİLALEFSANE
                          we the north

Yorum

• Cengiz Ağabey'in vasıtasıyla Trabzon Kulislerinden...

Keselj ve Cook'tan sonra böyle duyumlar paylaşmayacaktım ama ilginç olduğunu düşündüğüm için yazıyorum:

GELECEK SENE ÜÇ EUROLEAGUE OYUNCUSU TAKIMA KATILACAK(MIŞ).

Gerçi Lawal da Euroleague oyuncusuydu.
                            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Yerlide önerilerim kiralık olarak okben ulubay, cenk akyol, barış ermiş(kartal özmızrak da olabilir), duşan cantekin ve samet geyik.

yabancıda ise hardy, stipanovic, velickovic kalsın ivanov da yerine bulunacak adama göre kalıp gidebilir.

yabancı transfere ise önerilerim miro bilan, adam hanga, jimmer fredette, krunoslav simon, walter hodge, mateuzs ponitka, milan macvan

seneye istediğim takım ise;

fredette(hodge) - barış ermiş
                              hardy - cenk
                              simon(hanga)(ponitka) - okben
                              velickovic - macvan - samet
                              miro bilan - stipanovic (ivanov)
                              'Suç yokken suçlu arayanlar, suç varken suçlu bulamıyorlar.'

Yorum

• Basketbol Transfer Dosyası

Eurochallenge'daki rakiplerden Fortson, Fesenko falan değil de Kyle Weems beni en çok etkileyen oyuncu. Onun alınmasını isterdim.

Gelecek sezon doğru yabancı transferleri kadar yerli kalitesi de çok önemli. İlk birkaç maç takıma ciddi katkı versede Can Altıntığ dahil malesef yerlilerin hiçbirinden yeterli katkı alamıyoruz. En az 2 tane rotasyonda takıma katkı veren yerli oyuncu olmalı.
                                33# DRAGO GABRIC
                                61# IBRAHIMA YATTARA #11
                                13# Steve Nash
                                10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X