Evet Oğuz, haberi tam hatırlamıyorum ama bunun gibi bir şeydi galiba.
İspanya'da Copa del Rey de Baloncesto öyle oynanıyor Murat. Ligin ilk yarısı bittiğinde ilk sekizdeki takımlar kupaya katılıyor.
Bence bizdeki sistem hem lige hazırlık hem de küçük bütçeli takımların gelir sağlaması bakımından daha uygun. Gerçi el-Amin'in sakatlanması gibi önemli kayıplar da yaşanmıyor değil...
Bu arada sezonu açalı iki hafta oldu. Çalışmalar nasıl gidiyor? Denemeye alınan oyuncular ne seviyede?Yabancılar takıma ne zaman katılacak? Cevat Soydaş sonrası kamp programımıza nasıl? Hiç bilgi yok takımın sitesinde.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
İspanya'da Copa del Rey de Baloncesto öyle oynanıyor Murat. Ligin ilk yarısı bittiğinde ilk sekizdeki takımlar kupaya katılıyor.
Bence bizdeki sistem hem lige hazırlık hem de küçük bütçeli takımların gelir sağlaması bakımından daha uygun. Gerçi el-Amin'in sakatlanması gibi önemli kayıplar da yaşanmıyor değil...
Bu arada sezonu açalı iki hafta oldu. Çalışmalar nasıl gidiyor? Denemeye alınan oyuncular ne seviyede?Yabancılar takıma ne zaman katılacak? Cevat Soydaş sonrası kamp programımıza nasıl? Hiç bilgi yok takımın sitesinde.
Denenmeye alındıkları söylenen oyuncular büyük ihtimalle tıpkı geçen seneki gibi yalnızca idmanlara katılmaları için davet edilmiştir.
Trabzonspor'un yeniden anlaşma sağladığı Can Korkmaz takımla ilk antrenmanına çıktı. Can, yaptığı açıklamada, “Bana gösterilen vefaya, performansımla karşılık vereceğim” dedi.
Can Korkmaz, yeniden Trabzonspor Medical Park forması giyeceği için çok mutlu olduğunu belirterek, “Geçtiğimiz sezon yaşadığım talihsiz sakatlığın ardından, yeni sezonda beni yeniden kulübe dahil ederek bir vefa örneği gösteren kulübümüz yetkililerine çok teşekkür ederim. Trabzonspor Medical Park büyük bir camia. Ben de bu yıl göstereceğim performansla, bu samimiyeti ve benden yana olan beklentileri boşa çıkarmayacağım. Taraftarımızla buluşacağımız ilk günü sabırsızlıkla bekliyorum” diye konuştu.
Korkmaz, Trabzonspor'un Türk Telekom ile oynadığı maçta çapraz bağ sakatlığı geçirmişti.
Yeri değil ama yazmalıyım.Cooley Utah'la anlaşmış.Onun gibi bir oyuncuyu canlı olarak bir sene izlemek benim adıma çok keyifliydi ve bu konuda kendimi çok şanslı hissediyorum.Mükemmel iş ahlakı,hiç bitmeyen enerjisi,ribaund sezisi ve iyi bir pick&roll bitiricisiydi kendisi,bunlar az meziyetmiş gibi Nba Yaz Ligi'nde aslında yay gerisinden de şut da atabileceğini kanıtlamıştı(ki bizde iken bir maçta da bile isteye bir üçlük kullanmış ve başarılı olmuştu,o an şutunun çalıştığı takdirde gelişebilecek olduğunu düşünmüştük),Oğuz Abi'de çokça yazdı burda.Evet Nba için undersized kalacak,ama o çalıştığı takdirde,rolleri iyi belirlenmiş,takım kimyası oturmuş bir takımda(ki bu Utah olabilir mi,çok şüpheliyim,Oğuz Abi'nin fikirlerini çok merak ediyorum kendi rolü gereğince her zaman iş yapabileceğini düşünüyorum,koca adam bol şans!
Yeri değil ama yazmalıyım.Cooley Utah'la anlaşmış.Onun gibi bir oyuncuyu canlı olarak bir sene izlemek benim adıma çok keyifliydi ve bu konuda kendimi çok şanslı hissediyorum.Mükemmel iş ahlakı,hiç bitmeyen enerjisi,ribaund sezisi ve iyi bir pick&roll bitiricisiydi kendisi,bunlar az meziyetmiş gibi Nba Yaz Ligi'nde aslında yay gerisinden de şut da atabileceğini kanıtlamıştı(ki bizde iken bir maçta da bile isteye bir üçlük kullanmış ve başarılı olmuştu,o an şutunun çalıştığı takdirde gelişebilecek olduğunu düşünmüştük),Oğuz Abi'de çokça yazdı burda.Evet Nba için undersized kalacak,ama o çalıştığı takdirde,rolleri iyi belirlenmiş,takım kimyası oturmuş bir takımda(ki bu Utah olabilir mi,çok şüpheliyim,Oğuz Abi'nin fikirlerini çok merak ediyorum kendi rolü gereğince her zaman iş yapabileceğini düşünüyorum,koca adam bol şans!
Cooley için sevindim. Fakat kontrat detayları açıklanmamış. Yani garanti sözleşme mi imzalamış yoksa sezon öncesi kamp için mi?
*Düzeltme: Garanti kontratmış. Hayırlı olsun.
Aslında geçen yaz da birçok takımdan davet almıştı. Trabzonspor'da oldukça verimli, sert bir sezon geçirdi. Pnr oynamayı bilen bir gardla hücumda, ribaund etkinliği ile savunmada katkı verecektir. Bu yaz liginde orta mesafe şutunu da kullandığınız gözlemlemiştik. NBA için size dezavantajı olsa da ayak çabukluğu ve fena olmayan atletizmiyle o açığını kapatıyor.
Hepsinden önemlisi lige giriş yapacağı takım. Jazz ligin en genç takımı. Bu rotasyonda şans bulacaktır.
Bahtı açık olsun.
En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 20.08.2014, 10:30.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
O değil de bu sene Tükiye Kupası grup maçları nerde oynanacak çok merak ediyorum. Federasyon geçen sene enteresan bir karar alarak maçları gruptaki bir takımın ev sahipliğine vermişti, maçlar geçen sene Gaziantep, Uşak, Edirne ve Mersin'de oynatmıştı.
Şu anda ligde İzmir, Ankara, İstanbul, Bandırma, Trabzon, Gaziantep, Edirne, Bursa, Uşak ve Konya takımları bulunuyor. Federasyonun gruplardan birisini İstanbul'a verme gibi bir düşüncesi olduğunu düşünmüyorum açıkçası, geçen sene kupaya ev sahipliği yapan Gaziantep, Edirne ve Uşak'a da tekrardan organizasyonun verilmesi imkansız. Geriye İzmir, Ankara, Konya, Trabzon, Bandırma ve Bursa kalıyor, bu altı şehirden Trabzon liste dışında kalırsa gerçekten de çok büyük art niyet ararım.
Bakalım ne karar verecek federasyon.
İkinci Lig Federasyon Kupası grupları AFYON, finaller BURSA'da.
TBL Fikstürü ve Türkiye Kupası eşleşmeleri bugün saat 13:00'de belli olacak. Haydi hayırlısı...
Yorum