Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• O değil de bu sene Tükiye Kupası grup maçları nerde oynanacak çok merak ediyorum. Federasyon geçen sene enteresan bir karar alarak maçları gruptaki bir takımın ev sahipliğine vermişti, maçlar geçen sene Gaziantep, Uşak, Edirne ve Mersin'de oynatmıştı.

Şu anda ligde İzmir, Ankara, İstanbul, Bandırma, Trabzon, Gaziantep, Edirne, Bursa, Uşak ve Konya takımları bulunuyor. Federasyonun gruplardan birisini İstanbul'a verme gibi bir düşüncesi olduğunu düşünmüyorum açıkçası, geçen sene kupaya ev sahipliği yapan Gaziantep, Edirne ve Uşak'a da tekrardan organizasyonun verilmesi imkansız. Geriye İzmir, Ankara, Konya, Trabzon, Bandırma ve Bursa kalıyor, bu altı şehirden Trabzon liste dışında kalırsa gerçekten de çok büyük art niyet ararım.

Bakalım ne karar verecek federasyon.

Yorum

• murat bizim hayri gür yıkılıyormuş ne diyorsun?

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        murat bizim hayri gür yıkılıyormuş ne diyorsun?

Abi yanlış anlaşılmaz var yıkılan salon Yomra'daki jimnastik salonu, burasıyla ilgili hiçbir şey duymadı, Hayri Gür dolgu alanına yapılmadı.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Abi yanlış anlaşılmaz var yıkılan salon Yomra'daki jimnastik salonu, burasıyla ilgili hiçbir şey duymadı, Hayri Gür dolgu alanına yapılmadı.
          googe'la baksana ...

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            googe'la baksana ...
            Abi oyuncular şu anda idmanlarını Hayri Gür'de yapıyor bir sıkıntı olduğunu zannetmiyorum. Volkan Canalioğlu'nun soru önergesine cevap verildi mi acaba, verildiyse işin aslını anlayabiliriz.

Şimdi baktım Volkan Canalioğlu'nun verdiği böyle bir soru önergesi görünmüyor.

En son Murat' tarafından düzenlendi; 14.08.2014, 12:50.

Yorum

O değil de bu sene Tükiye Kupası grup maçları nerde oynanacak çok merak ediyorum. Federasyon geçen sene enteresan bir karar alarak maçları gruptaki bir takımın ev sahipliğine vermişti, maçlar geçen sene Gaziantep, Uşak, Edirne ve Mersin'de oynatmıştı.

Şu anda ligde İzmir, Ankara, İstanbul, Bandırma, Trabzon, Gaziantep, Edirne, Bursa, Uşak ve Konya takımları bulunuyor. Federasyonun gruplardan birisini İstanbul'a verme gibi bir düşüncesi olduğunu düşünmüyorum açıkçası, geçen sene kupaya ev sahipliği yapan Gaziantep, Edirne ve Uşak'a da tekrardan organizasyonun verilmesi imkansız. Geriye İzmir, Ankara, Konya, Trabzon, Bandırma ve Bursa kalıyor, bu altı şehirden Trabzon liste dışında kalırsa gerçekten de çok büyük art niyet ararım.

Bakalım ne karar verecek federasyon.
              Hayri Gür'e All-Star verilmişti Murat. O sebeple geçen sene pas geçilmişti.

Konya, Ankara ve Eskişehir'de geçen senelerde 8li finalleri oynatmışlardı.

Erzurum, Samsun, Denizli, Sakarya, Antalya, Bolu, Zonguldak (Ereğli) gibi TBL'de takımları olmayan şehirleri tercih edebilirler.

Gerçi Samsun'da da geçen sene Cumhurbaşkanlığı Kupası oynanmıştı.
              En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 14.08.2014, 12:58.
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Geçen seneki stafftan Can Sevim Ted Kolejliler'e dönmüş.

Hakan Demir'in yardımcılıklarını Ceyhun Cabadak, Mustafa Mavili ve Osman Ekici yapacak.

Bu sene kadroda kondisyoner, fizyoterapist ve doktor olacak mı?
                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Erzurum, Samsun, Denizli, Sakarya, Antalya, Bolu, Zonguldak (Ereğli) gibi TBL'de takımları olmayan şehirleri tercih edebilirler.

Geçen seneki politikalarını bu sene de devam ettirirler diye düşünüyorum Oğuz, inşallah Trabzon'a maç verirler.

Yorum

• Can Korkmaz ile yeniden anlaşmışız,çok sevindim.

Yorum

• yerli uzun isi ne oldu acaba? kagit ustunde saglam takim olduk

Randle-Tutku-Can
                      Hardy-Caner-Yunus
                      Marshall-Alper
                      Velickovic-Nusret-?
                      Lawal-Stipanovic
                      Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

Ben geçen seneki politikalarını devam ettirirler diye düşünmüştüm Oğuz, o yüzden böyle bir değerlendirme yaptım.

Takım idmanlara başladı ancak idmanlardan yine en ufak bir haber bile yok.

Kombine için her zamanki gibi çalışma yine yok.

Yorum

Ben geçen seneki politikalarını devam ettirirler diye düşünmüştüm Oğuz, o yüzden böyle bir değerlendirme yaptım.

Takım idmanlara başladı ancak idmanlardan yine en ufak bir haber bile yok.

Kombine için her zamanki gibi çalışma yine yok.
                          Evet anladım Murat. Fakat biliyorsun ki, TBF'nin işleri genelde ani, son dakika, plansızdır. O yüzden bu sene başka bir şey deneyebilirler. Maçları Almanya'da oynatabilirler. Anlaşmalı organizasyon firması var ya, organizasyonu onlara bırakabilirler. Yani ne yapacakları belli olmaz.

Yorum

• Fanatik.com.tr'de bir basketbol haberi var:

Basketbolda yükselme devri

Trabzonspor, yeni sezonla bütün branşlara ayırdıkları bütçeyle yeniden yapılanmaya gidiyor.

Bunun başında ise futbolun ardından basketbol geliyor. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun özel ilgi gösterdiği basketbolda kadroya katılanların çoğu ise Euroleague kalitesinde. İç transferde Tutku Açık, Önder Külçebaş, Alper Saruhan ve Caner Şentürk’le anlaşma sağlayan Bordo-Mavililer, yabancı oyuncu transferlerinde ise kesenin ağzını açmış durumda. Öncelikle 28 yaşındaki pivot oyuncu Cedric Simmons ile anlaşan Trabzonspor’un bu takviyesi neredeyse lig seviyesinin üzerinde. NBA’de New Orleans Hornets, Cleveland Cavaliers, Chicago Bulls ve Sacramento Kings formaları giyen ABD’li basketçi geçen sezon Olympiakos’ta forma giymişti. Bordo-Mavililer daha sonra Aliağa Petkim’in kısa forveti Sean Marshall ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Trabzonspor, yeni sezonla bütün branşlara ayırdıkları bütçeyle yeniden yapılanmaya gidiyor.

İşte Türkiye'de spor gazeteciliği! Fazla söze gerek yok.

Simmons, Önder... Hele Hacısomanoğlu'nun özel ilgisi...

Yorum

Fanatik.com.tr'de bir basketbol haberi var:

Basketbolda yükselme devri

Bunun başında ise futbolun ardından basketbol geliyor. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun özel ilgi gösterdiği basketbolda kadroya katılanların çoğu ise Euroleague kalitesinde. İç transferde Tutku Açık, Önder Külçebaş, Alper Saruhan ve Caner Şentürk’le anlaşma sağlayan Bordo-Mavililer, yabancı oyuncu transferlerinde ise kesenin ağzını açmış durumda. Öncelikle 28 yaşındaki pivot oyuncu Cedric Simmons ile anlaşan Trabzonspor’un bu takviyesi neredeyse lig seviyesinin üzerinde. NBA’de New Orleans Hornets, Cleveland Cavaliers, Chicago Bulls ve Sacramento Kings formaları giyen ABD’li basketçi geçen sezon Olympiakos’ta forma giymişti. Bordo-Mavililer daha sonra Aliağa Petkim’in kısa forveti Sean Marshall ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

İşte Türkiye'de spor gazeteciliği! Fazla söze gerek yok.

Simmons, Önder... Hele Hacısomanoğlu'nun özel ilgisi...
                              Kalınlaştırdığın Hacıosmanoğlu'ndan sonrasını hiç okumadım Oğuz.

Yorum

Evet anladım Murat. Fakat biliyorsun ki, TBF'nin işleri genelde ani, son dakika, plansızdır. O yüzden bu sene başka bir şey deneyebilirler. Maçları Almanya'da oynatabilirler. Anlaşmalı organizasyon firması var ya, organizasyonu onlara bırakabilirler. Yani ne yapacakları belli olmaz.
                                Orası da öyle, geçen sene Avrupa kupası oynayan takımların statünün değiştirilmesine yönelik çalışmaları vardı, belki değişmiştir bile.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X