Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Oguz Abi bence Maxim bu kadronun " iyi " savunmacilarindan.
    Maxim yedege cekilirse dahada cok sayi yeriz gibime geliyorda usta sensin cokta anlamam ben.
    Sence neden bukadar kolay sayi yiyoruz özellikle üclük ?
    Penney 2 maxim 3 numara olarak oynasa daha iyi olmazmi ?
    Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Oguz Abi bence Maxim bu kadronun " iyi " savunmacilarindan.
      Maxim yedege cekilirse dahada cok sayi yeriz gibime geliyorda usta sensin cokta anlamam ben.
      Sence neden bukadar kolay sayi yiyoruz özellikle üclük ?
      Penney 2 maxim 3 numara olarak oynasa daha iyi olmazmi ?
      Cok onemli degil o sablon. Onemli olan alacagi sure.

Soyle ornek vereyim: Dun gece Milwaukee - Ny Knicks macinda Milwaukee'de ilk bes baslayan B Knight sadece 2 dk oynadi. Kenardan gelen Zaza ise 30 kusur dk aldi.

Maxim yine 20 dkya yakin oynayabilir. Kocun oyun felsefesi, hangi oyuncuyu nasil kullanacagi, oyuncularin buna verecegi cevap vs etkili olacaktir rollerin belirlenmesinde.

Ucluk... Izleyenildigimiz kadariyla soyleyeyim.

Bircok neden vardir. Mesela dort numaradan yediklerimiz (Plisnic) bostu. Savunma gecislerinde aksamistik. Zone'a yerlesip tepede adami bos birakiyorduk.

Kupada yediklerimiz... Zone'u beceremedik. Rakip pas veya penetreyle bizi eksiltip bos adama sut yaratabiliyordu.
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tutku - Stoll - Penney - Kaya -Cooley

Alper - Can - Maxim - Katelynas - (Onder/Eren)

11 kisilik bir kadrosu var Hakan Hoca'nin. Hep kadroya girecekleri konusuyoruz, ya kesilecekler?

Giden olur mu?
        Eren gidebilir veya Cooley yerine atletik,ortayı iyi kapatan amerikalı olabilir ilerde ligdeki duruma bağlı olarak.

Yorum

• cooley'in gitmesi şuan için çok erken daha ne oynadıki adam şimdikten biletini kestiniz ayrıca sürekli birilerinin gidip gelmsi yada bunun konuşulmasını doğru bulmuyorum (şimdilik) bence sadece yönetim sonbir transfer daha yapıp artık takımın oturmasını bekleyip biraz zaman tanımalıyız enazından devre arasına kadar.
          2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

• STOLL İLK ANTRENMANINA ÇIKTI
            Yeni transferimiz Paul Stoll, takımımızla ilk antrenmanına çıktı.

Yeni transferimiz Paul Stoll, takımımızın bu akşam gerçekleştirdiği antrenmanda yer aldı. Kariyerinde, Meksika’nın Alcones Rojos ve İsrail’in Maccabi Haifa takımlarıyla lig şampiyonluğu, Meksika Milli Takımı ile de FIBA Amerika Cup şampiyonluğu yaşayan Paul Stoll, kariyerine Trabzonspor Medical Park forması altında yeni başarılar eklemek istediğini söyledi. Stoll’un açıklamaları şöyle: “Transferim çabuk gelişti. Coach Hakan Demir’i iyi tanıyorum. Çok iyi bir coach ile çalışacağım için heyecanlıyım. Burada olmaktan ötürü çok mutluyum. Kulübün önemli hedefleri var. Bu hedeflere ortak olup başarıyı yakalamak istiyoruz. Oynayacağımız lig maçını sabırsızlıkla bekliyorum.”

Yorum

• Acaba Efes maçına çıkacak mı?
              Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• İlk olarak Necmettin ALTUNTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Acaba Efes maçına çıkacak mı?
                Çıkar bence. Theodore ayağının tozuyla geldi bize 23 sayı attı geçen hafta.

Yorum

• İlk olarak axelman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Eren gidebilir veya Cooley yerine atletik,ortayı iyi kapatan amerikalı olabilir ilerde ligdeki duruma bağlı olarak.
                  Yanit icin tesekkurler. Bu soruyu aslinda sunun icin sordum: Her koc degisikliginde gelenler oldugu gibi gidenler de olabiliyor. Yabancilar yani ana parcalarla pek oynamaz bence. Sure alamayacak yerlilerden ayrilmak isteyen olur mu, bir soru da bu?

Toplasan 11 kisilik kadromuz var. Kadro derinligi acisindan eksilme yasanmamali (su halimizle) .
                  Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Oğuzhan Turan, TB2L takımı Gelişim Koleji'ne (İzmir) gitmiş.
                    Ikinci macta da firsat bulamamis.

Yorum

Ikinci macta da firsat bulamamis.
                      Muhtemelen hazır değildir...peki yanlış takıma gitmiş olabilir mi?

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Muhtemelen hazır değildir...peki yanlış takıma gitmiş olabilir mi?
                        Takim icin yorum yapamam ama ikinci lige giderek en dogrusunu yapti. 10 - 15 dk oynasa, oturmaktan iyidir.

Yorum

• Küme düşme potasına gireceğiz diye korkmaya başladım ciddi ciddi. Umarım Hakan Demir kısa sürede birşeyleri değiştirir yoksa işimiz zor olur ikinci yarıda. Diğer takımların aldığı sonuçları gördükçe bu korkum artmıyor değil

Yorum

• Arkadaşlar Paul Stoll transferinden sonra Haifa nın geçen sene oynadığı 3 basket maçını izledim. İzlenimlerini aktarayım.

Boy dezavantajı malumunuz, takım olarak undersize değildiler ve Stoll haricindekiler istekli uzun kollu savunma yapıyordu. Bir nevi gayretleri ile Stoll u savunmada unutturuyorlardı. Ne zaman 1 e 1 kalsa şut atan kişi o yokmuş gibi davranıyor veya top sürdüğünde Stoll faul yapmış oluyordu. Stoll yardım savunmasına gelip uzunlardan top çalabiyor. Stoll kısacası gölge savunmacısı.

Stoll un hücum yönüne gelirsek topu rakip sahaya taşıyor ve topu birine veriyor. Sonra bir kenara çekilip pas bekleyip şut atmaya çalışıyor. Pas trafiği sonucunda boş kaldığından ceza şutları sokuyor. Bazen de 9-10 m den aniden şut çıkarıyor ve çoğu isabetsizlikle sonuçlanıyor. Zaman zaman fantazi pasları unutmamak gerek. Arada P@R hücumu çizildiğinde onu uyguluyor ve youtube videosunda yaptığı asistler çıkıyor.

Stoll dominant bir oyun kurucu değil. Şutör Guard pozisyonuna daha uygun.
                            Bugünkü ilk maçı diye böyle yargılanmamalı fikrine cevabım alıştıktan sonra da takıma vereceği katkı şut yönünde olur. Pas trafiği yaparsak boş kalırsa isabetli şutlar sokup sayı kaydedebilir.

Daha ilersine gideyim KSK li Boby Dixon boy olarak neredeyse aynı ama bu ligin değerli oyuncularından. Kadro yapımıza göre Dixon bu takımın ilacı mı? Bence değil. Bize lazım olan oyunu temposunu ayarlayan iyi savunmacı içeri vurabilen bir siyahi 30 - oyuncu gerekiyordu. Stoll El aminden iyi değil.

3 numara eksikliği bitmek bilmedi. İçeri vurabilecek siyahi savunması yüksek 30 - oyuncu hala neden alınmıyor?

4 maç gösterdiki pota altını savunmada ve hücumda domine edecek bir uzunumuz yokkk. Eren sadece 5 diğer oyuncular 4 numara.

Yorum

• Takıma savunması iyi 3 numara ve pota altında bitiriciliği olan gerçek bir 5 numara lazım dedik gittiler Paul Stoll diye birini getirdiler.
                              Stoll işe yarar mı? Bence yaramaz.

2 transfere daha ihtiyacımız var, net!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X