Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• basinda ismi gecmeyen üst düzey kim olabilir hepsinin sozlesmesi var
    Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak Ender Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      fb euroleague şampiyonluğu için kadro kurdu. o şekilde hayal bile kurma bence.

play off'a kalacak bir kadro kursunlar yeter.
      gerçekten öyle, ben fark yemeyelim yeter diyorum, bizim takım oturmadan inşallah hemen karşılaşmayız

fener baskette baya iddaalı duruyor
      ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
      ~Twitter ~

Yorum

• El-amin
        Penney
        Ersin
        Kaya
        Bonsu
        *
        Bu beşin en genci 30 yaşında, o da geçen seneyi boş geçmiş.

Bonsu yerine daha GARANTİ uzun bulunabilir.

*

El-Amin'in yedeği Hakan Köseoğlu veya Hakan Demirel'den biri olacak gibi.

Barış Özcan yerine de Barış Güney olabilirdi, bu kadar atıcı varken savunmacıya da ihtiyaç var. Hatta Ersin'in yanına da yine savunma becerisi olan Yunus Çankaya'yı düşünmeliler.

*

Bandırma Kırmızı'daki Fatih Cantitiz (92li)... Genç istiyorsak buyursunlar.
        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Can Korkmaz dan pek bahsetmedin Oğuz.Nasıl adamdır?Yararlı olur mu?
          Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• çok şükür sonunda transferler yapılmaya başladı inşallah iyibir kadro kurulur derbi maçlarını ve özellikle fener maçalrını iple çekiyorum.
            2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

• Alper Özcan'ı da kadromuza katmışız, hayırlı olsun.
              En son Murat' tarafından düzenlendi; 05.08.2013, 13:39.

Yorum

• Alper Özcan'ı da almışız.Takip edemiyoruz artık gelişmeler gerçekten FIRTINA gibi...

Son dakika basketbol haberleri, Türkiye, Avrupa ve NBA'den transfer gelişmeleri, maç sonuçları, puan durumları, fikstürler maç sonu analizi.
                NASIL DİK DURUYORSAN ÖYLE DİK OYNA FIRTINAM....

Yorum

• Takım Kadromuz bence şu şekilde olacaktır.

El-Amin,Can Korkmaz,Alper Özcan
                  Kirk Penney,Alican Güney,Yunus Akçay
                  Mert Shumpert,(BOŞ YERLİ),(Avrupalı Forvet)
                  Kaya Peker,Önder Külçebaş,Erdem Türetken
                  (BOŞ Avrupalı),Eren Beyaz,Zuza,
                  NASIL DİK DURUYORSAN ÖYLE DİK OYNA FIRTINAM....

Yorum

• Penney transferi ne durumda acaba?
                    Adı geçen ya da anlaştığımız oyuncular içerisinde beni en çok heyecanlandıran isim o oldu.
                    ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak anakonda09 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Takım Kadromuz bence şu şekilde olacaktır.

El-Amin,Can Korkmaz,Alper Özcan
                      Kirk Penney,Alican Güney,Yunus Akçay
                      Mert Shumpert,(BOŞ YERLİ),(Avrupalı Forvet)
                      Kaya Peker,Önder Külçebaş,Erdem Türetken
                      (BOŞ Avrupalı),Eren Beyaz,Zuza,

boş yerli = yunus çankaya
                      avrupalı forvet = josh shipp
                      boş avrupalı = esteban batista

olması seçenekler arasından en güzeli gibi duruyo
                      En son Cihan Kibar tarafından düzenlendi; 05.08.2013, 12:14.
                      'Suç yokken suçlu arayanlar, suç varken suçlu bulamıyorlar.'

Yorum

• Alper, Hasan Hoca'nın Casa yıllarından bildiği oyuncu. Ama bugüne dek çok süre alamamıştı. El-Amin'in yedeği iki genç oyun kurucu biraz risk. Oyuncular açısından ise fırsat. Hem birbirleriyle rekabet edecekler hem de el-Amin'den öğreneceklerdir.

Hayırlı olsun.
                        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Alper, Hasan Hoca'nın Casa yıllarından bildiği oyuncu. Ama bugüne dek çok süre alamamıştı. El-Amin'in yedeği iki genç oyun kurucu biraz risk. Oyuncular açısından ise fırsat. Hem birbirleriyle rekabet edecekler hem de el-Amin'den öğreneceklerdir.

Hayırlı olsun.
                          el amin'in de yaşını düşünürsek oyun kurucu pozisyonu böyle şekillenirse sence sıkıntı yaşar mıyız? yabancı 2 numara mı almamız lazım?

Yorum

• Düştüğümüz sezonu hatırlarsanız Yerli katkımız sıfırdı
                            Kaya hamlesi bu açıdan çok iyi oldu ama en az 1 isim daha lazım bu ayarda ya da bir kalibre altında
                            Yunus Çankaya ya da Göksenin köksal hamlelari bu açıdan önemli
                            İnşallah bir hamle gelir bu isimlere yönelik

ve benim için en önemli pozisyon merakla beklediğim transferler ne Guard ne pivot
                            3 numaraya kimin geleceği
                            bekleyip görelim

Yorum

• İlk olarak Taner Uykuçeken tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Düştüğümüz sezonu hatırlarsanız Yerli katkımız sıfırdı
                              Kaya hamlesi bu açıdan çok iyi oldu ama en az 1 isim daha lazım bu ayarda ya da bir kalibre altında
                              Yunus Çankaya ya da Göksenin köksal hamlelari bu açıdan önemli
                              İnşallah bir hamle gelir bu isimlere yönelik

ve benim için en önemli pozisyon merakla beklediğim transferler ne Guard ne pivot
                              3 numaraya kimin geleceği
                              bekleyip görelim
                              Hidayet'i alırız belki çek maçına gidelim mi?

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hidayet'i alırız belki çek maçına gidelim mi?
                                Maçlara 4 kişi çıkarım ama Hidayet'i oynatmam
                                hatta ben bile oynarım
                                Baskılı sert savunma yapma özelliğimle ve Lakabı ŞUTÖR olarak benim gözüm 3 numara transferinde bekliyorum
                                hangi gün maç ne maçı takip edemedim hiç evdeki durum malum misafirler daha gitmedi abi bu akşamda Almanyadan gelenler var bakmak lazım

sen Efesin kombinelerini takip ediyon dimi ne zaman çıkıyor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X