basinda ismi gecmeyen üst düzey kim olabilir hepsinin sozlesmesi var
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Basketbol Transfer Dosyası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Ender Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefb euroleague şampiyonluğu için kadro kurdu. o şekilde hayal bile kurma bence.
play off'a kalacak bir kadro kursunlar yeter.
fener baskette baya iddaalı duruyor
Yorum
-
El-amin
Penney
Ersin
Kaya
Bonsu
*
Bu beşin en genci 30 yaşında, o da geçen seneyi boş geçmiş.
Bonsu yerine daha GARANTİ uzun bulunabilir.
*
El-Amin'in yedeği Hakan Köseoğlu veya Hakan Demirel'den biri olacak gibi.
Barış Özcan yerine de Barış Güney olabilirdi, bu kadar atıcı varken savunmacıya da ihtiyaç var. Hatta Ersin'in yanına da yine savunma becerisi olan Yunus Çankaya'yı düşünmeliler.
*
Bandırma Kırmızı'daki Fatih Cantitiz (92li)... Genç istiyorsak buyursunlar.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Penney transferi ne durumda acaba?
Adı geçen ya da anlaştığımız oyuncular içerisinde beni en çok heyecanlandıran isim o oldu.''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
Yorum
-
İlk olarak anakonda09 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakım Kadromuz bence şu şekilde olacaktır.
El-Amin,Can Korkmaz,Alper Özcan
Kirk Penney,Alican Güney,Yunus Akçay
Mert Shumpert,(BOŞ YERLİ),(Avrupalı Forvet)
Kaya Peker,Önder Külçebaş,Erdem Türetken
(BOŞ Avrupalı),Eren Beyaz,Zuza,
boş yerli = yunus çankaya
avrupalı forvet = josh shipp
boş avrupalı = esteban batista
olması seçenekler arasından en güzeli gibi duruyoEn son Cihan Kibar tarafından düzenlendi; 05.08.2013, 12:14.'Suç yokken suçlu arayanlar, suç varken suçlu bulamıyorlar.'
Yorum
-
Alper, Hasan Hoca'nın Casa yıllarından bildiği oyuncu. Ama bugüne dek çok süre alamamıştı. El-Amin'in yedeği iki genç oyun kurucu biraz risk. Oyuncular açısından ise fırsat. Hem birbirleriyle rekabet edecekler hem de el-Amin'den öğreneceklerdir.
Hayırlı olsun.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlper, Hasan Hoca'nın Casa yıllarından bildiği oyuncu. Ama bugüne dek çok süre alamamıştı. El-Amin'in yedeği iki genç oyun kurucu biraz risk. Oyuncular açısından ise fırsat. Hem birbirleriyle rekabet edecekler hem de el-Amin'den öğreneceklerdir.
Hayırlı olsun.
Yorum
-
Düştüğümüz sezonu hatırlarsanız Yerli katkımız sıfırdı
Kaya hamlesi bu açıdan çok iyi oldu ama en az 1 isim daha lazım bu ayarda ya da bir kalibre altında
Yunus Çankaya ya da Göksenin köksal hamlelari bu açıdan önemli
İnşallah bir hamle gelir bu isimlere yönelik
ve benim için en önemli pozisyon merakla beklediğim transferler ne Guard ne pivot
3 numaraya kimin geleceği
bekleyip görelim
Yorum
-
İlk olarak Taner Uykuçeken tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDüştüğümüz sezonu hatırlarsanız Yerli katkımız sıfırdı
Kaya hamlesi bu açıdan çok iyi oldu ama en az 1 isim daha lazım bu ayarda ya da bir kalibre altında
Yunus Çankaya ya da Göksenin köksal hamlelari bu açıdan önemli
İnşallah bir hamle gelir bu isimlere yönelik
ve benim için en önemli pozisyon merakla beklediğim transferler ne Guard ne pivot
3 numaraya kimin geleceği
bekleyip görelimçek maçına gidelim mi?
Yorum
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHidayet'i alırız belkiçek maçına gidelim mi?
hatta ben bile oynarım
Baskılı sert savunma yapma özelliğimle ve Lakabı ŞUTÖRolarak benim gözüm 3 numara transferinde bekliyorum
hangi gün maç ne maçı takip edemedim hiç evdeki durum malum misafirler daha gitmedi abi bu akşamda Almanyadan gelenler var bakmak lazım
sen Efesin kombinelerini takip ediyon dimi ne zaman çıkıyor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum