Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Basketbol Transfer Dosyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzonlu Caner Topaloğlu, Göksenin Köksal ikilisinden birisinin takımda olmasını çok isterdim.O zaman birileri azıcık da olsa susardı.
    Ne olmuş ki? Neyi kaçırdım?
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kritik nokta, Wright. O da benzer fiyata oynuyor. Kaya' dan sonra düşünülür mü, yoksa iki yabancı eklenip pota altı halledilir mi?

Diğer önemli nokta, yerli pg tercihi.
      Bu yerli oyuncu kıtlığında devşirme oyuncu alacaklardır bence. Boşta da Shumpert ve Wright var galiba.

O değil de eski oyunculara olan borçlar ne oldu, ne olacak ?
      En son Murat' tarafından düzenlendi; 04.08.2013, 09:46.

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ne olmuş ki? Neyi kaçırdım?
        Sedat Tunalı isminden bahsediyorum.

Geçenlerde twitter hesabından tek bir oyuncusu bile Trabzonlu olmayan takım neye hizmet edecek gibisinden bir laf etmişti.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sedat Tunalı isminden bahsediyorum.

Geçenlerde twitter hesabından tek bir oyuncusu bile Trabzonlu olmayan takım neye hizmet edecek gibisinden bir laf etmişti.
          Futbol takımı 11 Trabzonluyla mı çıkıyormuş sahaya, onlar neye hizmet ediyormuş?

Mustafa, Zeki çıkıyor da ne oluyor? Herkes onları eleştirmiyor mu?
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Hasan Özmeriç ile devam edilecekmiş, bir Chuck Davis de bize getirse.

Oğuz bu sene NCAA'den transfer yapar mıyız dersin ?

Yorum

• Zahmet olmazsa su anda takimda kalmasi kesinlesen oyuncular kimler yazabilir misiniz?
              Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
              You'll Never Walk Alone...
              https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• İlk olarak UğurB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Zahmet olmazsa su anda takimda kalmasi kesinlesen oyuncular kimler yazabilir misiniz?

Kesin bir bilgi yok, sadece sözleşmesi devam eden oyuncuları biliyoruz, onların da devam edeceği kesin değil.Bu hafta kalığ kalmayacakları belli olur.

El Amin, Önder, Erdem, Zuza ve Yunus Akçay'ın sözleşmeleri devam ediyor.

Bir soru daha altyapı oyuncusu olarak benchte bu sene kim oturacak, İsmet'in yaşı doldu galiba.

Gazeteci Yunus Emre Sel yeni bombaların yolda olduğunu söylüyor.

Bu sene 3 kıta dışı 2 Avrupalı yabancı statüsü devam ediyor mu acaba ?
                En son Murat' tarafından düzenlendi; 04.08.2013, 10:11.

Yorum

• Basketgündemi sitesine göre Galatasaraylı oyun kurucu Can Korkmaz ve Antalya Bşbli pivot Eren Beyaz ile de anlaşmışız.
                  En son Murat' tarafından düzenlendi; 04.08.2013, 11:50.

Yorum

• Can Korkmaz ve Eren Beyaz Trabzonspor'da (Özel)
                    Beko Basketbol Ligi'nin yeni ekiplerinden Trabzonspor transfer çalışmalarını hızlandırdı ve iki ismi kadrosuna kattı.

Dün Kaya Peker'i kadrosuna katan Karadeniz temsilcisi, Galatasaray'dan Can Korkmaz ve sezonu Antalya BŞB'de geçiren Eren Beyaz'ı renklerine bağladı.

Eren Beyaz geçtiğimiz sezon Antalya ekibinde 29 maçta ortalama 19 dakika süre bulmuş 5.2 sayı - 4.5 ribaund istatistikleri tutturmuştu. 21 yaşındaki Can Korkmaz ise Galatasaray'da 17 maçta süre bulurken 2.2 sayı ortalamasıyla mücadele etmişti.

Yorum

• Wright'ı ve yabancı bir pivot aldık mı ve Önder de takımda kalırsa pota altı transferi tamamdır.

Yorum

• Kaya Peker hamlesi önemli.
                        Umarım aynı seviyede takviyeler gelir.
                        ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Can Korkmaz genç oyuncu kontenjanından alındı büyük ihtimalle.

Yorum

• Ben anlamadım şimdi bizim bu sezon ki hedefimiz fazla para harcamadan ligde kalabilecek bir takım kurmak mı yoksa ciddi transferler yaparak daha yukarılara oynamak mı?

Yeni seçilen yönetim fazla para harcamadan ligde kalabilecek bir takım kurmaya çalışacak izlenimi vermişti. Herhalde hedefleri büyük göstermeden yere sağlam basarak ilerlemeyi düşünüyoruz. Böylesi daha iyi ama bu oyuncuları alıp/bu paraları harcayıp hedef ligde kalmak deyince garip duruyor.

Her neyse Kaya çok önemli bir transfer. Oğuz Zeytin önceki sayfada 'belki tepki göreceğim' diye ekleyerek pahalı olmazsa Vidmar ismini önermiş. Bence harika bir transfer hamlesi olur. Bu takım kurulduğundan beri potayı kapatacak bir uzun görmek nasip olmadı. Vidmar geçen yıl harika bir sezon geçirmişti alırsak çok iyi bir hamle olur.
                            33# DRAGO GABRIC
                            61# IBRAHIMA YATTARA #11
                            13# Steve Nash
                            10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Şu an sözleşmesi devam eden ve takımda kalacağı düşünülen oyuncular:El-Amin,Önder,Erdem,Yunus

Alınan: Kaya Peker

Bence alınması gerekenler:Birkan Batuk,Eren Beyaz,Ali Karadeniz,Kıta dışından 1 PG ,1 SG ve Avrupa kıtasından 1 Pivot ve 1 PF'dır.

Kısa bir not:Basketbolda Guard'ın kadar konuşursun.

Saygılar....
                              NASIL DİK DURUYORSAN ÖYLE DİK OYNA FIRTINAM....

Yorum

• Kaya peker hamlesi yerinde BBL ye verilmiş bir mesajdır
                                ligeyeni çıkmış bir takımız EL seviyesinde bir isimle transfere başlamamız gözleri üzerimize çevirecektir
                                takımlar şimdi lig planlamalarını gözden geçireceklerdir daha önce ligtekalma mücadelesi verir denen bir takım playoff için aday oluyor hesaplar değişir

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X