Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak pazarkapılı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ozer ile ilgili klubun hazrılattıgı yazı ilkesel, akademik ve objektif deger tasımıyor....bir defa oyuncu "bir onceki yonetim" olarak adlandırılan kurul ile sozlesme imzalamamıstır, trabzonspor ile mukavele imzalamıstır....boyle bir soylem olamaz....

madem gecmis yonetime baslangıcta vurgu yapıldı, neden gecmiş yonetimi bu olaydan dolayı kamuoyu onune atacak degerlendirme, elestiri yada hesap sorma yazıda yok, neden?....sozlesmeler karsılıklı yapılıyor sayın mevcut yönetim kurulu....

bastan hatalı olan, kavram kargasası ve alısılagelmiş uygunsuzlugun devamı yonunde hareket etmeye calısılması dogrultusunda kaleme alınan bu yazıda içerigi zaten tartısmaya gerek duymuyorum, tanımlamaları anlamaya kafa yormuyorum....

sonuna kadar hakkını arayan tüm işçi kardeslere selam olsun, konuları karıstırmayın ve bu konunun muattabı ve baş sorumlusu isverenler ile ugrasın sayın mevcut yonetim kurulu....
    Bizim klüpte futbolcular patron.

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      38 yaşındayım yaşım itibari ile ilk gördüğm başkan may dı son başkan ahmet ağaoğlu bu aralarda bir çok başkan ve yönetim gördüm ama bu yaşıma kadar ben böyle beceriksiz kabiliyetsiz bir yönetim görmedim tam bir fiyasko
      bende bu yaşıma kadar böyle takımı içtenlikle sahiplenen,takımı için her şeye katlanan başkan görmedim
      Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
      Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Yönetim şu ana kadar çok iyi gidiyor. Maşallah diyelim bozmasınlar.
        Usta'dan da çok ümitliydik ama kandırdı bizi.

Yorum

• Dünkü açıklamanın yapılış şeklinden ziyadesiyle rahatsız oldum.

Hepsinden evvel Trabzonspor'un büyüklüğünden küçük bir açıklama. Kullanılan dil, mahalle ağzı.

Diğer yandan, Özer bu kadar kıymet verilip de hakkında uzun uzun açıklama yapılacak bir insan değil.

Kısaca "Ö.H. isimli profesyonel futbolcuya geçmiş dönemden kaynaklı x TL borcumuz peşin yatırılarak, kendisine karşı hiçbir yasal sorumluluğumuz kalmamıştır. Kamuoyuna saygılarımızla..." diyerek iki üç cümlelik basit bir açıklama ile konu kapatılabilirdi. Yakışan dil ve hak edilen muhatap alınma şekli budur.
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

• Özer kıymet verilecek biri değil de giden para çok büyük. Parayı sessizce alıp üstelik taksitlendirmeye bile gitmeden yerken belki biraz utanır. Bu seferlik borcu yapana da yaptırana da diye başlayan bir cümleyi bile hoş karşılayabilirdim
            Ne güzel balıktın sen KOFANA

Yorum

• Ya şu Marksist kafayı bir türlü bırakamadınız gitti arkadaş.. Herif tonla para kazanan futbolcu tayfasını işçi zannediyor işveren Trabzonspor'u da sömürgeci yerine koyacak utanmasa...

Kardeşim komünizm bitti geçti artık Rusya'yı bitirdi bu kafayla gidersen seni de bitirecek.
              Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• Borcumuz her geçen dakika daha da artıyor. Emeği geçen bütün yöneticilere şükranlarımı sunuyorum.

Yorum

• Usta'nın teklifini reddetmekten dolayı pişmanlık var mıdır acaba?
                  Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Öz evlat dediği adamdan bu kadar darbe yiyip Zeki ye sarılmak [emoji849]. Çok uzaklarda aramamak lazım bazı şeyleri...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                    {hep yek hep tek}{forever trabzonspor}

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Usta'nın teklifini reddetmekten dolayı pişmanlık var mıdır acaba?
                      diz boyu hemde
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Daha önce oyuncunun ayağına gidilerek yapılan pazarlıklar artık oyuncuları Türkiye'ye çağırarak yapılıyor. Kulübün ağırlığı açısından güzel bir durum ama gelen oyuncu anlaşmadan geri dönünce taraftarda infial oluyor. Ülke içi kulüp prestiji de azalıyor tabi. En azından davet etmeden bi ön anlaşma yapılsa fena olmaz.
                        www.x.com/zykmda

Yorum

• taraftar ile elele verip transferin cazibesine kendini kaptıran yaklasık 35646376. yönetimdir kendileri....

anlasılmıyor, anlasılmıyor anlasılmıyor, emek vermeden, oyuncu izlemeden sablon oturmadan ne alırsan al boş....bunun için scout ekibini soruyoruz cevap yok, kimdir bu arkadaslar ne iş yaparlar? yada boyle bir organizasyon var mı nasıl calısıyor?....

yerli ve oz malzeme deyip (bunun palavra oldugu ortaya cıktı) ucuz maliyetli transferleri yeni tip yapılanma olarak onumuze koymanın adını bulamıyorum....bu klup de suana kadar gercek anlamda bir "deli" olmadıkca krizimiz bitmeyecek....özkan hocayı deli bilirdim, akıllanmıs....
                          En son pazarkapılı tarafından düzenlendi; 14.08.2018, 22:58.
                          ıslak imza....

Yorum

• Trabzon ve Trabzonspor ne çekiyorsa örgütlü çomarlardan çekiyor. Özkan Sümer istifa edebilir herkes istifa edebilir ama bunun sebebi Hayrettin Hacısalihoğlu ise gerçekten büyük bir akıl tutulması var demektir. Yahu senin vasfın ne de Trabzonspor’un teknik işlerine karışıyorsun. Senin yapacağın şey orda tutkal vazifesi görmek.

Bu kadar kurumsallaşmadan uzak kafalarla bu iş olmaz. Sidik mi yarıştırıyorsunuz. Trabzonspor sizin oyuncağınız olmuş.

Özkan Sümer’e tecrübesinden faydalanabilecek kalifiye bir ekip kurup tek başına karar mercii olmadan bir sorumluluk vermek çok mu zor?

Hayrettin Hacısalihoğlu’nun Zeki gibi bir salak için böyle absürd bir çaba içine girmesine ne gerek var?

Olayların temelinde MAY ziyaretinden gelen bir rahatsızlık mı var? MAY’ı ziyaret edip de Özkan Sümer’e tü ka ka demek adi şerefsizliğin önde gideni olmak değil midir?

İnsanlardan doğru şekilde istifade etmeyi beceremeyen bir yönetim bu kadar sorunlu bir kulübü nasıl derleyip toparlayacak?

Trabzonspor tarihinin en pasif başkanı A. AĞAOĞLU olabilir. Bu yönetimin başarılı olmasını istiyorum. Başarılı olabilirler de ancak amatör ruhla oluşturuluyorsanız amatör ruhun bir arada kalması için samimiyete de ihyacınız var.

Bugün böyle salak salak işler yapan Hayrettin H. yarın benim tek amacım Trabzonspor’a hizmet etmekti diye ağlayacak. Somut bir örnek verin diyecek bu olaylar unutulduğu için bişe denmeyip sanki haklı olduğu havası oluşacak.

Suç sende değil sana görev yetki sınırı çizemeyen, sevk ve idare yoksunu başkanda. Yaptığı yanlışları düzeltmek kendi elinde. Kendinle yüzleşmek de büyük bür erdem. Zor bir görev üstlendiler ama çok amatör hareket ediliyor.
                            İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                            İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                            Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Özkan Sümer'den intikamını bu şekilde mi alıyorsun ilkel egolu başkan,Aralık ayında seni TRT Spor'a yorumcu olarak postalar Özkan Sümer.
                              Ünal Karaman'ı da istememiş,yapamaz demiş,sen o olmayan futbol aklınla ikna etmişsin,siz bilirsiniz demiş.

Az kaldı,o ilkel egonu da alıp gidersin.
                              En son sasone tarafından düzenlendi; 15.08.2018, 22:23.
                              • Memento mori

Yorum

• Her gelen yeni yönetim daha sezonun en başından koca seneyi çöp etmek zorunda mı?

Yeter, kurtarın şu kulübü artık, kadrolu yiyicilerinden
                                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X