Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben niye gerileyim
    HH gibi ne yaptığını bilemeyecek zekadan yoksun bir adamı kulübün başına musallat edenler düşünsün.
    Ya adam ezik gibi Şenol Güneş, Tolga Zengin resmine macron forma göndermesi yapıyor
    Ne günah işledik de bu adamın üstün zeka performansına maruz kalıyoruz
    NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
    https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
    Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• Başkan biraz ego kas, tamam ekonomiyi düzeltmeye çalışıyorsun ama bu takım seni de hocayı da yer. Tandemin Mustafa Akbaş-Hüseyin Türkmen. Tartışmasız ligin en kötüsü
      #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Kulüp futbol kulübü, holding değil haberiniz olsun. Lige de 2 hafta var beceriksizliğin bu kadarı. Sonra panik transferi yapmadık diye övünüp Hüseyinle kitap okuma saati yaparsınız
        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• 38 yaşındayım yaşım itibari ile ilk gördüğm başkan may dı son başkan ahmet ağaoğlu bu aralarda bir çok başkan ve yönetim gördüm ama bu yaşıma kadar ben böyle beceriksiz kabiliyetsiz bir yönetim görmedim tam bir fiyasko

Yorum

• Transfer konusunda biraz yok yok baya baya geç kalmadınız mı?

Yorum

• kimse alınmasın ama en ufak olumlu işten en azami payı kapmaya calısılması, en kücük olumsuzluklarda elestiri yağmuruna tutulmasına sebep olacak....

biraz mütevazilik biraz geri planda kalma biraz paylasım ile işe başlansa....

ve herseyi gectim, doğru elestiri, doğru teshis yapamayıp yine yanlıs yerlerde çözüm aranacak....
              En son pazarkapılı tarafından düzenlendi; 28.07.2018, 09:33.
              ıslak imza....

Yorum

• Gelen kazığı atıyor, sonra da taraftara suçu atıp gidiyor. Bari burda öyle olmasın. Kendi kendimizi bitiriyoruz. Hakaret edenleri, üzüm yemek değil bağcıyı dövmeyi hedef edinenleri ayıralım, ama bunu yaparken eleştrisel ortamı da koruyalım, yüceltelim
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk 5 maçta alınacak 4 puandan sonra bu sayfaları görür gibiyim..
                  www.x.com/zykmda

Yorum

• Bu yönetim kurulunun diğer adamları ne iş yapar. Çakma Nevzat Aydın vardı bi tane o ne alemlerde? Bir de Transfer Profesörü Faruk Kanca?? Taraftar Faruk Kanca’yı eleştirirken Ağaoğlu tanırım eleştiriler yersiz demişti sonra Bu Faruk transfer komitesinden de işim yoğun diye ayrıldı. Trabzonspor isim yapma makam kapma yeri midir? Ahmet Metin Genç gibi belediyeye mi oynuyor bu eleman da?
                    İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                    İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                    Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Hayrettin Hacısalioğlu

Yabancıya asla karşı değilim. Yabancı oyuncu her ülkeden gelir, sporun içinde var. Ancak Trabzon, sosyal açıdan zor bir şehir. Biz çok sevsek de dışarıdan gelenlerin uyumunda zaman zaman zorluk çektiği gerçek. Bu nedenle bu kültürde, coğrafyadaki yabancı oyunculardan takıma takviye yapmanın hem daha ekonomik hem daha sağlıklı olacağını düşünüyoruz. O nedenle İran, Gürcistan, Yunanistan'ın, Trabzonspor için öncelikli tercih bölgesi olması lazım. Bu demek değil ki kadro sadece buradan güçlendirilecek, tabii ki diğer yerlerden de alınabilir

Futbolcu eğitimi almayan, peşinhükümlü yaklaşan bu taşralı zihniyet.

Bu bağnaz ve sığ anlayışla yönetici olmasını kabullenmek, hazzetmek mümkün değil.

Bu coğrafyalardan Şota getireceksen sözüm yok lakin basit ve vasat oyuncunun pazarı haline getireceksen bu işi yapma ?

Şayet Trabzon sosyal açıdan zor ve uyum yakalamakta zorluk yaşanan bir yer ise ?

Aurelio, Lee Young, Colman, Jaja, Yattara, Szymkowiak vs... niye uyum sorunu yaşamadı.

Yoksa bunların adı Shakespeare değil de Şeyh Pir mi ? Geleneklerimize ve kültürümüze aidiyetle bağlanması neyin sonucudur.

Bilimsel çalışmanın raporunu yazarak bizi aydınlatması lazım Hayrettin Hacısalihoğlu'nun.

Hayrettin H.'nun şunu bilmesi lazım. Kaliteli ve berbat futbolcu vardır. Bunu ayırt etmeli.

Bir oyuncunun uyum sağlaması için oyuncuya maddi olarak iyi imkanlar sağlamalı onun çevresine de iyi futbolcular vermen lazım.

30 yıldır doğrudüzgün üst akıl ile yönetilemiyoruz ondan sonra da sonuç hep hüsran oluyor.

Yorum

• Bugün İstanbul'da bir avm'de Faruk Özak Başkan ve Hüseyin Tok ile karşılaştım. Başkan ile ayak üstü Trabzonspor hakkında konuştuk. Gerçekten çok üzüldüm. "Kulüp batmış" dedi. Hacıosmanoğlu ve Usta yönetimlerinin takımı uçuruma sürüklediğini ve bu yönetimler zamanında büyük hırsızlıkların olduğunu söyledi. "Biz sizden müdahale etmenizi çok bekledik. Neden gördüğünüz halde önüne geçmediniz bu işlerin" dediğimde kulüp işlerine karışmasının engellendiğini söyledi. "Ama bu çocuklar iyi niyetli" dedi Ağaoğlu yönetimi için. Tamam durumumuzun kötü olduğunu biliyoruz da yüz yüze söz sahibi birinden bunu duymak gerçekten üzücüydü.

Yorum

• İlk olarak BunyaminEraslan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bugün İstanbul'da bir avm'de Faruk Özak Başkan ve Hüseyin Tok ile karşılaştım. Başkan ile ayak üstü Trabzonspor hakkında konuştuk. Gerçekten çok üzüldüm. "Kulüp batmış" dedi. Hacıosmanoğlu ve Usta yönetimlerinin takımı uçuruma sürüklediğini ve bu yönetimler zamanında büyük hırsızlıkların olduğunu söyledi. "Biz sizden müdahale etmenizi çok bekledik. Neden gördüğünüz halde önüne geçmediniz bu işlerin" dediğimde kulüp işlerine karışmasının engellendiğini söyledi. "Ama bu çocuklar iyi niyetli" dedi Ağaoğlu yönetimi için. Tamam durumumuzun kötü olduğunu biliyoruz da yüz yüze söz sahibi birinden bunu duymak gerçekten üzücüydü.
                          Maalesef giden 2 Başkan da %100 Fetö konusunda pozisyona göre ATANDI. Düşünüyorum, şike davasında Fetö, ülkeyi karıştırmak için bilinen ve yapılan pislikleri Fener üzerinden KAOS amaçlı ortaya çıkardı, Aykut yavşağı bile herkes hız yaptı radara biz yakalandık dedi.

3 büyütülmüşlerin tüm şampiyonlukları şaibelidir, HAKEM-FEDERASYON-ŞİKE-TEŞVİK-RAKİP OYUNCUYU VEYA TEKNİK EKİBİ AYARTMA olmayan tek sezonları yoktur.

Bize gelen başkanlar, işi sürüncemede bıraktı, Usta ise adeta Fetöye çalıştı, klübü batırdı gibi görünüyor.

SON DURUM:

Ağaoğlu Trabzon şehri için son şans, ya tekrar 4 büyük olmak için en az 2 sene YAPILANMA ve ÇİLE dönemimiz olacak, ya da borç 1 Milyardan yukarı tırmanacak elde tek başarı kalmayacak ve kümeye oynar hale geleceğiz.

Bizdeki duruma göre şampiyonluk çalan 3 büyüklerde durum daha kötü, Başkanları o kadar kansız-hırsız ki, ne para gelse bitiyor.

Ülke futbolunun kurtulması

1. EN TEPENİN, FEDERASYONUN düzenlenmesine bağlı.

2. Klüp başkanları, AŞ olacak klübün sahibi olmalı, dönemindeki kar-zarardan %100 sorumlu olmalı (yeni yasa ile oldu galiba)

3. Devlet, milli politika belirleyerek borçları-gerlirleri düzenlemeli, 5 yıllık plan yapıp uygulamalı.

Tüpçü ile imkansız, yeni Bakana bakacağız ...
                          En son Tekke tarafından düzenlendi; 30.07.2018, 11:46.
                          Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• bu adam nasıl hala Trabzonspor da kavulmak için daha neler söylemesi gerekiyor kendini ne zannediyor anlamadım.

İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• ozer ile ilgili klubun hazrılattıgı yazı ilkesel, akademik ve objektif deger tasımıyor....bir defa oyuncu "bir onceki yonetim" olarak adlandırılan kurul ile sozlesme imzalamamıstır, trabzonspor ile mukavele imzalamıstır....boyle bir soylem olamaz....

madem gecmis yonetime baslangıcta vurgu yapıldı, neden gecmiş yonetimi bu olaydan dolayı kamuoyu onune atacak degerlendirme, elestiri yada hesap sorma yazıda yok, neden?....sozlesmeler karsılıklı yapılıyor sayın mevcut yönetim kurulu....

bastan hatalı olan, kavram kargasası ve alısılagelmiş uygunsuzlugun devamı yonunde hareket etmeye calısılması dogrultusunda kaleme alınan bu yazıda içerigi zaten tartısmaya gerek duymuyorum, tanımlamaları anlamaya kafa yormuyorum....

sonuna kadar hakkını arayan tüm işçi kardeslere selam olsun, konuları karıstırmayın ve bu konunun muattabı ve baş sorumlusu isverenler ile ugrasın sayın mevcut yonetim kurulu....
                                En son pazarkapılı tarafından düzenlendi; 08.08.2018, 20:47.
                                ıslak imza....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X