arkadaşlar hayırdır? bakkal mı yönetiyor klubumuzu? kimler var klubumuzun içinde ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yönetime Yönelik Eleştiriler...
Daraltma
X
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSamimi söylüyorum senin için hem üzülüyorum hem de bir yerden de komiğime de gidiyor bu ikide birde bana çatman Usta'ymış Ağaoğlu'ymuş bu adamların hepsi gelip geçici kardeşim ve bu adamların hepsinin dünyası bizim dünyalarımızdan çok farklı. Hiç birine de gereğinden fazla anlamlar yükleme. Ben Usta'nın ilk seçildiği dönem de Ağaoğlu'na ne yazmışsam harfi harfine aynısını yazıyorum. Ve dediğin gibi de kimseyi "çok desteklemedim". Bana bir şey diyeceksen yalan yanlış şeyler üzerinden demene gerek yok yakışık kaçmıyor böyle ucuz şeyler Çok farklı bakıyoruz olaylara Senin Usta'ya yüklediğin anlamların onda birini ben Ağaoğlu'na ve ya başka birisine yüklemem. Trabzonspor'un menfaatineyse destekler Trabzonspor'un menfaatlerine aykırıysa da eleştirmekten çekinmem. Bırak artık şu adamın yasını tutup millete diş bilemeyi de dert edineceksen Trabzonspor'u dert edin bence
Mesela ben diyorum ki madem Usta borcu 2.5 katına çıkardı, 600 milyon lira ekledi, neden FFP bize ceza vermedi? Sen bana diyorsun ki sana acıyorum, cevap bile vermem. Bu da benim komiğime gidiyor.
Bana diyorsun, sende de net olarak kraldan çok kralcılık var. Seninle kongrenin mart ayında olmasını tartıştığımızı hatırlıyorum, Usta'ya bayağı bir sövmüştün Mayıs'ta yapmadı diye. Ağaoğlu çıktı dedi ki geçen ay, iyi ki Mart'ta yapıldı kongre de 2 ay fazladan vakit kazandık yoksa her şey çok daha zor olacaktı. Fakat Usta zamanında aynı sebepten kongreyi mart ayında yaptığını söylediğinde ciddi ithamların ve itirazların vardı bu konuda.
Rıza'yı getirdi diye adam küfredilerek gönderiliyor, desteklenen adam Ünal Karaman'ı getiriyor.
Takım çok yaşlı diye eleştiriliyor, gençleşeceğiz diye gelen adam takımın yaş ortalamasını yükseltiyor.
Amerika liginden oyuncu alıyor diye eleştirilen adam gönderiliyor, İran liginden transferler yapılıyor.
Kadro yetersiz diye giden adam eleştiriliyor, o yetersiz kadrodan 10 tane adam gönderiliyor, 2 transfer yapılıyor.
Trabzonspor başarısızdı, hedefsizdi diye eleştiriliyor, yeni gelen başkan geçen sezonki takıma anlamda övgüler yağdırıyor ve o kadroya o kadar güveniyor ki yalnızca o kadronun artıklarıyla sezona giriyor. Gelgelelim önceki vizyonsuzdu, bu vizyonlu ama yeni vizyon reis de 3 yıl bir tane hedef koymaktan korkuyor.
Benim Usta'ya yüklediğim anlam şudur. Ben bu adamın akıllı, dürüst, şerefli, sorumluluk sahibi, yüksek analitik düşünce gücüne sahip ve müthiş derecede fedakar bir insan olduğuna inanıyorum. Koşullar göz önünde bulundurulduğunda güzel işler yaptığını düşünüyorum ve bu grafiğin de yükselerek devam edeceğine inancım tamdı. Bir insan bir veya birçok konuda eleştirilebiliyor diye bu kişinin başarısız veya kötü olduğu anlamına gelmez.
Trabzonspor bakkal dükkanı değil. Bunlar öyle yönetiyorlar. Sürekli bir maliyet kısma politikası. Gelir artırma yok, hedef artırma yok, verim artırma yok, yalnızca maliyeti düşürme, hedefi düşürme, beklentiyi düşürme. Bu Ağaoğlu politikası Usta'nın da gündemine gelmişti hatırlarsın. O da o zaman demişti ki bu borç para harcamayarak kapatılacak bir borç değil, Trabzonspor hiçbir zaman hedefsiz kalamayacak kadar büyük bir kulüptür, biz ekonomik olarak tutumlu olurken bir yandan da sportif başarı kovalamalıyız bu bataktan ancak böyle çıkarız gibisinden sözleri vardı.
Bu demektir ki sen Abülkadir'le Yusuf'u şampiyonlar ligine çıkartırsan o borcu 1 yılda yarıya indirirsin. Ağaoğlu'nun iyi niyetine ve dürüstlüğüne inancım tam fakat gerçekten çok yetersiz, çok vizyonsuz bir adam. Keza HH, Özkan Sümer artık dinazor olmuşlar. Burak'ın maaşında yapacakları 500 bin euro indirimle kulübü kurtaracaklarını zannediyorlar. Kendileri olsa Burak'a o parayı vermezlerdi, paramız yok derlerdi. Halbuki kaç kere çıkardı o parayı Burak. Avrupa da görecektik uzun süre sonra, belki orada başarılı olacaktık fakat Akhisar yarı final ve finalde GS ve FB'yi yenip kupayı kazanıyor ya, işte Usta döneminin özeti, TS'nin kaderi.En son Karmam tarafından düzenlendi; 23.07.2018, 13:26.
Yorum
-
Ya [MENTION=50734]Karmam[/MENTION] sana niye acıyayım kardeşim nerelere çekiyorsun mevzuları
Güzel kardeşim benim, öyle acayip şeyler diyor ve itham ediyorsun ki sana uysam saçma sapan şeyleri sayfalar dolusu tartışmamız gerekecekSöylediğin bir çok şeyin benimle ilgisi yok. Hatta farkında değilsin ortak fikirde olduğumuz bir çok mevzular dahi var
Her neyse.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Gönderilirken 450bin avro isteyen ersuna bu para ödenmediği için, adam dava açıyor ve 10 milyon TL (1,3 milyon avro) tazminat kazanıyor. Benzer olay Özer'de de vuku bulmuştu. Bu işte ihmali olanların yargılanması ve bu farkları faiziyle ödemesi gerekir. Çocuk oyuncağı olmamalı bu işler. Klübün başına geçiyorsan, yönetici oluyorsan öyle ceketi alıp gitmek olmamalı.
Olay vuku bulduğunda görevde olan Usta yönetimiydi. Bu konuda da kendisinden açıklama bekliyoruz. Belki twitter'dan yazar...Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....
Yorum
-
İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGönderilirken 450bin avro isteyen ersuna bu para ödenmediği için, adam dava açıyor ve 10 milyon TL (1,3 milyon avro) tazminat kazanıyor. Benzer olay Özer'de de vuku bulmuştu. Bu işte ihmali olanların yargılanması ve bu farkları faiziyle ödemesi gerekir. Çocuk oyuncağı olmamalı bu işler. Klübün başına geçiyorsan, yönetici oluyorsan öyle ceketi alıp gitmek olmamalı.
Olay vuku bulduğunda görevde olan Usta yönetimiydi. Bu konuda da kendisinden açıklama bekliyoruz. Belki twitter'dan yazar...
Yorum
-
İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGönderilirken 450bin avro isteyen ersuna bu para ödenmediği için, adam dava açıyor ve 10 milyon TL (1,3 milyon avro) tazminat kazanıyor. Benzer olay Özer'de de vuku bulmuştu. Bu işte ihmali olanların yargılanması ve bu farkları faiziyle ödemesi gerekir. Çocuk oyuncağı olmamalı bu işler. Klübün başına geçiyorsan, yönetici oluyorsan öyle ceketi alıp gitmek olmamalı.
Olay vuku bulduğunda görevde olan Usta yönetimiydi. Bu konuda da kendisinden açıklama bekliyoruz. Belki twitter'dan yazar...///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
Ersun Yanal'ın gelişini detaylıca yazmıştım. Gelirken de giderken de tazminat alan ilginç bir adam.
Ne ilginçtir ki bizim insanımız bilginin değil inanmak istediği saçmalıkların peşinde gidiyor. Camianın düzeyi böyleyken yöneticilerden mucize bekleyemiyorum. Çünkü herkes adamcı. Özer, Ersun, Velickovic, Ahmet, Mehmet... Soyun anasını satayım. Bulmussunuz böyle yöneticileri, soyun Trabzonspor'u.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İnsanlar profesyonel çalışıyor verim alırsın alamassın Ersun, Ünal,Ali,Mehmet.
Kimse indirime gitmez çünkü sözleşme imzalıyorsun. Bunu ancak yerli buranın insanı yapar yani Trabzonsporun insanı.Tabi insanlar aç gözlü çok kazanan biriysen bu paraları almayabilirsin sana kalmış zaten kimseye maaşı indirelim denmez anlaşmışssın artık yabancılar böyle çalışır alırlar paralarını aldıktan sonra yaptıkları işler önemlidir.Profesyonel klupsen yok abi tanıdıksın indirelim denemz iş yapıyorsun.
Adama sorarlar sen madem profesyonelsin benim gerekli eksik mevkilerimi tammaladın mı eksik sol açığım veya stoperlerimi maddi durumumua göre planlı olarak scout atadın araştırdın mı? analiz sıfır yapmazlar çünkü yönetim profesyonel değil.
para konusu:mesela adam kazanıyor ama kişilik meselesi işte burada insanın insiyatif kullanması vardır.Bu kişilik meselesidir.Sen anlaşma yapmışssın adam alır parasını.Dünyada heryerde böyle.Ama şunu der ben bu parayı aldım der hoca tazminatımı aldım ama ben bu parayı hastalara vereceğim der bu çok güzel bir şey misal Ersun tazminatını aldı gider hayır işi yapar veya vesaire... bu yok bizimkilerde
çok önemli bir örnek :baba adam keanu revees adamın kanser bağışı bir sürü yardımı var bizimkilerin yanında hiç bir şey bizimkilerin yardımları hava gazı adam kazandığının yüklü miktarını hastalara işçilere dağıtıyor.
En son erenslash tarafından düzenlendi; 26.07.2018, 17:04."Annuit cœptis"
Yorum
-
Üzülerek söylüyorum ki bu sene büyük hüsran olacak.
Aralıkta yönetim gidici.
Bunu görmek için müneccim olmaya gerek yokNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜzülerek söylüyorum ki bu sene büyük hüsran olacak.
Aralıkta yönetim gidici.
Bunu görmek için müneccim olmaya gerek yok
DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle))
Eksik olma..
Sayende eski günleri yad ettim, unutmuştum bu paylaşımı.
Eyvallah..NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
castıllo olayını anlamış değilim....hep sakat dendı adam oynamak ıstıyorum dedı..
burak hep sakat ne hıkmetse..satın gıtsın....
sosa kucka elımızde patladı anlaşılan..
kamıl nerde sakatlandı bellı değil..
onur ne durumda her an yıne sakatlanmaya musaıt...
okay gitti..
neredeyse tum tranzonu abdulkadır ve yusufa emanet ettıler...
hayırdır beyler
Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.
Yorum
-
Vay be...
Sen git 450 Bin ÖAVRÖ ödeme sonra 10 MİLYON TL ödemek zorunda kal
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum