Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak HH_52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Makarayı bir yana bırakırsak birşey dikkatimi çekti.

AKP yani R.T. Erdoğan Başbakan olduğu müddetçe Trabzonspor asla ve asla Şampiyon olamaz.

Bizim AKP yi seçen Trabzonsporlular bunu göz önünde bulundursunlar. Başbakan şampiyonluğa oynayan bir kulübün başkanını ve en iyi futbolcusunu makamında şampiyonluğun en kızıştığı anda kabul ediyor. Ve şike ortaya çıktıktan sonrada kurumları ve şahısları ayıralım diyerek şike yoktur diyor.

Olan hep ve hep Trabzonspora oluyor. Trabiki Erdoğanın yandaşları banane Trabzonspordan. Benim için AKP ve Erdoğan önemli derlerse başka birşey diyemem.
    Bu mantıkla Kemal Kılıçdaroğlu'da gelse olamaz,Devlet Bahçeli'de gelse olamaz.Sırrı Süreyya Önder şike konusunda Trabzonspor'a destek çıkmıştı yanılmıyorsam.BDP hükümetinde şampiyon oluruz sanırım...

AK Parti'nin ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bu konularla taraf olduğunu veya müdahele ettiğine inanmıyorum.Sanırım Fenerbahçelilerden gelen tepkilere karşı durumu yumuşatmak ve yargıya müdahele olmasını engellemek için birtakım insanlarla görüşme sağladı ve sağlıyor.

Şike yoktur diye bir beyanatını okumadım ben Başbakanımızın.

Makamında ziyaret eden futbolcu ve yöneticiler var ve bu yüzden şampiyonluk Fenerbahçe'ye verildi,Başakanımız Recep Tayyip Erdoğan bunu sağladı diyorsak şayet;

Pekala Başkanı AK Partili olduğunu iddia edilen,Parti mitingine katılmış bir başkan var iken;soyunma odasına dahi inip desteğini belirten bir Başbakan kulüp ilişkisi var iken;

Biz neden 7. sıradayız şu an?Sizin mantığınıza göre LİDER olmamız gerekmiyor mu?

Yorum

• Özgür yine ınceden dokundurmuşkardeşim saygılar hürmetler.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Özgür yine ınceden dokundurmuşkardeşim saygılar hürmetler.
        Saygı bizden Fatih abim...Hayırlı geceler

Yorum

• İlk olarak özgür6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu mantıkla Kemal Kılıçdaroğlu'da gelse olamaz,Devlet Bahçeli'de gelse olamaz.Sırrı Süreyya Önder şike konusunda Trabzonspor'a destek çıkmıştı yanılmıyorsam.BDP hükümetinde şampiyon oluruz sanırım...

AK Parti'nin ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bu konularla taraf olduğunu veya müdahele ettiğine inanmıyorum.Sanırım Fenerbahçelilerden gelen tepkilere karşı durumu yumuşatmak ve yargıya müdahele olmasını engellemek için birtakım insanlarla görüşme sağladı ve sağlıyor.

Makamında ziyaret eden futbolcu ve yöneticiler var ve bu yüzden şampiyonluk Fenerbahçe'ye verildi,Başakanımız Recep Tayyip Erdoğan bunu sağladı diyorsak şayet;

Pekala Başkanı AK Partili olduğunu iddia edilen,Parti mitingine katılmış bir başkan var iken;soyunma odasına dahi inip desteğini belirten bir Başbakan kulüp ilişkisi var iken;

Biz neden 7. sıradayız şu an?Sizin mantığınıza göre LİDER olmamız gerekmiyor mu?
          Her seferinde yedigin tokatlara rağmen kefen giyip karşılarsan, birileri de gördükleri bütün imtiyazlara rağmen her fırsatta tehdit edip, cumhuriyetin son kalesiyiz derse, koca ulkenin Başbakanı senin aleyhine uefa başkanı ile toplantı da yapar, seçimine iki adayını koyup başkanını da seçer.

Ama bu kadar sopa yemeye hala ne alakası var diyebilmek büyük başarı. Aynı dünyada yaşamak isterdim bu zihniyetle.
          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Yönetime Yönelik Eleştiriler

İlk olarak özgür6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Andersenden masallar, ahanda bu kafadir bizi bozan, dagitan...

Sent from my iPhone using Tapatalk
            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

"Kişilerle kulüpler ayrılsın." sözünü Türkiye hudutlarında icat eden kimdi?

Platini ile ofisinde 2 saat özel görüşme yapan kimdi?

UEFA'ya, fb ve bjk UEFA Disiplin Kurulu'na sevk edilince "Gelin bu kuralları değiştirelim. Kişilerle kurumları ayıralım." diye seslenen kimdi?

Yıldırım Demirören'i TFF başkanlığına kim getirdi?

TFF Etik Kurulu, Disiplin Kurulu ve Tahkim Kurulu'nu bir günde kim değiştirdi?

Haklı iken susan sen, haksızlar sokaklara dökülürken ne yaptın?

Tatlı rüyalar dilerim sana.
              https://twitter.com/Kalkisim_M

Adalet tecelli etmedikçe umrum yok.

Yorum

• 1461 den transfer ne oluyor acaba ??? daha elindekileri oynatmiyorsun

Yorum

• Yönetime Yönelik Eleştiriler

Aramızda satılmış taraftarlar var ve konuşmaya devam edip bu kulübü batıracaklar.
                  9 # Osvaldo'

Yorum

• Haber61.net haberi doğruysa midem bulandı iyice arkadaşlar:

Fenerbahçe Spor Kulübü, Trabzon Kulübü Basın sözcüsü Yakup Aslan'ın sözlerinden sonra cevap niteliğinde bir açıklama yaptı.

"Geçtiğimiz günlerde, Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Yakup Aslan’ın; Trabzon TV’de sarf ettiği sözlere ilişkin zorunlu açıklamamızdır:

Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü şahıs, yerel bir televizyon kanalına;

“Geliri hiç olmayan bir kulüp 3 yılda 350 trilyon ödemeliydi. 190 trilyon civarında nakit para lazımdı. Biz 4 ayda 80 trilyon ödedik. Aralarında Fenerbahçeli iş adamları da var. Hatta bir Fenerbahçeli "Bizi Aziz Yıldırım'dan kurtar da size her türlü desteğe hazırım." demiş başkana” şeklinde bir açıklama yapmıştır.??

İlgili şahıs;

Kendi deyimiyle –geliri hiç olmayan kulüplerinin- borç durumuna ilişkin; yakın dostluk ilişkilerinden gelen paralar ile 4 ay içerisinde 80 Milyon Lira’lık ödeme yaptıklarını ve ‘Fenerbahçeli’ bir işadamından, başkanları vasıtasıyla Trabzonspor Kulübü’ne birtakım şartlar karşılığında sınırsız bir destek vaat edildiğini açıklamıştır.

İlgili açıklamalardaki, şahsi ilişkiler karşılığında elde edilen paraların; kimlerden, nasıl ve ne şekilde alındığı, kayıt dışı olup olmadığı, MASAK, Maliye Bakanlığı, SPK, Emniyet ve Savcılık makamlarının sorumluluğundadır.

Ancak Trabzonspor Kulübü’ne belli şartlar karşılığında bu ödemeyi yapan ve yine belli şartlar karşılığında daha da fazlasını vaad eden bu ‘Fenerbahçeli’ işadamının kim olduğu ise 25 milyonluk Fenerbahçe camiasını ilgilendirmekte ve bu ismin ivedilikle açıklanması gerekmektedir.

Aksi takdirde bu şahıs ve temsil ettiği zihniyet, tarafımızdan Fenerbahçe'de kaos yaratmak görevi üstlenen müfteri olarak ilan edilecek ve hakkında yasal yollara başvurulacaktır.

Saygılarımızla,

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ"

Yorum

• İlk olarak serdar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Haber61.net haberi doğruysa midem bulandı iyice arkadaşlar:

Fenerbahçe Spor Kulübü, Trabzon Kulübü Basın sözcüsü Yakup Aslan'ın sözlerinden sonra cevap niteliğinde bir açıklama yaptı.

"Geçtiğimiz günlerde, Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Yakup Aslan’ın; Trabzon TV’de sarf ettiği sözlere ilişkin zorunlu açıklamamızdır:

Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü şahıs, yerel bir televizyon kanalına;

“Geliri hiç olmayan bir kulüp 3 yılda 350 trilyon ödemeliydi. 190 trilyon civarında nakit para lazımdı. Biz 4 ayda 80 trilyon ödedik. Aralarında Fenerbahçeli iş adamları da var. Hatta bir Fenerbahçeli "Bizi Aziz Yıldırım'dan kurtar da size her türlü desteğe hazırım." demiş başkana” şeklinde bir açıklama yapmıştır.??

İlgili şahıs;

Kendi deyimiyle –geliri hiç olmayan kulüplerinin- borç durumuna ilişkin; yakın dostluk ilişkilerinden gelen paralar ile 4 ay içerisinde 80 Milyon Lira’lık ödeme yaptıklarını ve ‘Fenerbahçeli’ bir işadamından, başkanları vasıtasıyla Trabzonspor Kulübü’ne birtakım şartlar karşılığında sınırsız bir destek vaat edildiğini açıklamıştır.

İlgili açıklamalardaki, şahsi ilişkiler karşılığında elde edilen paraların; kimlerden, nasıl ve ne şekilde alındığı, kayıt dışı olup olmadığı, MASAK, Maliye Bakanlığı, SPK, Emniyet ve Savcılık makamlarının sorumluluğundadır.

Ancak Trabzonspor Kulübü’ne belli şartlar karşılığında bu ödemeyi yapan ve yine belli şartlar karşılığında daha da fazlasını vaad eden bu ‘Fenerbahçeli’ işadamının kim olduğu ise 25 milyonluk Fenerbahçe camiasını ilgilendirmekte ve bu ismin ivedilikle açıklanması gerekmektedir.

Aksi takdirde bu şahıs ve temsil ettiği zihniyet, tarafımızdan Fenerbahçe'de kaos yaratmak görevi üstlenen müfteri olarak ilan edilecek ve hakkında yasal yollara başvurulacaktır.

Saygılarımızla,

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ"

kendi acilarindan tutarli ve hakli bir bildiri

koyun gudemeyecek capsiz adamlara emanet kulubumuz. yonetici sifati tasiyan ama apartman yonetecek kadar bile liyakate sahip olmayan zat akim demeye calisirken bkum derse bunun muhattabi olan kurum illaki boyle bir aciklama yapar.

ayrica bu olayi bende Trabzonspor taraftari olarak merak ediyorum. kimmis bu fenerli isadamlari ? verdikleri destegin hukuku platformdaki karsiligi nedir? sponspor mu olmuslar, bagista mi bulunmuslar ? yoksa baskanin yaptigi gibi fenerlilerle sorunumuz yok goygoyu yapmak icin dusunulmeden soylenmis populist palavralar mi?

Yorum

• Ya beni bir tek Fatih abi mi anladi :-) Bugune kadar hangi fikriyatta oldugumu bilmeden keske boyle yorumlar olmasaydi.Ben inceyi gorunce golumu atayim dedim ama ofsayt oldu bizimkisi...Neyse saglik olsun:-)

Yorum

• İlk olarak Fatih Birinci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Alper boguslu harici hepsi gereksiz ki sebahattin cakiroglu daha yönetimde
                          gereksiz adamsa neden bastan orda idi
                          13 Vitor Hugo

Yorum

Ya beni bir tek Fatih abi mi anladi :-) Bugune kadar hangi fikriyatta oldugumu bilmeden keske boyle yorumlar olmasaydi.Ben inceyi gorunce golumu atayim dedim ama ofsayt oldu bizimkisi...Neyse saglik olsun:-)
                            Herkesin cevap verdiği mesajından hiç ince bir şey anlaşılmıyor.
                            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Başkanın herşeyiyle millet eleştirdi. Şimdi konuşması ile eleştirmeye kalkıyor. Ulan o senin kültürün ile konuşuyor.neyini eleştiriyorsun hadsiz? Demezler mi adama ? en azından ben derim...

Bu tarzda olan taraftarlara inat gidip sarılasım geliyor Başkana .
                              Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                              Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

Ya beni bir tek Fatih abi mi anladi :-) Bugune kadar hangi fikriyatta oldugumu bilmeden keske boyle yorumlar olmasaydi.Ben inceyi gorunce golumu atayim dedim ama ofsayt oldu bizimkisi...Neyse saglik olsun:-)
                                Valla seni bende anlamadım. En azından fatih gibi anlamadım.
                                fikriyatına değil zaten yazına cevap verilir forumlarda.

ama sizin yaptıgınız Ts taraftarlıgı değil. drek partizanlık desem fazla abartı düşmez.

mahkemenin ceza verdiği bir şahıs
                                bu şahı bile ben ne yaptı isem fb icin yaptım diyor
                                ama tahkim basbakanın klupler ve kişiler sozu ile 180 derece değişiyor.

siz diyorsunuz ki hic etkisi yok cidden ilginc.
                                13 Vitor Hugo

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X