Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    "Mustafa Yumlu ve Zeki Yavru ben Başkan olduğum sürece Trabzonspor'da oynayamazlar"

Bu kararı verdiğinde ne kadar çok takdir ettiysem, şuan o kadar yeriyorum, tükürdüğünü kaçıncı kez yaladın İHO?
    Belki başkan bırakmıştır...

Yorum

• ortada ters bir zihniyet var...neye ters ? orasını herkes değerlendirsin kendi etik değerlerine göre.....

Zeki madem bu kadar masumdu (affedilecek kadar) bugüne kadar niye ceza almak zorunda bırakıldı...burnu sürtülmek istendi o zaman....

Zeki'nin Mustafa kadar bu işte (ne işi ise artık, takımı sabote ettiler deniyor) bu kadar dahli yoksa suçu neydi....Veya Mustafa ile Zeki'nin işlediği söylenen kabahatler arasındaki fark neydi bu kadar Zeki'nin affedilmesine sağlayacak...

bütün bu olanlardan sonra benim aklıma şöyle bir senaryo geliyo....

Klup disiplin talimatı:
      Madde....17 : Takımı maç içerisinde sabot eden veya böyle bir davranış içerisinde direk etkisi olduğu gözlenen klup futbolcu, malzemeci, teknik adamı, antrenörün klup ile iş sözleşmesinin feshine dair karar verilmek üzere eylemin gerçekleştiği maç tarihinden başlamak üzer en fazla 6 ay içerisinde karar verilir.

Madde ....18: Madde 17 belirtilen eylem içerisinde direk olmasa da göz yuman futbolcu , malzemeci, teknik adam, antrenör hakkında klup ile iş sözleşmesinin feshine dair karar verilmek üzere eylemin gerçekleştiği maç tarihinden başlamak üzer en az 3 ila en fazla 6 ay arasında değişin süre verilir. Bu süre sonunda personelin hal ve hareketlerine göre klup de geleceğine ilişkin karar verilir....

(Yukardaki senaryo disiplin talimatına göre Mustafa Madde 17.'den paket, Zeki Yavru ise Madde 18. de af edilmiş.)

bugüne gelirsek....

Demek ki takım menfaatleri gururdan daha önce geliyor ki o zaman Mustafa da affedilmeliydi KLUP MENFAATLERİ UĞRUNA....

Veya başka birşey ...bilemiyorum artık....(Zeki'ye Bosi yokluğunda ihtiyaç olduğuna inanmıyorum. Salih var orda artık....)
      ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Bu başlíğí çok kullanan biri olarak başkanın benim kafamdaki profile uyan tarza yaklaştíğını söyleyebilirim....

Başkan bu maçın bu kívama gelmesinde başrol oynadı....." Muslu" onun çatlamasının zevkindeyin şu an...

Başkan " ben takımı çekicem.....görcez bakalím türk futbolunda neler olacak...."

Başkanın "eli güçlü " olmasa bu çikişi yapamaz....

Artık Haziran- TFF seçimlerini bekliyoruz....
        ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• Ulusal bir kanalda Figen Civan denilen sözde spor yazarı Trabzonspor alenen şike yapmıştır diyor programa konuk olan Ali Uzunay ağzının payını veremiyor. Ah Yakup Aslan olacaktı ki...
          Trabzon bir sevda,
          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ulusal bir kanalda Figen Civan denilen sözde spor yazarı Trabzonspor alenen şike yapmıştır diyor programa konuk olan Ali Uzunay ağzının payını veremiyor. Ah Yakup Aslan olacaktı ki...
            fazla takilmaya gerek yok. ispat etsin

Yorum

• artık her seferinde televizyon programlarına katılınmamalı. bu kadar kolay ulaşılabilir, konuşturulabilir olmamalıyız. daha kurumsal daha politik olunması lazım. başkan reyting peşindeki televizyon şarlatanlarıyla boş yere tartışma yaratıyor. bıraksın havlasınlar dursunlar. ya da kulüp sözcüsü konuşsun. trabzonspor başkanlık makamı küçük düşüyor böyle. tamam çoğu zaman iyi konuşuyor ama kulüp başkanı televizyon televizyon gezmemeli.
              En son admin tarafından düzenlendi; 10.02.2015, 14:06.
              #

Yorum

• dünkü çanakkele geçilmezi oynayan acizliğimiz yönetimin yaptığı transfer hatalarının özetidir.

Yorum

• Real Madrid bile gununde olmadimi eziliyor bu neyin kafasi yok hatali imis
                  Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Yönetime Yönelik Eleştiriler

İlk olarak Kazım Bostan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    artık her seferinde televizyon programlarına katılınmamalı. bu kadar kolay ulaşılabilir, konuşturulabilir olmamalıyız. daha kurumsal daha politik olunması lazım. başkan reyting peşindeki televizyon şarlatanlarıyla boş yere tartışma yaratıyor. bıraksın havlasınlar dursunlar. ya da kulüp sözcüsü konuşsun. trabzonspor başkanlık makamı küçük düşüyor böyle. tamam çoğu zaman iyi konuşuyor ama kulüp başkanı televizyon televizyon gezmemeli.
                    Bu yönetimin bugüne kadar hatasız yaptığı tek şey resmi siteden yapılan açıklamalar.. Sürekli ekran ekran dolaşmak yerine bu yolu denemek lazım. Ha bu demek değildir ki hiçbir programa katılmasın.. Sadece dediğiniz gibi kolay ulaşılabilirlik havası verdirmemesi gerek başkanın..
                    www.x.com/zykmda

Yorum

• Baskan haklı, hakemler 3 büyükleri tuttugu kadar bizi tutsa bizde rahatca sampiyon oluruz.

Gasp edilen 15 puanı acıklayacak zaten.

Yorum

• Ben yıllarca TV PROGRAMLARINA NEDEN BİR YÖNETİCİMİZ BAĞLANIP TA ŞUNLARIN AĞZININ PAYINI VERMEZ diye kendini yerdim. Şimdi başkan ve yöneticilerimizi bu konuda alkışlıyor tebrik ediyorum. Hatta daha sık çıkıp bunların ağzının payını versinler...
                        2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ulusal bir kanalda Figen Civan denilen sözde spor yazarı Trabzonspor alenen şike yapmıştır diyor programa konuk olan Ali Uzunay ağzının payını veremiyor. Ah Yakup Aslan olacaktı ki...

Kadın futbol değerlendirmecisi ( ) kontenjanından televizyona insanları biraz da bu rahatsız etsin diye konulmuş ,kımıl zararlısının teki.

Ciddiye mi aldın hocam? Bunların bir başka versiyonu da hatırlarsınız Giresunda program yapan yerel bir radyoda aklınca Trabzonspor'a hakaret etmiş sonra yedi sülalesini yad eden telefonlar ve tweetler alınca sesini çıkarmaz olmuştu
                          Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kadın futbol değerlendirmecisi ( ) kontenjanından televizyona insanları biraz da bu rahatsız etsin diye konulmuş ,kımıl zararlısının teki.

Ciddiye mi aldın hocam? Bunların bir başka versiyonu da hatırlarsınız Giresunda program yapan yerel bir radyoda aklınca Trabzonspor'a hakaret etmiş sonra yedi sülalesini yad eden telefonlar ve tweetler alınca sesini çıkarmaz olmuştu

ümit özat a hak verdiğim tek konudur, kırolukla felan ilgisi yok arkadaş kadınlar futboldan an la maz. kadından spor yorumcusu OL MAZ. okuduğum bölümden dolayı okulda birçok örneğini görüyorum, bazen tartışıyoruz bu konu üzerine... futbol üzerine konuşurken bunlar böyle bambaşka bir boyuta giriyorum, bazen gülüyorum bazen ağlıyorum. Allah ını seven sussun diyorum o derece yani...
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Yerin Kulağı...
                              Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, çok önemli gelişmeler olmazsa genel seçim öncesi Trabzonspor Başkanlığına veda edecek! Yargıtay’daki dosyanın 3 Mart’ta karara bağlanacağını ve önceki kongrenin muhtemelen iptal edileceğini söyleyen deneyimli bir hukukçu, ‘Hacıosmanoğlu, Yargıtay ve Yerel Mahkemelerdeki davaların aleyhine sonuçlanacağı tahmin ediyor. Ayrıca kendisine destek veren siyasiler de desteği çektiler. Hacıosmanoğlu’nun Fenerbahçe maçı öncesi yaptığı açıklama sezon sonu başkanlığa veda edeceğinin işaretidir. Hacıosmanoğlu, ‘iz’ bırakarak, taraftarı hoşnut ederek veda etmenin hazırlığını yapıyor’ iddiasında bulundu. Deneyimli hukukçu, Hacıosmanoğlu’na TFF, Disiplin kurulunun bir ceza daha vereceğini ve Başkanın sezon sonuna kadar maçlara gidemeyeceğini öne sürdü.

Yorum

• İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yerin Kulağı...
                                Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, çok önemli gelişmeler olmazsa genel seçim öncesi Trabzonspor Başkanlığına veda edecek! Yargıtay’daki dosyanın 3 Mart’ta karara bağlanacağını ve önceki kongrenin muhtemelen iptal edileceğini söyleyen deneyimli bir hukukçu, ‘Hacıosmanoğlu, Yargıtay ve Yerel Mahkemelerdeki davaların aleyhine sonuçlanacağı tahmin ediyor. Ayrıca kendisine destek veren siyasiler de desteği çektiler. Hacıosmanoğlu’nun Fenerbahçe maçı öncesi yaptığı açıklama sezon sonu başkanlığa veda edeceğinin işaretidir. Hacıosmanoğlu, ‘iz’ bırakarak, taraftarı hoşnut ederek veda etmenin hazırlığını yapıyor’ iddiasında bulundu. Deneyimli hukukçu, Hacıosmanoğlu’na TFF, Disiplin kurulunun bir ceza daha vereceğini ve Başkanın sezon sonuna kadar maçlara gidemeyeceğini öne sürdü.
                                Kongre yenilense dahil Hacıosmanoğlu'nun Başkanlığı bırakacağını söylemek yanlış olur....

Hatta Hacıosmanoğlu kimsenin tahmin edemeyeceği bir süpriz yapabilir aldığım duyumlara göre....
                                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X