Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yönetime Yönelik Eleştiriler...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yakup Aslan, "Mehmet sözleşmesi gereği 11 milyon euro'ya gidebilir. Keşke bu rakamı sezon başında 15-20 yapsaydık" ifadelerini kullandı.

http://www.ligtv.com.tr/haber/mehmet...roya-gidebilir

Bu nasıl bir açıklama, bu kaçıncı iş bilmezlik arkadaş. Kimlere kaldık.
    yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• Alman sitelerinde paf takım diye alaya alınıyoruz. Gelmişini geçmişini öttüdreyim bizi bu durumlara sokanların...

Siz de bizi bu duruma sokarsanız, sizin de yedi ceddinizi.
      Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İspanya'da var, her takım kendi pazarlıyor.
        Eyvallah. İlk kez duydum öyleyse düzeltelim mesajı.

Yorum

• YAKUP ASLAN ADINDAKİ NE İDÜĞÜ BELİRSİZ, HANGİ İLKOKULDAN MEZUN OLDUĞUNU BİLMEDİĞİM BU KİŞİNİN orada sözcü olması bile başlı başına saçmalık. Bugüne kadar başkana ağır eleştiri yapanlara yapmayın etmeyin diyordum ancak yeter.. Başkan bu gereksiz insanı kovmalıdır. Böyle saçmalık olamaz arkadaş. Yok 15 değil 10 verin de alın.. demeye getiriyor konuyu. zaten kendisi hakkında ğsli diye dedikodular da ayyuka çıkmıştı zamanında.

İstifa etmeyeceğinden emin olduğum için kovulmasını talep etmeliyiz.

Edit: Bu yaptığı "saçma" olan ilk açıklama da değil..
          En son İlkhan tarafından düzenlendi; 12.03.2015, 17:30.
          MCMLXVII

Yorum

• İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Araplara satılacak!

12 Mart 2015 / 11:17

Profesyonel liglerin yayın hakları ve sponsorluk gelirlerini yönetmeye talip olan Kulüpler Birliği'nin planı belli oldu

Süper Lig maçlarının yayın hakkı satışı ve pazarlamasından en azından 1.5 kat fazla kar etmek isteyen Süper Lig kulüpleri, Süper Lig A.Ş.’nin kurulması için harekete geçti. Süper Lig A.Ş.’nin kurulmasının ardından kulüpler, Kulüpler Birliği Vakfı adını da ‘Futbol Vakfı’ olarak değiştirecek ve alt profesyonel liglerde yer alan kulüpleri de kapsayan bir vakfı hayata geçirecek.

Her forma olacak
            Süper Lig A.Ş., CEO’nun yöneteceği 5 kişilik Futbol Ligi İcra Kurulu tarafından yönetilecek. Süper Lig A.Ş.’nin asıl amacı lig maçları yayınının satışını üstlenmek olacak ama amaçlar arasında ‘üstel büyüme’ de yer alacak. ‘Üstel büyüme’nin anlamı ise Süper Lig karşılaşmalarının başta Azerbaycan ve Türki Cumhuriyetler olmak üzere pek çok ülkeye satılması için çalışılması olacak. Süper Lig daha sonraki aşamada ise müslüman ülkelere de açılacak ve bu ülkelerde tüm lig takımlarının formalarının bulunduğu mağazalar açılacak ve pazarlama yapılacak.

CEO aranıyor
            Kulüpler Birliği’nin önceki gün gerçekleştirdiği toplantıda Süper Lig A.Ş.’nin kurulması kararı ile birlikte yeni yapılanmada profesyonel CEO’luk görevini kimin üstleneceği konusunda da zihin cimnastiği yaptığı öğrenildi. Toplantıda futbol dünyasının tanıdığı bazı isimlerin gündeme geldiği, son kararın çalışmalar netleştikten sonra verileceği bildirildi.
            Hehe Araplar enayi.Araplar ticarette babalarini da tanimaz.Dandik lige o para vermezler.Kara para aklama degilse 200 mio bu ligin en fazla ederi
            çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• 11 milyon euro çok iyi para.Lig'de bu parayı verebilecek babayiğit yok.Avrupaya gitmek isterse hiç kimse bir şey yapamaz.

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Alman sitelerinde paf takım diye alaya alınıyoruz. Gelmişini geçmişini öttüdreyim bizi bu durumlara sokanların...

Siz de bizi bu duruma sokarsanız, sizin de yedi ceddinizi.
                Tam olarak anlayamadim? Ne demek istiyorlar yani?
                Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• Yönetime Yönelik Eleştiriler

İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tam olarak anlayamadim? Ne demek istiyorlar yani?
                  Mehmet Ekici Transfermarkt sitesinin gündemine oturdu. Sürekli hakkında haberler yapılıyor. gsye oyuncu yetiştiren paf takım olduğumuz yorumları yapılıyor her seferinde haberlerin altında. Almanlar bile başladılar yani. Acaip canımı sıkmaya başladı bu durum...

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Mehmet Ekici Transfermarkt sitesinin gündemine oturdu. Sürekli hakkında haberler yapılıyor. gsye oyuncu yetiştiren paf takım olduğumuz yorumları yapılıyor her seferinde haberlerin altında. Almanlar bile başladılar yani. Acaip canımı sıkmaya başladı bu durum...
                    nickin ne tm.de de seni benim manager ligime davet ediym
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Girin siz de yazin kardesim o zaman, sorunun bizim takimda olmadigini futbolcu karakterinde oldugunu. Hepsinin kari-kiz, gece hayati icin istanbul'a kapagi atma ugrasi icinde oldugunu ve gidenin de ayni performasi sergileyemeyip gittigine bin pisman oldugunu yazin. Yazin yani bunlari, durmayin.
                      Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• Hekimoğlu, Muharrem Usta'nın listesindeydi öyle hatırlıyorum. Tekrar birlik olsunlar niye ayrı ayrı yürüyorlar anlamıyorum. Güçlü bir yönetim gelmedi gitti.

Yorum

• Yönetime Yönelik Eleştiriler

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          nickin ne tm.de de seni benim manager ligime davet ediym
                          Facebooktan takip ediyorum tm'yi. Bizim haberlerin altında kafayı yememek mümkün değil.
                          İlk olarak MaEsTrO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Girin siz de yazin kardesim o zaman, sorunun bizim takimda olmadigini futbolcu karakterinde oldugunu. Hepsinin kari-kiz, gece hayati icin istanbul'a kapagi atma ugrasi icinde oldugunu ve gidenin de ayni performasi sergileyemeyip gittigine bin pisman oldugunu yazin. Yazin yani bunlari, durmayin.
                          Hangi birine yetişeceksin. Yaz yaz bi hal oldum. Sinirlerimlede oynuyorlar, ben yazdıkça bir başkası gelip yazıyor haberin altına. Yeniden başlıyor aynı muhabbet..

Yorum

• yakup aslan ve erol agaoglu trabzonlu ve trabzonsporluysa bizler neyiz? ikisi ve onlar gibileri para icin her seyi yaparlar

Yorum

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yakup Aslan, "Mehmet sözleşmesi gereği 11 milyon euro'ya gidebilir. Keşke bu rakamı sezon başında 15-20 yapsaydık" ifadelerini kullandı.

Bu nasıl bir açıklama, bu kaçıncı iş bilmezlik arkadaş. Kimlere kaldık.
                              Yakup Aslan, "Mehmet sözleşmesi gereği 11 milyon euro'ya gidebilir. Keşke bu rakamı sezon başında 15-20 yapsaydık" ifadelerini kullandı.

Mehmet Ekici'yi Türk futboluna kazandırdıkları için çok mutlu olduklarını söyleyen Aslan, "Mehmet için 15 milyon euro'luk teklif gelse ve hocamız bana bu oyuncu lazım derse satmayız. Mesele para olmaktan çok kulübün başarısını artırmak, şampiyon olmak. Mehmet Ekici'yi sadece Trabzonspor'a değil, Türk futboluna kazandırdık. Bilinen bir futbolcuydu fakat demek ki gerçek takımını bulunca yapabilecekleri ortaya çıktı" dedi.

İlk paragrafla ikincisi arasında çelişki var. Bursaspor mesela diyor mu ki Şener sözleşmesi gereği 1,5 milyon €'ya gidebilir keşke 3-5 yapsaydık diye?

Basın sözcülüğü kulüp menfaatleri doğrultusunda açıklama yapmak mıdır yoksa aklına ne gelirse söylemek mi?
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Göz göre göre havuz sistemi çökertiliyor. Bizim yönetimiz de uyusun, yetmesin destek çıksın

Maksat havuz sistemini bitirmek. Kanunu değiştirip kulüplerin maçlarını kendilerinin pazarlamasının önünü açmak. Kulüpler Birliği hikaye. Öyle olursa daha çok para kazanıp Anadolu kulüplerini kendilerine daha çok bağlayacaklar. UYANIN!
                                Bitmesi daha iyi degilmi? Bu Sistemde haketmedigi parayi kazanan Anadolu Kulüplerini, kendi safimiza cekmemiz daha da kolaylasir
                                “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X